Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
To da.. Slazem se..
Brazil puka na prvom ozbiljnijem ispitu...
Njih se proglasi favoritom i oni vec dizu pehar...
Neka nastave...
Fino Alla Fine

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Yilla je napisao/la: 11.12.2022., 14:46 /1/ ... I sasvim je normalno da Messiju neće dati crveni, pa to je Messi, nije neki no name Marokanac za kog nikog nije briga. ...

/2/ ...Jednostavno je ljudski tako postupiti, podsvjesno ne želiš biti taj koji bi spriječio Messija da igra polufinale...

/3/ ...I Argentinci jesu prljavi, uvijek su bili takvi, to je jednostavno njihov način života i igre...
/1/ - Zašto bi bilo nenormalno dati Messiju crveni karton ako ga je zaslužio, šta je on nešto posebno ?

& nije on neki no name Marokanac, ma nemoj, a što su pa Marokanci nešto manje od Argentinaca???

Samo radi takvog stajališta i takvih mišljenja kao što je tvooje bi vrlo rado želio da Argentina izgubi tu utakmicu :chill:

/2/ - I nije jednostavno ljudski tako postupiti, imo baš suprotno !!!
& podsvjesno baš bih želio biti taj koji bi smradu (jer se u utakmici ponašao kao smrad) omogučio da ne igra polufinale.

/1/ - I obzirom da su prljavi i uvijek su bili takvi, i to je njihov način života - onda im treba tolerirati da budu takvi ???

Omg pa kakvo je to razmišljanje... pomalo divljačko, barem što se mene tiče - i nema mjesta u sportu ama uopče.

Sorry for my 5cents
slika

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
1. Po čemu je to Messi zaslužio crveni karton? Je li nekog udario, napravio neki kriminalan start ili nešto? Dobio je žuti karton koji je zaslužio i to je to. To što ga ti ili neko drugi smatra smradom ne utječe na činjenicu je li zaslužio crveni ili ne. Previd po meni je bio što nije dobio žuti karton za ono igranje rukom i to je to, da je dobio žuti za to, vjerojatno bi se primirio do kraja tekme i to je to.

2. Ma možemo sad svi glumiti moralne vertikale i praviti se da smo svi jednaki bla bla, ali činjenica je da će Messi imati puno veći manevarski prostor i da će mu se progledati kroz prste u mnogo situacija u kojima drugima ne bi. Ne kažem da je ispravno, ali je tako kako je i normalno je.

3. Nitko im nije ni tolerirao to, tekma je imala 15 žutih kartona, poanta je bila da uvijek tako igraju, sviđalo se to nama ili ne. A to da tome nema mjesta u sportu je smiješno, kaj bi svi trebali biti roboti i ponašati se kao gospoda? Daj molim te. Zbog takvog kaosa i uloga je tekma bila 15 puta zanimljivija. Ni prvi ni zadnji put da dolazi do naguravanja, psovanja majki i slično u takvoj tekmi, nije to samo do Argentinaca.

I nitko sretniji od mene da Argentina izgubi u utorak.

Yilla
Karting
Karting
I možemo se kladiti da će tekma protiv nas u utorak biti puno mirnija jer ih ni u jednom trenutku nismo provocirali ili disrespektali. Što posiješ to ćeš i požnjeti.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Multi 21 je napisao/la: 09.12.2022., 22:35 Ovaj Lahoz je vjerojatno najgori "jači" sudac ikad. Neznam tko ga gura na velika natjecanja, nevjerojatno što sve krivo sudi, a ista stvar je i u Španjolskoj...
I evo ga, očekivano poslan je kući...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ja vjerujem da mogu proći i Argentinu.
Ništa kontra naše reprezantacije, kao što sam obećao.
Zadovoljan sam, što su pobjedili Brazil i to je za mene finale.
Ali nemam ništa proti' da pobjede sutra Argentinu i da dođu u finale i tamo razvale Francusku........ :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Vi koji je bolje kuzite u nogomet mozda cete znati odgovoro.

Zasto Osric nema znatno vecu minutazu? Mislim, covjek je usao protiv brazila i prakticki preokrenuo utakmicu svjom asistencijom.

Ne pratim Dinamo, pogotovo HNL, a i nogomet opcenito skoro nikako ali cini mi se da je taj Orsic mozda i najbolja spica koju imamo. Zabija u LP, zabija u HNL... Pokazao je i neki dan da ima taj jedan kljucni potez...

To me zivcira. Ocito se patimo u napadau, tesko zabijamo i onda stozer ne pokusa sa Orsicem i ne da mu skoro nikakvu minutazu. Cemu to?

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Za utakmicu protiv Brazila nije trenirao zadnja dva dana pa nije htio valjda riskirati.

Ali i inače ga stvarno rijetko stavlja. I još jedan Oršićev problem je što nema obje noge kao Perišić pa ga ne stavlja na lijevo krilo

Yilla
Karting
Karting
Jer je Perišić Oršić na steroidima. Koliko god da volim Oršića, nažalost nema šta tražiti u prvoj u odnosu na Perišića. Oršić je po meni one trick pony koji je često pročitan, u prodoru se uvijek izvlači na desnu nogu a u duelu je izrazito slab što je ekipa već skužila i u Dinamu često gubi lopte. Plus, Perišić je jedan od naših najpodcijenjenijih igrača koji redovito zabija ili asistira u ključnim tekmama tako da ga ja osobno nikad ne bih vadio van prve.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja bih volio nekad vidjeti Perišića desno, a Oršića lijevo. Pogotovo sad kad mi se čini da se Perišić i Sosa često ne razumiju. Perišić je više puta pokazao da mu to nije problem, a imam osjećaj da ta kombinacija krila donosi više od kombinacija Perišić - Vlašić/Kramarić/Pašalić.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Protiv Brazila sam imao neki dobar osjecaj. Cak uplatio 100 kn na prolazak Hrvatske :D.
Danas nemam nikakav osjecaj. Nit lijevo niti desno. Sta znaci vjerojatno da nas ceka jos jedna drama , ali neznam s kojim ishodom :zubo:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 13.12.2022., 13:16 Ja bih volio nekad vidjeti Perišića desno, a Oršića lijevo. Pogotovo sad kad mi se čini da se Perišić i Sosa često ne razumiju. Perišić je više puta pokazao da mu to nije problem, a imam osjećaj da ta kombinacija krila donosi više od kombinacija Perišić - Vlašić/Kramarić/Pašalić.
Sve to trener ciljano slaze..Protiv Brazila se islo pomoc Juri na desnom boku pa je igra Pasalic koji je puno odgovorniji i bolji u fazi bez lopte i to je bila izmjena za 5 za tu tekmu....
Orsic je meni ok ovako kad ulazi...Smatram da su bolji ispred njega...
Mozda stavljat Parisica van komfort zone da bi se radilo mjesta za Orsica, nisam za to..
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Mi spremni
slika
I spremniji
slika

Zastava ce prenociti 😎slika
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ne može bez penala.....
Jbga, čist ko suza.

Edit
Jaoooo, kakav bubreg :facepalm: :bonk:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Yilla
Karting
Karting
Ma po meni nije vidilo penala, doslovce Livaković stoji i ovaj se zabije u njega nakon šuta. A drugi gol je smiješan.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
oba na neke odbijance ugurali. penal je bio a drugi je bas ono sreca na dva odbijanca neka iako je neki argentinac odradio odlican posao odvlacivsi naseg obrambenog na stranu taman da ovaj okomito na gol udje. jebiga

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Yilla je napisao/la: 13.12.2022., 20:45 Ma po meni nije vidilo penala, doslovce Livaković stoji i ovaj se zabije u njega nakon šuta. A drugi gol je smiješan.
Budi realan za penal.
Zamisli da je Kramarića onako srušio Martinez.
Čist, da ne može biti čišći.

Drugi gol je baš bubreg kao što napisah (2x mu se sretno odbija lopta), ali lik se stuštio okomito, morao je ondje neko raditi faul, prije nego je došao do šesnaesterca, po cijenu žutog.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Komično dosuđen penal a one korner kombinacije treba zakonom zabraniti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kad opet pogledam reakcije Jure i Sose, migrena na najjace... Cirkus...
Ni m od momcadi u prvom dijelu..Kao da svatko igra za sebe...
Fino Alla Fine

Yilla
Karting
Karting
Frantic je napisao/la: 13.12.2022., 20:58
Yilla je napisao/la: 13.12.2022., 20:45 Ma po meni nije vidilo penala, doslovce Livaković stoji i ovaj se zabije u njega nakon šuta. A drugi gol je smiješan.
Budi realan za penal.
Zamisli da je Kramarića onako srušio Martinez.
Čist, da ne može biti čišći.

Drugi gol je baš bubreg kao što napisah (2x mu se sretno odbija lopta), ali lik se stuštio okomito, morao je ondje neko raditi faul, prije nego je došao do šesnaesterca, po cijenu žutog.
Pokušavam biti realan za penal, i dalje ga ne vidim. Pokupio ga je, nema šta, ali Livaković izlazi na njega i postavlja nogu na travu i ovaj se zabija u njega nakon što je već pucao, nije ni išao na loptu. Max 50 50 da se sudi.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡