Mr.Spaceguy je napisao/la: 18.12.2022., 17:40
Nikad gore finale.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Uhhh, kakva dobra odluka suca, dati žuti za simuliranje
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 18.12.2022., 17:51
Uhhh, kakva dobra odluka suca, dati žuti za simuliranje
I onda hladno i potpuno nepotrebno prekine dvije kontre Francuske sviranjem faula...
Ne znam je li ovu zadnju morao prekinuti zbog kartona??
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
@Frantic
Ako se sta nije mijenjalo moze pustit i zuti dat poslije..Ako je crveni onda nema prednosti..
Neke stvari su mijenjane za ovo prvenstvno, ne znam da li je i ovo mozda ali mi nema logike jer stiti igru...
Ovako znas da ides po zuti i prekid kontre ali ako pusti igru pa ga ti dobijes poslije, ne isplati se toliko..
@Crash, da, zato se i pitam. Možda je nešto mijenjano.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Multi 21 je napisao/la: 18.12.2022., 18:23
Kao da je netko ukleo Lautara
Nema to veze sa nikakvim kletvama
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”