Bili su dobri i Mick i Seb. U kupu nacija je Mick čini mi se sve pobijedio osim Neuvillea, jedinog Rally vozača na ne-Rally strani... I Seb je dobar bio. Izgubio od Chadwick, ali u nebitnoj utrci pri vodstvu od 3-0 i vremenskoj prednosti preko 11 sekundi. Nisu ni teoretski mogli izgubiti. U sljedečoj je propustio jednu utrku, jer su osigurali prolaz sa 3-0. I onda izgubi od Neuvillea za dlaku. Ali koštalo ih je prolaza u finale Sebov jump start, koji mu je samo odmogao. Krenuo pa stao, čini mi se prije linije. U F1 su se tražili izgovori zašto jump start nije jump start, a ovdje ga bezveze dosude u revijalnom takmičenju... Da nije bilo tih 5 sekundi prošli bi na vrijeme, jer su obojica dobili sa osjetnom prednosti Drugovicha.
U pojedinačnom takmišenju, Mick je imao samo jednu gadnu utrku sa greškom na kraju protiv Drugovicha, ali je svejedno prošao na vrijeme, jer je ubjedljivije pobijedio u prvoj utrci. A u dvoboju sa Sebom, Seb je imao veliku grešku u prvoj, a u drugoj su bili blizu, iako je Seb imao prednost na pola. Svejedno, nebi mu ni pobjeda ništa značila, jer je u prvoj izgubio 10 sekundi, što je maksimalna razlika. A do duela sa Mickom, Seb je čini mi se imao sve pobjede. Mick je u finalu obje utrke završio vrlo blizu Ekstroma, kojemu su ova auta i podloga puno poznatiji nego Micku.