Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mislim da to svi sad imaju tako.
Hamilton:
“For example, we have only one clutch lever now, but did the starts become more difficult? No they did not."
Zadnja izmjena: DaniVerified, dana/u 25.03.2016., 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="Dani"]Mislim da to svi sad imaju tako.
Hamilton:
“For example, we have only one clutch lever now, but did the starts become more difficult? No they did not."[/
U ovom videu mislim da ima 2 pedale iza
Dani je napisao/la:Mislim da to svi sad imaju tako.
Hamilton:
“For example, we have only one clutch lever now, but did the starts become more difficult? No they did not."
Vjerovatno da imaju.
Ali možda kod drugih nije smještena na ovaj način.
A i ako nije, uskoro će biti.
Edit: Sad kad vidim ovaj video, hm......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zapravo sad kad bolje pogledam ima samo jednu za kvačilo, ali za kaj su onda one dvije skroz gore?
Ova za kvačilo doduše izgleda malo drukčije pozicionirana nego kod Ferrarija. Čini mi se i da je nešto kraća.
Znači, možda ipak "pije vode" tvrdnja da pozicija i veličina te poluge za kvačilo kod Ferkana daje malu (ali bitnu) prednost.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Milim da je to ipak razlika kod mapiranja starta.. i jednim dijelom boljeg 'osjećaja' u izvedbi mehanike novog načina spojke.
Ferrari je poznat po tome, stoga situacija ništa ne čudi.
Na videu se također vidi da su reakcije Vettela i Rosberga bile bolje od Hamiltona. To je vjerovatno bio dodatni faktor.
Ma nista od toga. Ja koliko sam vidio start hamiltona je to s je bio ocajan. Jako puno proklizavanja i jedan od losijih startova hamilzona a ni nico se nije proslavio. Cisto sumnja da ce ferr cesto preskakati mercedese...
Nadam se da pouzdanost Ferarija neće biti problem kako navode u članku. Iskreno se nadam, jer, trenutno stanje nam daje nadu da ćemo napokon gledati borbu na stazi.
U jednom dijelu članka spominju i Mercedesovu agresivnu aerodinamiku koja im sad pravi problem u saobraćaju, teško pretiču bolide ispred sebe. Očigledno su očekivali da će se preticanje rijetko dešavati, i da će većim dijelom imati praznu stazu ispred sebe.
Valjda će i novo gorivo biti spremno do Barce. Nadam se i da će se Allison vratiti do tada
A čuj zna se da kada guraš limite da će doći do ovakvih stvari...ionako su iz Ferkana rekli da će se uvjetno mučiti prvih nekoliko utrka jer stiže hrpa novih stvari u međuvremenu.
Živimo u nadi
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari