Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ne suditi ono kao penal je
Dugo nisam vidio čistiji penal. Sreća pa nas nije koštalo.
Čestitke i Maroku koji je imao krvavi put do 4. mjesta.
Ajmo sada po tu Ligu nacija, po prvi trofej!

Dugo nisam vidio čistiji penal. Sreća pa nas nije koštalo.
Čestitke i Maroku koji je imao krvavi put do 4. mjesta.
Ajmo sada po tu Ligu nacija, po prvi trofej!
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 17.12.2022., 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
A ova rukaaa ??? wtf ... nikom ništa??? i to bi isto valjda trebao biti penal... kako to da VAR to nije provjeravao - ko je tu lud ???

Možda ima ko stručniji od mene, pa molim ako mi se može objasniti... zašto to nije svirano penal...

Možda ima ko stručniji od mene, pa molim ako mi se može objasniti... zašto to nije svirano penal...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
Ja sam odrasto uz zonu Del Piero i ovakve golove ....
Epsko prvenstvo za nase..
Promjena sustava u ovoj zadnjoj utakmici i jos jednom pun pogodak..
Kovacic me napokon dobio na svoju stranu
Dolaze neki novi klinci i ne manjka im kvalitete a ni vica u igri...
Nisam neki fan Dalica ali taj covjek je ovo sve galvanizirao i poslozio, od prvog do zadnjeg kotacica
Mala zemlja za velike stvari...
@zjurina
Za mene ova ruka nije 11erac...Sutra ce nam Strahonja doc i na ovu situaciju..
Epsko prvenstvo za nase..
Promjena sustava u ovoj zadnjoj utakmici i jos jednom pun pogodak..
Kovacic me napokon dobio na svoju stranu

Dolaze neki novi klinci i ne manjka im kvalitete a ni vica u igri...
Nisam neki fan Dalica ali taj covjek je ovo sve galvanizirao i poslozio, od prvog do zadnjeg kotacica

Mala zemlja za velike stvari...
@zjurina
Za mene ova ruka nije 11erac...Sutra ce nam Strahonja doc i na ovu situaciju..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma ono je smijesno, jos je sudac iza njih, na 4-5 metara max...Morao je vidit onaj poprilican udarac na stajnu nogu..senna66 je napisao/la: 17.12.2022., 19:46 Za mene ta ruka isto nije penal, ali ono prije toga je apsolutna sramota. Da se ono ne dosudi na Svjetskom prvenstvu je![]()
Moglo bi i sutra biti kontroverze.
Sutra ne prizeljkujem kontroverze niti naslov za Messija...Doduse ne zelim ni da ga osvoje Francuzi ali jbg...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sta bijese u 16ercu Hrvatske ?Pastor je napisao/la: 17.12.2022., 20:12 Što se tiče penala, Argenitni bi svirali i ono u šesnestercu Hrvatske i ono u šesnestercu Maroka...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Jbga, ja ako već moram da biram, neka bude Argentina.CrashOverride je napisao/la: 17.12.2022., 19:55 .....
Sutra ne prizeljkujem kontroverze niti naslov za Messija...Doduse ne zelim ni da ga osvoje Francuzi ali jbg...

Manje ih "ne podnosim" nego Francuze.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Isto mi je.. I jedni i drugi su mi drazi kad gube...Frantic je napisao/la: 17.12.2022., 20:36Jbga, ja ako već moram da biram, neka bude Argentina.CrashOverride je napisao/la: 17.12.2022., 19:55 .....
Sutra ne prizeljkujem kontroverze niti naslov za Messija...Doduse ne zelim ni da ga osvoje Francuzi ali jbg...![]()
Manje ih "ne podnosim" nego Francuze.![]()
![]()
U ovom slucaju iskljucivo zbog Messija ce mi bit manje krivo ako Francuska opet uzme pehar..
Fino Alla Fine
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 6 mj
Nitko nije bacio dres u smeće, to su jeftini i seljački naslovi medija samo da se potpali vatra. Te kante služe za dresove koji idu na pranje, i unutra idu i domaći i gostujući dresovi.
Što se tiče sutra, bit će zajebana tekma, Francuzi ostavljaju dosta prostora u međuprostoru što bi ih moglo koštati, no opet imaju jaku momčad i dosad su doslovce igrali točno onoliko koliko im je trebalo, tak ako sutra prebace u višu brzinu lagano mogu utrpati 2 3 komada.
Što se tiče sutra, bit će zajebana tekma, Francuzi ostavljaju dosta prostora u međuprostoru što bi ih moglo koštati, no opet imaju jaku momčad i dosad su doslovce igrali točno onoliko koliko im je trebalo, tak ako sutra prebace u višu brzinu lagano mogu utrpati 2 3 komada.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Seb
Guranje s leđa. Neko je već dobio sličan penal. Englezi ili Argentinci. I niko nije sporio...CrashOverride je napisao/la: 17.12.2022., 20:17Sta bijese u 16ercu Hrvatske ?Pastor je napisao/la: 17.12.2022., 20:12 Što se tiče penala, Argenitni bi svirali i ono u šesnestercu Hrvatske i ono u šesnestercu Maroka...
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Lol...koda si mi sčuba skopalCrashOverride je napisao/la: 17.12.2022., 20:44Isto mi je.. I jedni i drugi su mi drazi kad gube...Frantic je napisao/la: 17.12.2022., 20:36Jbga, ja ako već moram da biram, neka bude Argentina.CrashOverride je napisao/la: 17.12.2022., 19:55 .....
Sutra ne prizeljkujem kontroverze niti naslov za Messija...Doduse ne zelim ni da ga osvoje Francuzi ali jbg...![]()
Manje ih "ne podnosim" nego Francuze.![]()
![]()
U ovom slucaju iskljucivo zbog Messija ce mi bit manje krivo ako Francuska opet uzme pehar..

Onaj Pogba & njegov ugovor

I onda s druge strane Messi, pun sebe & koji me strahovito razočarao u više navrata i ne zavrijeđuje po meni taj naslov kolko god dobro baratao loptom.
Ova Francuska...mmmm neznam... bolje no comment.
Ona u vrijeme Platinija, e za tu Francusku sam navijao
& onda nam 98"me uvali dva gola nepostoječi igrač koji nikad gola dao nije... ili jednog i to slučajno, odonda nemogu franceke smislit.
Vs. Argentina - skupina bahatih, grubih pojedinaca na čelu sa novim "lovcem na trofeje" uffff...
ma možda onda i bolje neka budu ovi žabari u plavom.
Al najviše me veseli da će se ponoviti doček još jednom

pa da se podsjetimo... "Nije uuuuu šššoooldima sveeee" & par stotina tisuča grla

- CrashOverride Verified
- Formula 1
I meni samo to pada na pamet...Em je bilo van 16 em nije bio faul...Yilla je napisao/la: 18.12.2022., 00:39 Misliš ono Petkovića? To je bilo van 16 metara, zato se VAR i nije aktivirao.
Ima jos jedino situacija gdje je nas igrac (mislim opet Petkovic!!) svojim laktom poklopio igraca Maroka u skoku..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@zjurina
Pogba i njegov ugovor ??
Thuram nepostojeci igrac
Jedan od najboljih branica toga doba..
Pogba i njegov ugovor ??

Thuram nepostojeci igrac

Jedan od najboljih branica toga doba..