Navijaci Lakersa imaju najvise poz stvari u ovom porazu

Sad jos jedna stranica povijesti, kao 8th seed, uzet naslov

Vrijedi i obrnuto.
Što ga nije spriječilo da odigra skoro 42 minute.AlkY je napisao/la: 30.05.2023., 08:15 Jest da im se Tatum kao nesto ozljedio u prvom napadu tekme , ali mislim da nije to neka odlucujuca stvar koja je rijesila tekmu.
Takođe sam nekako neutralan.AlkY je napisao/la: 30.05.2023., 08:15 A za finale mi je tako svejedno. Neutralan sam. Ali u takvim situacijama sam uvijek za "slabije" , ali s druge strane je Joka. Za kojeg bi isto da uzme prsten.
K`o Celticsi onomad.AlkY je napisao/la: 02.06.2023., 08:42 Najavili su iz Miamia da ce iskljuciti klimu u dvorani , da se Nuggetsi "dinstaju"![]()
Da.SebastianFerrari je napisao/la: 02.06.2023., 13:29 Bila je i priča da su Spursi 2014-te isključili klimu protiv Miamia
Ma Miamiu u toj seriji ne bi pomoglo ni da su igrali sa 6 igrača, koliko je taj San Antonio bio jak i kakvu su atomsku košarku igrali. Ono tko nije gledao ne zna šta je košarka. Ono finale je rekordna razlika izmedju dvi ekipe a tako uništiti onakav Heat kad su svi bili u primeu samo govori koliko je zapravo San Antonio bio jak.SebastianFerrari je napisao/la: 02.06.2023., 13:29 Bila je i priča da su Spursi 2014-te isključili klimu protiv Miamia
Šta imam odvadit točno? O Spursima jako malo pišem, nije bila metla ali je bilo tesko uništavanje tada moćnog Miami Heata. Ako ono nije ljepota košarke onda ne znam šta je.Frantic je napisao/la: 03.06.2023., 18:44 @Alonso, odvadi makar malo, živ bio (sa Spursima)![]()
Pa čak ih nisu ni pomeli.
Šta reći za play off Lakersa u sezoni 2000/2001 (sa jednim glupom porazom)?
Ili kompletnu sezonu Bullsa 1995/96?