Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Profesor imaš PP...
Pitam kakva je slika jer sam probao ovaj "kodi" kojeg je kolegica stavila pa mi je slika svako malo štekala,kasnila i zamrzavala se... To je bilo na sky-u, arena nikako nije radila.
Kontakirao sam T-com i nude mi za samo 10kn/mj ubrzanje interneta sa 4mbps na 21/30mbps... Pa mislim di su do sada bili sa ovom ponudom, uvijek gluposti nude a konkretno nikad. Tako da mi ni gledanje HD nebi trebao biti problem
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
20-30 mbps bi trebao bez greške gledati HD, ja se mučim da dobijem i 10mbps koja bi isto trebala biti dovoljno za gledati bez smetnji, a i HD također.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
To nije do veze.. inače meni rade svi programi na 4Mb i oni u 720P, izgleda da mu je pao server. Pretpostavljam da je u nekom poslu što se toga tiče.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:To nije do veze.. inače meni rade svi programi na 4Mb i oni u 720P, izgleda da mu je pao server. Pretpostavljam da je u nekom poslu što se toga tiče.
Profesoru je pao server. Dobili smo novu listu :)
A kad imaš novi server problemi se i događaju. Profesore hrabro i sredi to kada budeš mogao.
Meni na mojih 8mbs većinom radi bez problema. Vjerovatno kad server malo zakašljuca...

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Ferrari1345 je napisao/la:Nažalost ono što sam očekivao se i desilo. Izgleda da nam se prijenos ipak stavlja u plaćeni paket... Naravno, što drugo očekivat od T-coma. Zašto stavit besplatno kada se može zaradit...

Kvalifikacije bi trebale biti besplatne dok bi utrka trebala biti na Areni2 koja se plaća. Tako od 35 kn koje smo morali plaćati prošle godine, cijena se digla na vrtoglavih cca 90kn (koga briga za ostale sportove).
[ link do slike ]
http://www.tvarenasport.com/channel/hrvatska/2016-04-03

Tako da moram nac alternativu, kakva su iskustva sa gore navedenim članovima ... Vrlo sam osjetljiv po tom pitanju davanja usluga. Koliko vidim bilo je problema zadnjih dana. Kakva je kvaliteta slike i koliko slika kasni u odnosu na pravu? Te dali će mojih mizernih 4 mbps moći to podnijet
Hvala
Jel nije Arena2 od 31.3. u osnovnom paketu? T-com je izgubio Eurosportove i kao zamjenu za njih ce dat Arenu2 u osnovni paket. Tak je bar bila informacija prije nekih mjesec dana.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mogli su barem ponuditi u MaxTv To Go ponudi za ekipu koja nije na njihovim pretplatama.
Nude samo Arenu 1.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Kuštelaar je napisao/la: Jel nije Arena2 od 31.3. u osnovnom paketu? T-com je izgubio Eurosportove i kao zamjenu za njih ce dat Arenu2 u osnovni paket. Tak je bar bila informacija prije nekih mjesec dana.
Nije... Eurosport je brzo bi vraćen natrag, a samim time je i Arena vraćena natrag u Sportski plus
Ferrari je napisao/la: Mogli su barem ponuditi u MaxTv To Go ponudi za ekipu koja nije na njihovim pretplatama.
Nude samo Arenu 1.
https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/maxtv-to-go

75kn/mj sa arenama
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
@1345
To vrijedi samo ,ako si njihov pretplatnik...vidio sam već.
Pošto nisam uopće njihov pretplatnik onda imam na izbor jedino paket od 15 dana za 25 kn sa Arena 1...
Mislim jbt koliko je teško dati na izbor Pay per view F1 vikend? Neovisno da li sam ja na nekoj trećoj mreži na mobilnim uslugama ili fiksnim uslugama.
Svi bi profitirali.
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Arenasport 2 bit će otvorena svima za vrijeme utrke u Bahreinu!

Utrka je prebačena na Arenu 2 iznimno ovog vikenda zbog SEHA lige, znači da F1 ipak ostaje u osnovnom paketu :thumbs: FP3 će biti na A1, ostalo na A2:

Subota 2.4.
14.00 – treći slobodni trening – AS 1
17.00 – kvalifikacije – AS 2

Nedjelja 3.4.
16.40 – Studio F1 – AS 2
17.00 – VN Bahreina AS 2

(Ja se ne zajebavam, a nadam se da niti T-com nema tako bolestan smisao za humor :mrgreen: )

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
croatic f1 je napisao/la:Arenasport 2 bit će otvorena svima za vrijeme utrke u Bahreinu!

Utrka je prebačena na Arenu 2 iznimno ovog vikenda zbog SEHA lige, znači da F1 ipak ostaje u osnovnom paketu :thumbs: FP3 će biti na A1, ostalo na A2:

Subota 2.4.

Nedjelja 3.4.
16.40 – Studio F1 – AS 2
17.00 – VN Bahreina AS 2

(Ja se ne zajebavam, a nadam se da niti T-com nema tako bolestan smisao za humor :mrgreen: )
Stari, u pravu si. Mogu reći, da je upravo tako i bilo, danas u 17h.
Hvala nebesima. :jupije:

Pozdrav,
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Odlična stvar! Vjerovatno je ovo potvrda da ove sezone imamo besplatan prijenos... No kod t-coma se nikad nezna

Nego jel ima tko živi kontakt sa @profesor33 ? Ili je još jedan u nizu mačka u vreći
Uzeo bi eventualno tek toliko da iman HD prijenos
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ferrari1345 je napisao/la:Odlična stvar! Vjerovatno je ovo potvrda da ove sezone imamo besplatan prijenos... No kod t-coma se nikad nezna

Nego jel ima tko živi kontakt sa @profesor33 ? Ili je još jedan u nizu mačka u vreći
Uzeo bi eventualno tek toliko da iman HD prijenos
Ima kontakt na u njegovim komentarima, odi na njegov profil, pa na poruke i brzo nađeš.
Za sada nije prevara, ima problema ali brzo ih rješava. Bumo videl za buduće.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ferrari
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Arenasport 2 bit će otvorena svima za vrijeme utrke u Bahreinu!

Subota 2.4.

Nedjelja 3.4.
16.40 – Studio F1 – AS 2
17.00 – VN Bahreina AS 2

Znači da se može uzeti onaj MaxTV to GO osnovni paket sa Arena 1 i biti će otvorena Arena 2 za utrku?
slika slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
VN Bahreina
nedjelja, 3.4. u 17:00 na Arenasport 2 dostupno bez dodatne naknade na MAXtv, MAXtv Sat i MAXtv To Go http://bit.ly/1TnsNeH

Ovako su napisali, propitaj još za svaki slučaj
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
:thumbs:
Zahvaljujem.
slika slika

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Jel ce otvorit i za kvale?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
KrBoy93 je napisao/la:Jel ce otvorit i za kvale?
@pigmalion je napisao da je za FP2 Arena 2 bila otvorena, tako da će onda sigurno biti i za kvale ;)

cenki95
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
6000kbps Acestream: eff59157efd2f748c3f95b3075cc14d5a770f440
3000kbps Acestream: 9c5656a4e8994ee12a88adb1ff730b60f85522cf
Sky Sports F1 HD
Ko voli nek izvoli ;)

deny
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Alonso
evo sada sam pogledao raspored Arene za danas. Mogu slobodno reći da su kvale na A 1 a utrka je na A2

deny
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Alonso
Kuštelaar je napisao/la:
Ferrari1345 je napisao/la:Nažalost ono što sam očekivao se i desilo. Izgleda da nam se prijenos ipak stavlja u plaćeni paket... Naravno, što drugo očekivat od T-coma. Zašto stavit besplatno kada se može zaradit...

Kvalifikacije bi trebale biti besplatne dok bi utrka trebala biti na Areni2 koja se plaća. Tako od 35 kn koje smo morali plaćati prošle godine, cijena se digla na vrtoglavih cca 90kn (koga briga za ostale sportove).
[ link do slike ]
http://www.tvarenasport.com/channel/hrvatska/2016-04-03

Tako da moram nac alternativu, kakva su iskustva sa gore navedenim članovima ... Vrlo sam osjetljiv po tom pitanju davanja usluga. Koliko vidim bilo je problema zadnjih dana. Kakva je kvaliteta slike i koliko slika kasni u odnosu na pravu? Te dali će mojih mizernih 4 mbps moći to podnijet
Hvala
Jel nije Arena2 od 31.3. u osnovnom paketu? T-com je izgubio Eurosportove i kao zamjenu za njih ce dat Arenu2 u osnovni paket. Tak je bar bila informacija prije nekih mjesec dana.

nažalost, ja ću ovu trku morati preko streama jer je gospodi važnija SEHA liga u kojoj Zagreb nije došao do finala nego F1

i još da spomenem, A2 NIJE u osnovnom paketu
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡