Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Napokon (opet) nakon W11 perfektna kombinacija boja na jednom Mercedesu. Bolid nije saren kao LGBT zastava, izgleda elegentno i samozatajno kako i treba izgledati jedan Mercedes.
Nastavak proslogodisnje filozofije po pitanju sidepodsa... i to mi se svidja zato sto su unikat na gridu.
Nadam se povratku borbi za pobjede :)

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ovako treba da izgleda jedna ,,srebrena strela,,..... :prcnjau:

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Ovaj potez od haloa do kraja bolida podsjeca na ferari iz '96 godine.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Russell na stazi:
slika
Pogledaj ova ramena iza Halo-a. Kreirali us kanale između.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Na predstavljanju me nije nešto oduševio, ali na stazi je prekrasan. Sami bolid se čini dosta zanimljiv

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Mercedosov bolid je stvarno lijep na stazi, ali bih svejedno volio da su u svojoj srebrnoj boji. Tako su mi ipak najprepoznatljiviji.

A volio bih i zbog raznolikosti na gridu, zadnjih sezonu-dvije je previše crnine na gridu. Svatko želi biti lakši i uhvatiti koju tisućinku...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Pastor
Formula 1
Formula 1
Po slikama izbliza, ovaj gornji dio nosa i dalje tamo sa gornje strane je zapravo crna boja, a ne karbon. Mogli su barem taj dio obojiti srebrnom, da bude neka kombinacija sa crnim neobojenim dijelovima.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Za ljude koji nisu znali, ako uopce ima takvih ovdje:

https://www.motorsport.com/f1/news/the- ... /10433254/

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Izgleda da se Allison vratio :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
kad te šamara customer vrijeme je opštu mobilizaciju. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 07.03.2023., 13:07 kad te šamara customer vrijeme je opštu mobilizaciju. :P
Dva zimska trača su bila aktuelna.
1. Vraćanje Allisona
2. Mercedes kasni sa W14 i neće biti predstavljen na vrijeme.
Nadam se da su ova dva trača povezana.

Što se tiče tvoje izjave, kasno je kad počnu šamarati. Ukoliko su se oni tek sad mobilizirali, onda treba otpisati ne samo ovu nego i slijedeće dvije sezone.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
otpisivat sljedeće sezone je prerano.
a ovu sezonu bi se strpio do imole.
sve u svemu, trebali su slušat hamstu. ;)
https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... isten-w14/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 08.03.2023., 09:50 otpisivat sljedeće sezone je prerano.
a ovu sezonu bi se strpio do imole.
sve u svemu, trebali su slušat hamstu. ;)
https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... isten-w14/
Ne otpisujem ja ništa. Samo kažem da se ozbiljne stvari ne mogu desiti za mjesec dana. Tako da šamarenje od customer ekipe nema nikakvog uticaja :)
Nakon Imole napad na titulu :shush:
Ima još dosta utrka da se vozi :lolz:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
sve u svemu fia jede govna vec desetljecima.

vec sam 100x pisao i moram opet.

jebako ih mijenjanje pravila vise.

svaki put isto. jedna momcad dere guzove 4-5 godina svima redom i nakon toga ostake momcadi ih napokon stignu i onda debili promjene pravila da opet imamo 4-5 godina istu ekupu na vrhu. tako ce i sad biti. rbr ce rokat do 2025. te 2025 cemo imati bar 3 ekipe u borbi za naslov i onda 2026 opet jednu sljedecih 5 godina.

to mi nikad nije bilo jasno.

das nova pravila. logicno da ce netko pogoditi i rokat sve redom. drugi ce ih stizatins vremenom i stici. ali taman kad ostali nadoknade zaostatak, kreteni poniste sve, izmisle nova pravila i opet isto.

sta je falilo 2021 sezoni? a kakva bi tek bila borba 2022 da se nije diralo pravila?? rbr, merc i ferr sigurno u borbi za naslov.

samo mi je krivo sto merc nije pogodio umjesto red bulla sa konceptom pa da u zelji da se novim pravilima poboljsa neizvjesnost, dobiji jos 5 godina dominacije istog tima, taman kad ga je konkurent stigao/prestigao.

ovu sezonu otpisujem. sekunda se ne nadoknadjuje u sezoni, a cak ni preko zime ne ide bas lako. za sljedecu sezonu sam isto skeptican jer ocito moraju kopirati rbr koncept koji ce tada na mercu biti prvi put, a rbr ce imati vec dvije godine iskustva s tim konceptom...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@Zelotn, ako se prebace na RB koncept to znači otpis ove i slijedeće sezone, a najvjerovatnije i 2025. jer je to zadnja sezona po ovim pravilima.
Ja se nadam da neće. Sačekajmo Imolu da vidimo šta će izvesti na stazu.

Ja nemam ništa protiv mijenjanja pravila. Tako je otkako pratim F1 ...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
zelot je napisao/la: 08.03.2023., 11:12 sve u svemu fia jede govna vec desetljecima.

vec sam 100x pisao i moram opet.

jebako ih mijenjanje pravila vise.

svaki put isto. jedna momcad dere guzove 4-5 godina svima redom i nakon toga ostake momcadi ih napokon stignu i onda debili promjene pravila da opet imamo 4-5 godina istu ekupu na vrhu. tako ce i sad biti. rbr ce rokat do 2025. te 2025 cemo imati bar 3 ekipe u borbi za naslov i onda 2026 opet jednu sljedecih 5 godina.

to mi nikad nije bilo jasno.

das nova pravila. logicno da ce netko pogoditi i rokat sve redom. drugi ce ih stizatins vremenom i stici. ali taman kad ostali nadoknade zaostatak, kreteni poniste sve, izmisle nova pravila i opet isto.

sta je falilo 2021 sezoni? a kakva bi tek bila borba 2022 da se nije diralo pravila?? rbr, merc i ferr sigurno u borbi za naslov.

samo mi je krivo sto merc nije pogodio umjesto red bulla sa konceptom pa da u zelji da se novim pravilima poboljsa neizvjesnost, dobiji jos 5 godina dominacije istog tima, taman kad ga je konkurent stigao/prestigao.

ovu sezonu otpisujem. sekunda se ne nadoknadjuje u sezoni, a cak ni preko zime ne ide bas lako. za sljedecu sezonu sam isto skeptican jer ocito moraju kopirati rbr koncept koji ce tada na mercu biti prvi put, a rbr ce imati vec dvije godine iskustva s tim konceptom...
Slažem se sa svime. Ponekad djeluje kao da namjerno žele dominaciju jedne ekipe.
Još ćemo dugo godina žaliti za 2021.
Ugl. što je tu je, samo da ne ponove istu grešku. Treba pustiti ovaj pravilnik i izgurati još 2-3 godine RB-a i stanje će se popraviti.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Har Kl je napisao/la: 08.03.2023., 11:26 @Zelotn, ako se prebace na RB koncept to znači otpis ove i slijedeće sezone, a najvjerovatnije i 2025. jer je to zadnja sezona po ovim pravilima.

Prvi dio su u pravu.

Za drugi dio bih samo dodao da nemam ni ja nista protiv mijenjanja pravila ali ne ovako cesto. Pustiti 10 godina pa onda velika promjena.

kao sto je napisano vec, ludilo bi bilo da su pravila iz 2021 ostala ista do 2025 recimo. Pa imali bi 2025 mozda i 4 ekipe u borbi za vrh.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 08.03.2023., 13:56
Har Kl je napisao/la: 08.03.2023., 11:26 @Zelotn, ako se prebace na RB koncept to znači otpis ove i slijedeće sezone, a najvjerovatnije i 2025. jer je to zadnja sezona po ovim pravilima.

Prvi dio su u pravu.

Za drugi dio bih samo dodao da nemam ni ja nista protiv mijenjanja pravila ali ne ovako cesto. Pustiti 10 godina pa onda velika promjena.

kao sto je napisano vec, ludilo bi bilo da su pravila iz 2021 ostala ista do 2025 recimo. Pa imali bi 2025 mozda i 4 ekipe u borbi za vrh.
Da, slažem se da je glupo bilo napraviti ovakvu promjenu pravila pa nakon 4 godine opet veliko miješanje karata.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Pa baš da bi bilo neizvjesno sa starim pravilima, sudeći po kraju 2021 kada je opet Mercedes bio nedodirljiv...
A da ne govorim o ostatku grida, koji su bili puno dalje nego što su danas. Ja bih rekao da će ovo sa ograničenjem budžeta i raspodjelom dozvoljenog razvoja od prve do zadnje ekipe dovesti do zbijanja grida.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡