Mick Schumacher

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
[tweet][/tweet]

slika

Bravo Toto :thumbs:

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Najbolja vijest ove godine,sramotno se Ferrari ponio prema Micku a jos gore Guenther Steiner.Zelim mu svu srecu sa Mercedesom :klanjam:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Bravo Toto.

Ako Mick bude rastao kao vozač i dobije priliku u Mercedesu mogao postati velika ikona, pogotovo marketinški gledano. Tako da je ovo pametan potez. Mercedes ne može tu ništa izgubiti.

Imam osjećaj da će Ferrari jednoga dana žaliti za Mickom.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Za informaciju, Giovinazzi je JOŠ UVIJEK vozač Ferrarija, dok Mick to nije mogao biti :bonk: :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Jadno od strane Ferrarija, i od prdonje Steinera. Ovo na kraju je ispalo super po Micka, riješio se HAAS-a, a i žabara.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
odlicna vijest. jos da pocne i voziti za mercedes uff...

kako bi tek bilo svima onima koji je mogu smisliti mercedes a ima ih jaaakoo punoo

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Meni je Mercedes bio poprilično drag dok su bili Njemačka ekipa, sa Schumacherom i Rosbergom, Heidfeldom, i Zetscheom i Haugom...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
zelot je napisao/la: 15.12.2022., 19:41 odlicna vijest. jos da pocne i voziti za mercedes uff...

kako bi tek bilo svima onima koji je mogu smisliti mercedes a ima ih jaaakoo punoo slika
Da Mick osvaja pobjede u Mercedesu meni bi bilo iznimno drago bez obzira što sam navijač Ferrarija.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Baš to. Uvijek cu biti njegov navijač. Naravno Ferrari je broj 1 (nažalost), ali to što je Michael bio u Mercedesu me nije spriječilo sa navijam za njega.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
[tweet][/tweet]

[tweet][/tweet]

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Schumacher i McLaren. Izgubljen sam totalno :mrgreen:
slikaslika slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ajde, znači i McLaren. Drugović je rezervni u Aston Martinu što znači da je ostao još Williams da ga potvrdi. :P Iako, možda bude i u AM s obzirom da momčadi mogu imati više rezervnih vozača.

Uglavnom, očito će biti nešto kao i De Vries prošle sezone tako da Micka možemo očekivati sigurno na slobodnim treninzima, a i na kojoj utrci ako netko otkaže nastup...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Pastor
Formula 1
Formula 1
U AM-u ima i Vandoorne.

A Mick ko Debris lani. Rezervni za pola grida. :mrgreen:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Osella je napisao/la: 01.02.2023., 20:13Uglavnom, očito će biti nešto kao i De Vries prošle sezone tako da Micka možemo očekivati sigurno na slobodnim treninzima, a i na kojoj utrci ako netko otkaže nastup...
De Vries je lani još uvijek bio u kategoriji neiskusnih vozača (max. 2 nastupa u F1 utrkama) pa ga je zato skoro pola grida iskoristilo za ispunjenje dviju obveznih vožnji na treninzima za neiskusne vozače - čak će i u Bahreinu još uvijek biti klasificiran kao takav pa će AT samo jednom u sezoni morati ubaciti nekog trećeg u Tsunodin bolid. S obzirom na to da je Mick debelo izvan te kategorije, sumnjam da ćemo ga viđati za volanom na treninzima.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma ja, čitao sam o tome. Mick ne spada u tu kategoriju. Ali to su timovi obavezni da ustupe mladim vozačima. Mick će samo imati šansu ako neki od vozača Mercedesa, McLarena, ili nekog trećeg Mercedesovog saveznika ne mogne nastupati. Ili ako se neki od tih timova odluči na svoju ruku da mu ustupi neki trening.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
croatic f1 je napisao/la: 02.02.2023., 03:10 De Vries je lani još uvijek bio u kategoriji neiskusnih vozača (max. 2 nastupa u F1 utrkama) pa ga je zato skoro pola grida iskoristilo za ispunjenje dviju obveznih vožnji na treninzima za neiskusne vozače - čak će i u Bahreinu još uvijek biti klasificiran kao takav pa će AT samo jednom u sezoni morati ubaciti nekog trećeg u Tsunodin bolid. S obzirom na to da je Mick debelo izvan te kategorije, sumnjam da ćemo ga viđati za volanom na treninzima.
Je, u pravu si. :thumbs: Zaboravio sam na to pravilo za neiskusne vozače.

Kako bilo, ne bi me čudilo da vidimo Micka na, ne znam, dva treninga. Marketinški dobra stvar, a i da malo provoza na stazi ovogodišnje bolide kao moguću pripremu za sljedeću godinu. Imamo primjere Kubice i Giovinazzija prošle sezone koji isto nisu u kategoriji neiskusnih (ali perspektivnih, mladih vozača, sigurno jesu :P ).
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Naravno, nije isključeno da ćemo ga vidjeti na nekom treningu, ali s trenutnim stanjem ne očekujem to. Nema domaću utrku, a ne vjerujem da će ga Mercedes baš toliko gurati za volan pored svoje dvojice vozača, pogotovo ako budu u konkurenciji za naslov. Mogli bi ga viđati na treninzima s nekom Mercedesovom ekipom jedino ako ga odluče gurati kao što je Ferrari pokušao s Giovinazzijem.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
croatic f1 je napisao/la: 03.02.2023., 01:01 Naravno, nije isključeno da ćemo ga vidjeti na nekom treningu, ali s trenutnim stanjem ne očekujem to. Nema domaću utrku, a ne vjerujem da će ga Mercedes baš toliko gurati za volan pored svoje dvojice vozača, pogotovo ako budu u konkurenciji za naslov. Mogli bi ga viđati na treninzima s nekom Mercedesovom ekipom jedino ako ga odluče gurati kao što je Ferrari pokušao s Giovinazzijem.

Nikad ne znaš.
Ne daj, Bože....... neka netko od njih četvorice ( McLaren i Mercedes ) ne može nastupiti, recimo zbog COVID-19 ili sličnoga, i eto Micka za volanom F1 bolida na nekoj od utrka u sezoni 2023.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Hulkenberg agrees, encouraging Schumacher to grow from his Mercedes stint.

“Just keep at it. It’s a chance for him to have more time because he’s not in the seat and doesn’t have the pressure to perform at the moment,” Hulkenberg told Sport Bild.

“He will be able to learn a lot at Mercedes from one of the best drivers ever (Lewis Hamilton). That’s valuable experience he can gain there and use for himself.”
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡