Scuderia Ferrari
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Gledam Fernanda na Sainzu!!!!
Pa to je kao prolaz za krug!!!
SRAMITE SE U FERRARIU!!! JEBENO SE SRAMITE!!!
NESPOSOBNA BAGRO!!
Daj mi ban ako hoćeš Ante, ali neka se Ferrari SRAMI!!!!
Pa to je kao prolaz za krug!!!
SRAMITE SE U FERRARIU!!! JEBENO SE SRAMITE!!!
NESPOSOBNA BAGRO!!
Daj mi ban ako hoćeš Ante, ali neka se Ferrari SRAMI!!!!
- senna66 Verified
- Formula 1
Ušao sam u sezonu bez očekivanja općenito, a pogotovo za Ferrari.
Sve je identično kao i prošlih godina. Sve iste bolesti.
I tako će i biti.
Dok god tamo vlada tvrdoglavost i ponos, ništa. Nula. Ti ljudi žive u nekakvoj iluziji i svom svijetu.
Realno tu cijelu ekipu treba razmontirati. Počevši od glave. Treba tu dovesti i par stranaca na ključne pozicije, očito samo tako mogu funkcionirati.
Na kraju će vjerojatno i Mercedes završiti sezonu ispred Ferrarija. Zaista me to ne bi čudilo.
Sve je identično kao i prošlih godina. Sve iste bolesti.
I tako će i biti.
Dok god tamo vlada tvrdoglavost i ponos, ništa. Nula. Ti ljudi žive u nekakvoj iluziji i svom svijetu.
Realno tu cijelu ekipu treba razmontirati. Počevši od glave. Treba tu dovesti i par stranaca na ključne pozicije, očito samo tako mogu funkcionirati.
Na kraju će vjerojatno i Mercedes završiti sezonu ispred Ferrarija. Zaista me to ne bi čudilo.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ništa novo, mi smo na ovo navikli. Ali dečki ne brinite, mlada smo momčad, sljedeća sezona je naša 

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
koji idioti....According to http://it.motorsport.com, Charles Leclerc's Bahrain retirement was caused by a "human error" in his car's assembly.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Hahaha..gjoko-mkd je napisao/la: 08.03.2023., 18:03koji idioti....According to http://it.motorsport.com, Charles Leclerc's Bahrain retirement was caused by a "human error" in his car's assembly.
Bas sam na whatsapp grupi za F1 napisa da ne volim kad cackaju po autu tak blizu pocetka utrke jer znaju nesto ne zasarafit kak spada...n

Fino Alla Fine
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Mogu samo ponoviti: "konji komunalni nesedlani". Prije neku godinu im otpao kabel sa svjećice....Frantic je napisao/la: 08.03.2023., 21:12![]()
![]()
Im Westen nichts Neues
Ili na njihovom jeziku Niente di nuovo in Occidente
.... ako je istina.
- senna66 Verified
- Formula 1
Isti vrag bio bolid nepouzdan ili ekipagjoko-mkd je napisao/la: 08.03.2023., 18:03koji idioti....According to http://it.motorsport.com, Charles Leclerc's Bahrain retirement was caused by a "human error" in his car's assembly.

- Sarma Verified
- Formula 1
Šef aerodinamike dao ostavku.
Navodno odlazi u McLarenDavid Sanchez, Head of Vehicle Concept at Ferrari has resigned after more than ten years in Maranello.
Sanchez led the design and development of the F1-75 and the current SF-23.
"Sanchez leave is destined to have a considerable impact on the Ferrari season, especially on the development program of the SF-23. The replacement, at least in the short term, will have to come from inside Ferrari due to longer gardening leave of senior figures from other teams"
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
Meni je ovo ok...godinama jedni te isti mute vodu...menjaju se samo sefovi tima. Fred je prvo sklonio onog genija za strategiju....i pogodite šta, nisu imali lošu strategiju...možda je i ovaj koncept truba kao i Mercov samo manje truba pa je i tu vreme čistku. Aerodinamicki Ferrari je imao dobar bolid zadnji put 2017. ali nije imao motor. Po meni ovaj auto je isti klinac kao prošle koji NIJE uspeo da napravi ništa specijalno. Zaboravite na PP, ja gledam samo pobede koje u direktnim duelima kada RB nije imao problema nije bilo. Znači koncept ne valja....menjaj. Aston je promenio 3 koncepta za godinu dana. Ko je kriv Ferrariju što oni nisu doveli Adrianovog učenika...sigurno im ne manjka love. Meni je u ovoj priči najviše žao Lecreka jer je očigledno sagoreo...ali ok i to je izgleda prokletstvo tima propetog konjica...da sjebava najbolje talente u F1.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- Sarma Verified
- Formula 1
Nakon prve utrke daješ ostavku ili pljugaš otkaz nebitno, to se tako ne radi....
Očigledno je otišao pod pritiskom...
A možda i domino efekt nakon Binotta...
Fred nije ništa sklonio (Ruedu), to je bilo prije dogovoreno...
Očigledno je otišao pod pritiskom...
A možda i domino efekt nakon Binotta...
Fred nije ništa sklonio (Ruedu), to je bilo prije dogovoreno...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://www.quotidiano.net/blog/turrini ... hez-5.7924
Vasseur uz dopuštenje Benedetto Vigna trenutno rekonstruira Ferrarijev tim i riješava se Binottovih ljudi.
Vasseur uz dopuštenje Benedetto Vigna trenutno rekonstruira Ferrarijev tim i riješava se Binottovih ljudi.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ferrari changes its strategy: all-in on Leclerc in the long term.
Leclerc's talent and speed are unanimously recognized by Vasseur. The development and technical corrections to be made to the single-seater during the season will see Charles' requests satisfied.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Kako će ispasti budala ako potpise na 20-30 mil € godisnje?nelinjo je napisao/la: 10.03.2023., 17:42 Pa samo budale ne bi ponudile dugorocan ugovor Leclercu, uz Verstappena najtalentovanijem vozaču na gridu! E sad, ako Leclerc ispdne budala i potpise, to je drugo...![]()
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Imaju oni i sad novce, ali vidiš nezadovoljna lica! Nije to kao kod nas, da ti neko ponudi 30 miliona, a tebi pjena na usta... naravno da nisu ni oni imuni na novice, ali ipak su to ljudi koji su navikli na milione... nisu kao balkanci da pjene, sigurno!Slavenowsky je napisao/la: 10.03.2023., 18:16Kako će ispasti budala ako potpise na 20-30 mil € godisnje?nelinjo je napisao/la: 10.03.2023., 17:42 Pa samo budale ne bi ponudile dugorocan ugovor Leclercu, uz Verstappena najtalentovanijem vozaču na gridu! E sad, ako Leclerc ispdne budala i potpise, to je drugo...![]()

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!