Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Nije toliko do MVPa.
Mislim, loš je i on.
Više je do Brade, on je katastrofalan.

Biće konferencijska finala kao u Bubbleu. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Horford i Tatum rješavaju amatere iz Phile.
Ajde ako nista imat ce Joel prilike gledati Jokića u konferencijskom finalu.

@frantic hahaha ako nije toliko do njega do koga je?
Sta je ocekivao od Hardena pomoć. Frajer najbolju utakmicu u PO odigrao u 33 godini zivota vjeciti choker. Lako je bilo u RSu gdje se ne igra ni blizu odbrana i gdje je imao slobodnih koliko hoće, a u ovoj seriji ga pojeo čovjek od 37 godina. I kazu zasluzeni MVP pa nije mi jasno u sta su gledali oni koji su glasali za njega pored zivog Nikole.
Tatum ne vadi hehehehe ide preko 50.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa rekoh da je loš.
A svima je isto u regularnom dijelu....
Večeras, koliko god bio loš, Brada je užasan.

Zašto ovaj ne izvede Tatuma & Co.? Rekord?
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 14.05.2023., 23:44 Pa rekoh da je loš.
A svima je isto u regularnom dijelu....
Večeras, koliko god bio loš, Brada je užasan.

Zašto ovaj ne izvede Tatuma & Co.? Rekord?
Ne da je loš, ovo je za MVP-katastrofa velika. Nek se zahvali "stručnjacima" sto je na "lijepe" oči dobio nagradu.

Vjerojatno ce ih izvest onog trenutka kad i Doc izvede svoje adute sa parketa. Sto se Doca tiče jos jednom pokazao da je kao trener Choker praktički isto kao i Harden igrač. Koliko je taj serija izgubio u PO nakon vodstva u serijama to je strašno. Dugo cemo čekati da se pojavi neko sličan Hardenu koji zakaže kad je najpotrebnije. Mislim da je rekord 63 od Jordana iz 1988 godine ako se ne varam,tako da Tatum tesko to moze stici.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

alonso5
Formula 1
Formula 1
Tatum je oborio Curryev rekord za najvise poena u game7 utakmici. Jordan je jos ne dostižan.

Frantic
Formula 1
Formula 1
'86. je Jordan uvalio 63 Bostonu.
A Phila je zasrala u 6. tekmi, s obzirom da imaju trenera sa najviše izgubljenih 7. tekmi. :mrgreen:
Sad je taj skor podebljao na 10 izgubljenih 7. utakmica.
Riley ima 5, Pop, Adelman, Karl, Nelson i Larry Brown po 4.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 15.05.2023., 00:19 '86. je Jordan uvalio 63 Bostonu.
A Phila je zasrala u 6. tekmi, s obzirom da imaju trenera sa najviše izgubljenih 7. tekmi. :mrgreen:
Sad je taj skor podebljao na 10 izgubljenih 7. utakmica.
Riley ima 5, Pop, Adelman, Karl, Nelson i Larry Brown po 4.
Eto zeznuo sam godine nisam znao napamet, znao sam samo da je bilo prije 90ih praktički tad je taman Jordan ulazio u Prime.
Jednostavno Joel nestao u ovoj seriji, kad se ne dobijaju slobodna bacanja tako lako, kad se obrane zategnu, kad se ima game plan i dobijes to sto dobijes. Praktički 3 Chokera. Embiid, Bradoni i Doc.
Da je na klupi Bostona sjedio neki iole ozbiljniji trener to bi bilo laganih 4-1 za Kelte. Mene je Phila iznenadila uzevši 3 pobjede ali to je vise zbog trenera Bostona a ne zbog neke njihove kvalitete. Koliko je Phila imala top3 pikova u zadnjih 10ak godina sada su se trebali lagano šetati ligom i uzimati prstenje ali je to dokaz da nije bas jednostavno voditi franšize ni sa top pikovima. Doc jedan od precijenjenih trenera sigurno u ligi, i ekipa koja ga potpiše je sigurno luda jer mislim da leti iz Phile sigurno. Harden i Harris bi isto trebali letjeti ako Phila zeli misliti na budućnost.

Sve u svemu biti ce zanimljiva finala. Kao sto sam vec prognozirao Boston-Denver finale.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Jesu zabila ona dvojica iz Phile ista u drugom dijelu?
Nije trebalo Bostonu 7 tekmi za ovo ali eto, najbitnije da su prosli.
Nadam se da ce nastavit sa toplo hladno i da Miami ima sanse ali su favoriti svakako, ne samo sad nego i prije pocetka PO

Let the finals begin :kokice:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Zaboravih na suspenziju Moranta od strane Memphisa.
Ceka se i NBA.
Jos jednom valjda isti prekrsaj sa oruzjem, nisam previse isa gledat o cemu se radi :facepalm:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 15.05.2023., 05:59 Jesu zabila ona dvojica iz Phile ista u drugom dijelu?
Nije trebalo Bostonu 7 tekmi za ovo ali eto, najbitnije da su prosli.
Nadam se da ce nastavit sa toplo hladno i da Miami ima sanse ali su favoriti svakako, ne samo sad nego i prije pocetka PO

Let the finals begin :kokice:
Boston i Phila su se, što ja volim reći, momački "trudili" da ispadnu.
Ipak, MVP & Co. su uložili više truda i to treba poštovati. :mrgreen:
Boston, po onome što su pokazale obje ekipe, uopšte nije favorit protiv ovakvog Miamija. Što opet ništa ne znači, naravno da mogu proći.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nudio se Boston dobro ali eto, nisu uspjeli :zubo: Samo kazem da se nadam da ce nastavit.. Neke tekme bas odigraju dobro i pokazuju koliko ta ekipa uistinu moze..
Drukam za Erika i Djimija :cheer:
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Staje moguce da je Morant opet "bacio" pistolj na Instagram ? :rofl: :rofl:
Kakav manjak intelignecije moras imati. Svo ono kajanje , ispricavanje , pa da se nece ponoviti itd itd.

Minimum 1 cijela sezone suspenzije , sve manje nema smisla.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bit ce da je. Dns Sam sazna za oba slucaja. Bedak.
Rekli bi neki, to je Amerika i sve je legit.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kaze Embiid "you can't win alone...I can't win alone...me and James, we just can't win alone....that's why basketball is played 5on5...we need everybody try to keep finding ways to get better"

Nakok monstruozne partije u game 7.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 15.05.2023., 15:16 Kaze Embiid "you can't win alone...I can't win alone...me and James, we just can't win alone....that's why basketball is played 5on5...we need everybody try to keep finding ways to get better"

Nakok monstruozne partije u game 7.
A bili najgori (Brada) i prvi do najgoreg (MVP) na tekmi. :rofl:
Nije mi jasno zašto je PJ Tucker ostao na samo 19 minuta, nakon odlične prve 1/4 kada je imao 11 poena uz tricu 3/5. Ostao je na 11 poena. :chill:
Takođe, rotacija Phile je bila "fenomenalna", 6 igrača imali preko 10 minuta i Reed nešto malo manje od 10. Dakle, sedmorica u rotaciji. I to na guzove da kažeš sedmorica.
Ostali imaju po par minuta, kao odmor ovih "boljih" ili kao garbage.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
Welcome Wemby u San Antonio Spurse :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Poprilicno sigurna oklada ... Spurse sanjaju draft `87 i `97 :zubo:
Denveru prva..Velike partije Jokica i Davisa .. Dobre Murrraya, Jamesa pa i Reavesa.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Denver ipak zasluženo, iako sa na kraju spašavali vodstvo.
Imali su +21 sredinom treće četvrtine.
James fulao tricu za poravnanje, doduše na nekih 40 i kusur sekundi.
Denver nadskakao Lakerse, posebno u prvom periodu, kada su se i odlijepili na preko 10 razlike. Lakersi 2 i po četvrtine nisu imali odbranu na svom nivou (a to je ekipa sa najboljim defanzivnim ratingom u ovom playoffu).
U dobrom dijelu utakmice šut za tri (kao i ukupan) odlično slušao Denver, ali su i Lakersi to popravili kako se susret bližio kraju. Po 55% iz igre i 46% za tricu, obje ekipe.
Doc Rivers dobio pedalu, očekivano.
Šteta za Deteoit na lutriji. Imali su najviše kuglica, a skliznuli su čak na 5. mjesto.
Ovaj dugonja mi je (zasad) premršav i krhak. Ima koju kilu manje od mene, a viši je 30+ cm. I mogao bi biti sklon povredama. Ukoliko ga zaobiđu povrede, mogao bi ostvariti veliku karijeru.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Na kraju skroz cupavo uz relativnu kontrolu od samog pocetka tekme.
Bilo odlicnih poteza.. One dvije ocajnicke trice Denvera, Jokic i Murray dok su im cuvari bili u ocima..
Dns istok :kokice:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 17.05.2023., 07:47 Na kraju skroz cupavo uz relativnu kontrolu od samog pocetka tekme.
Bilo odlicnih poteza.. One dvije ocajnicke trice Denvera, Jokic i Murray dok su im cuvari bili u ocima..
Dns istok :kokice:
Murrayevo je bilo za 2.
Kasnije je, u jednom TO, to i prepravljeno.

Joker odigrao maestralno 3 perioda i onda u 4., kada je Šunka stavio Japanera da ga čuva, odigra za qrtza. U 4. periodu je dao samo 3 poena i to sva 3 iz slobodnjaka na kraju (2 ključna, dok je treći praktično bio nebitan).

Ako mogu izvući nešto pozitivno, onda me raduje činjenica da Lakersi mogu bolje od ovoga noćas, a Denver teško da može bolje. Što opet ne mijenja stvar da je Denver ipak blagi favorit.
Šunka me, bez obzira kako serija završi, pozitivno iznenadio, s obzirom da mu je ovo prva sezona kao glavnom treneru.
Rezonuje iskusno, dobar je taktičar, ne srlja, a oduševio me prilagođavanjima i pronalaženjem, od serije do serije, novih role playera.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡