Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
AlkY je napisao/la: 02.12.2022., 15:24 Nevolim nikoga tko kalkulira , i skoro svaki put im se to obije o glavu. Tako se nadam i Spanjolcima.
I mi smo u kosarci sada bili kalkulirali , kao idemo na lakse pa nas Finci skolovali. Isto mi se gadila ta odluka , i neka im se vratilo.
& mogao bi i ti biti u pravu ! I neka im se obije :kokice:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
jebote ... Bono ko Livaković !
slika

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Yilla je napisao/la: 20.11.2022., 19:29 Što se tiče pobjednika, mislim da neće ni Brazil ni Argentina ni Francuska osvojit. Ne bi me iznenadilo da Španjolska osvoji. Isto tako očekujem barem jednu dvije velesile da ispadnu već u grupi.
This aged well :rofl:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
zjurina je napisao/la: 06.12.2022., 18:40
AlkY je napisao/la: 02.12.2022., 15:24 Nevolim nikoga tko kalkulira , i skoro svaki put im se to obije o glavu. Tako se nadam i Spanjolcima.
I mi smo u kosarci sada bili kalkulirali , kao idemo na lakse pa nas Finci skolovali. Isto mi se gadila ta odluka , i neka im se vratilo.
& mogao bi i ti biti u pravu ! I neka im se obije :kokice:
Vec po tradiciji kalkulanti ispadaju odmah sljedecu tekmu.
Neznam kad se zadnji put desilo da netko kalkulira i da prodju dalje ili osvoje. Barem oni koji ocito kalkuliraju i za koje znamo da su to radili
slikaslika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Lol... na 24sata su se "zblesili" od iznenađenja :rofl: :zubo: :cice: :cice:

slika
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Hahaha.... Vrh bi bio da sad Portugal zgubi od Švice ! :zubo:

Kak bi to dobro bilooooo :cheer:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ko se mača laća, može se i posjeći.... :chill:

Ispala bi Furija sa onakvom predstavom i da nije kalkulisala u grupi.
Također na penale. :mrgreen:

Santos fino osvježio ekipu sa Goncalom Ramosom i Otaviom (on je startao protiv Gane), a Kiki grije klupu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
Eh nije mi se želja ispunila :kokice:

A Ramos se odužo treneru sa hetrickom :cheer: :klopa: , a Kikica ušao naknadno i ništa pokazao :chill:

Čestitke Portugalu :cheer:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nema Ronalda , nema problema kao po obicaju.
slikaslika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
zelot je napisao/la: 06.12.2022., 06:57 nije da nemamo sansu, lopta je okrugla jel, ali bojim se da ce nam ova supljikava obrana pasti sa nekim brzim brazilskim pasom i okomitom loptom u dubinu.

Jucer su bas lijepo i brzo igrali, direktno i okomito, barem dio koji sam ja gledao a nama su bas taj protok i okomica ovo sp slabasni.

Osobno, koliko god bih volio da prodjemo, zaista jako malo vjerujem u to.

Mislim da su nam cak sanse dosta vece nego ja u njih vjerujem. Neki osjecaj imam kao da smo vec izgubili i da nema tu prolaza iako to u stvarnosti vjerojatno nije bas tako. vjerojatno ce morat oni rukave zasukat, iznad lakta za pobjedu.
Sve OK, samo da nas ne osramote.
Nemamo velikih očekivanja, ali prolaz je moguć'........

Ako pobjede Brazil, NIKADA više kontra naše nogometne repke, .......više NIKADA neću nešto loše reći....... Obećajem.

Samo da se ne obrukaju. I nas. I da na neku bedastu foru, GLUPU slabost...... ne ispuste,...... eventualni prolaz. :facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Yilla
Karting
Karting
Ja sam prestao govoriti kontra naše repke i Dalića nakon prolaska skupine :rofl: Realno, čovjek je bio drugi na prošlom svjetskom, prošao skupinu Eura, final four lige nacija i sad četvrtfinale svjetskog. Nikad više ništa kontra njega, makar 7 0 izgubili jer jednostavno ne postoji ta osoba koja će nadmašiti ove rezultate. :rofl:

I ne vjerujem da ćemo išta ozbiljno napraviti protiv Brazila, ali koga briga, svaka čast Daliću :klanjam:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Sta se tice Daliceve repke , nakon Rusije se nema sta prigovarati.
Poslije skupine smo konstantno gubili u tekmi , konstantno se vracali i konstantno izbacivali protivnike.
Netreba vise apsolutno nikakav dokaz ili argument da ih se postuje , sta god poslije toga napravili.

A poslije toga su i dalje radili odlicne stvari. Brazil je u tom smislu totalno nebitan , makar 15-0 bilo
slikaslika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Neće biti s nulom, dok je hrvatskog srca.
Znam, patetično zvuči, ali idemo na pobjedu. Samo da ne bude kost u grlu, kao 2018. sa Francuskom. I 1998.

Imali smo priliku 1998. i te 2018.
Sada, finale prije finala; Hrvatska - Brazil. :rofl: :rofl:

:vozi: :vozi:

Yilla
Karting
Karting
Ma nije bilo sa kosti u grlu, Francuzi su jednostavno bili kvalitetnija ekipa. I još je Subašić bio na golu koji je primio dva pacerska gola. Zato i kažem da nemam previše nadanja od Brazila, kad igramo protiv jačih ekipa tu se jednostavno vidi razlika u kvaliteti i nikakav mindset tu ne može pomoći osim ak se ne poklopi tisuću stvari. Ali kad god smo igrali protiv podjednakih ekipa tu smo redovito prolazili dalje.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Ovo je veliki uspjeh uci u top 8 na svijetu,ljudi ocito zabravljaju da smo prije 30 godina ,tek nastali kao drzava,imamo 140 000 registrirani nogometasa,di su uvjeti jadni toliko da bi neki pojedinci mozda odustali od nogometa odmah,ne kuzim ljude koji govore eee Brazil ce nas nakantat,pa ako si dosao na svjetsko prvenstvo onda se bori,treba nam bit cast sto se borimo i imamo priliku igrati protiv Brazila (najvise puta su osvojili svjetsko) to je cast,mislim da njemcima i spanjolcima,dancima,i jacim ekipama ne bi smetalo,nek nas i nakantaju,ali nece,idemo mi dalje,pa izjavama medija,najbolje ne igrat nogomet!!!! Ako se bojimo svakog pa ja ga ne bi ni igrao vise nikad,Naprijed Hrvatska!!!!
Engine mode 11!
Position 5!

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Kico je napisao/la: 07.12.2022., 18:16 Ovo je veliki uspjeh uci u top 8 na svijetu,ljudi ocito zabravljaju da smo prije 30 godina ,tek nastali kao drzava,imamo 140 000 registrirani nogometasa,di su uvjeti jadni toliko da bi neki pojedinci mozda odustali od nogometa odmah,ne kuzim ljude koji govore eee Brazil ce nas nakantat,pa ako si dosao na svjetsko prvenstvo onda se bori,treba nam bit cast sto se borimo i imamo priliku igrati protiv Brazila (najvise puta su osvojili svjetsko) to je cast,mislim da njemcima i spanjolcima,dancima,i jacim ekipama ne bi smetalo,nek nas i nakantaju,ali nece,idemo mi dalje,pa izjavama medija,najbolje ne igrat nogomet!!!! Ako se bojimo svakog pa ja ga ne bi ni igrao vise nikad,Naprijed Hrvatska!!!!

Naprijed Hrvatska!!!!!!!! Idemo po pobjedu. ( Pa što bude; biti će......... :rofl: :rofl: ) :gandalf:
Hrvatska je prvak svijeta, neka pati koga smeta......... :vozi: :vozi: :vozi: :vozi: :vozi:

zjurina
Formula 1
Formula 1
Naši dobro zgledsaju zasada - No Respect - Go Hrvatska !!! :cheer: :cice: :party:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
dobri smo nema sta. u egalu smo. samo da jos malo pojacamo prijetnje i da ih bude vise. inace, zabsada zadovoljavajuce. moglo bi im jos isoast uzadludno uvjezbavanje koreografije za proslavu gola.

podcjenjivanje je najgore u svakom sportu i zivotu opcenito...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
Samo da ne popušimo penal od ovih padavičara, koji kad padnu okrenu se 4 puta oko svoje osi.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
blown diffuser je napisao/la: 09.12.2022., 17:34 Samo da ne popušimo penal od ovih padavičara, koji kad padnu okrenu se 4 puta oko svoje osi.
Odvrati su.

Opet produžeci, ovo nam je treća utakmica na prvenstvu koja je završila 0-0 nakon 90
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡