AlkY je napisao/la: 18.06.2023., 22:39
Dok traje utrka F1 , finale Lige nacija itd.
Bradley trejdan u Sunsa za Paula , Shameta i neke pickove.
O tome se pricalo vec danima pa i nije neko iznenadenje
Napiši Beal, hebemu
Ja kontam koji Bradley, pa sam morao otići na službeni NBA site
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Hehe
Malo me iznenadilo, jer sam mislio da ide odbacivanje Paula od strane Sunsa, pa potpis za manje novaca.
Petorka u kojoj su Booker, Beal, Durant i (zasad) Ayton izgleda prejako.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Isto razmisljam, da nije tako napisa bi wooow.
Durant ce bit put pola tekmi. Ova trojica ce imat neke svoje ideje, ne vidim ih ni ovako kao kontendera.
WSH je napravio gresku sto je produzio Beala, tada ga je trebalo tradeati jer on nije igrac koji je prva opcija u ozbiljnoj ekipi, imao je no trade klauzulu i sad nisu imali izbora nego ovo napraviti.
S druge strane PHX ce nakon tradea imati samo 5 igraca na rosteru (Durant, Booker, Beal, Ayton, Payne). Imace i eary Bird prava na Landalea i Craiga, a trebali bi da imaju i TO na Wainrighta.Ostatak rostera ce morati ispuniti vet.minimumima, jer su probili second apron po novom CBAu.Biće zanimljivo popunit roster jer im treba 14 igrača, od toga velikog broj na minimumu. Ofanzivno dobro izgledaju, a defanzivno ce biti problemi. Mada mi izgledaju kao ekipa za RS, za PO odnosno prsten jako tesko.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Zajebali su se Kelti (i neka su, što se mene tiče).
Porzingis je hodajuča povreda.
I dali su jednog od najboljih odbrambenih igrača.
Memphis profitirao.
Wizardsi prave čistku (kada Paulu istekne ugovor).
Otišli Beal i Porzingis, Kuzma odbilo opciju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Poole za Paula i jos koji pick
Poole dobio ekipu koju koju ce vodit u tranziciji a i mladji je od Paula koliko 13/14/15 godina a mislim da je odigra sve tekme za GSW.
Wizardsi si bili losi po cijelom terenu, ne cudi sto ovo rade.
CrashOverride je napisao/la: 23.06.2023., 10:50
Poole za Paula i jos koji pick
Poole dobio ekipu koju koju ce vodit u tranziciji a i mladji je od Paula koliko 13/14/15 godina a mislim da je odigra sve tekme za GSW.
Wizardsi si bili losi po cijelom terenu, ne cudi sto ovo rade.
14 godina
Ljudi se kutarisaše Cigle prije 2 godine, pa sad Bradleya (@Alky ), Porzingisa, Paula (koji se nije ni zadržao), moguće da će i Kuzma promijeniti sredinu.
Definicija rebuildinga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ovaj Bradley ce se ozgleda zadrzat
Meni Poole za Paula puno a oni jos ubacili pickove. Mozda sam to samo ja i Paul odradi vrhunsku sezonu
Evo nam o mali jubilej, uskoro prelazino na 200tu stranicu teme