Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ne bi se bas slozio da je bilo igranja rukom...
Individualne kvalitete imaju, momcadi bas i nema.. Vodjenje utakmica lose.. Ovi igraci moraju bolje...
Individualne kvalitete imaju, momcadi bas i nema.. Vodjenje utakmica lose.. Ovi igraci moraju bolje...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Top gajba
Ovi Nizozemci su mi bas 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Neloša tekma.
Da'oće svaka biti sa 3-4 gola.
Ameri se nisu osramotili, ali vidi se da im fali iskustva.
S obzirom na veličinu (i moć i bogatstvo) zemlje, biće oni solidan faktor u budućnosti.
Biće dobar prvi par 1/4 finala.
Da'oće svaka biti sa 3-4 gola.
Ameri se nisu osramotili, ali vidi se da im fali iskustva.
S obzirom na veličinu (i moć i bogatstvo) zemlje, biće oni solidan faktor u budućnosti.
Biće dobar prvi par 1/4 finala.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kad će ta budućnost za Amere? Od kada se to priča. Pa ne igraju ni oni više fudbal od juče...
Mislim da ih jednostavno fudbal ne zanima toliko. Kod njih više žene preferiraju fudbal. A kad vidiš šta im je kod djece omiljeno, više vole onu bejzbolsku rukavicu i palicu nego fudbal djetetu kupit...
Mislim da ih jednostavno fudbal ne zanima toliko. Kod njih više žene preferiraju fudbal. A kad vidiš šta im je kod djece omiljeno, više vole onu bejzbolsku rukavicu i palicu nego fudbal djetetu kupit...
- Frantic
- Formula 1
Naravno, pa bili su Ameri 3. na prvom prvenstvu u Urugvaju 1930.
Elem, kada se počelo pričati da će biti faktor (da bi trebali biti faktor), ipak im tada reprezentativci nisu igrali po Chelseau, Milanu, Juventusu, Arsenalu,.... i nisu "koštali" po 6Om£.
Trebalo je ipak proći vremena za to, ne bude to za godinu-dvije.
Repka im je uz to, vrlo mlada (mislim da je najmlađa na prvenstvu), samo 3 lika imaju preko 30 godina, ima par teenagera i dosta njih sa tek nešto malo preko 20.

Elem, kada se počelo pričati da će biti faktor (da bi trebali biti faktor), ipak im tada reprezentativci nisu igrali po Chelseau, Milanu, Juventusu, Arsenalu,.... i nisu "koštali" po 6Om£.
Trebalo je ipak proći vremena za to, ne bude to za godinu-dvije.
Repka im je uz to, vrlo mlada (mislim da je najmlađa na prvenstvu), samo 3 lika imaju preko 30 godina, ima par teenagera i dosta njih sa tek nešto malo preko 20.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 4 mj
Ma mora proći još vremena, jer sve je stvar domaće lige i infrastrukture. A Amerikanci su što se tiče MLS-a izrazito pametni. U zadnjih 10tak godina se liga proširila za 15tak klubova i prošla su vremena kad je ekipa igrala na terenima za američki nogomet i bejzbol. Sada svatko tko želi klub mora investirati u stadion od 20 do 30 tisuća mjesta i trening centre i infrastruktura im se značajno poboljšala ali nije još to na razini europskih liga.Pastor je napisao/la: 03.12.2022., 18:49 Kad će ta budućnost za Amere? Od kada se to priča. Pa ne igraju ni oni više fudbal od juče...
Zahvaljujući svemu tome i nogomet je porastao u popularnosti značajno zadnjih par godina (plus su potpisali novi ugovor s Appleom oko tv prava koji nosi značajno više love nego prije) tako da pravi rezultati se mogu očekivati kroz desetljeće dva.
I ovaj rezultat na ovom svjetskom će sigurno pomoći.
- Frantic
- Formula 1
Hehe, ispade drama.
Argentina očekivano puno bolja, ali opet su dali golove na individualni kvalitet (Leo) i nakon velike greške golmana Australije (Alvarez).
Primili su, doduše, bubreg od gola (ono bi otišlo barem 5m od gola da nije promijenilo smjer) i na kraju su, "zahvaljujući ponajviše" Lautaru
čak i imali sreće što tekma nije otišla u produžetke.
Australija odigrala protiv Argentine puno bolje nego Meksiko ili Poljska.
Opet, treba staviti stvari u kontekst, knockout je faza, nije grupa pa da možeš kalkulisati i "čuvati" 0:2, tj. morali su krenuti naprijed.
U 1/4 napokon Argentinu čeka ozbiljna reprezentacija.
Argentina očekivano puno bolja, ali opet su dali golove na individualni kvalitet (Leo) i nakon velike greške golmana Australije (Alvarez).
Primili su, doduše, bubreg od gola (ono bi otišlo barem 5m od gola da nije promijenilo smjer) i na kraju su, "zahvaljujući ponajviše" Lautaru

Australija odigrala protiv Argentine puno bolje nego Meksiko ili Poljska.
Opet, treba staviti stvari u kontekst, knockout je faza, nije grupa pa da možeš kalkulisati i "čuvati" 0:2, tj. morali su krenuti naprijed.
U 1/4 napokon Argentinu čeka ozbiljna reprezentacija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja imam osjećaj da će Argentina teško nastradati protiv bilo koje ozbiljnije reprezentacije, Nizozemci nisu ta razina pa će biti gusto.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Yilla
- Karting
Ma pusti ti to, ova Argentina je drukčija. Prošlo svjetsko su se raspadali iznutra kao Belgija ove godine, dok sad napokon djeluju kao tim. I igraju drukčije nego sve prijašnje Argentine, čvrsti i stabilni iza a u napadu se oslanjaju na genijalnost Messija jer jednostavno osim njega nemaju talent. Sve prijašnje Argentine su bile izrazito moćne prema naprijed ali su u obrani i sredini bili šuplji. Zato su i osvojili Copa Americu prošle godine nakon 30 godina.
Ne vidim ih ni ja kao favorite, ali ih ne podcjenjujem. Vidit ćemo sad protiv Nizozemske i doktora Van Gaala kako će proći. Nizozemci imaju sličan pristup, beton iza i jedna šansa naprijed, gol. Bit će izrazito zajebana tekma.
Ne vidim ih ni ja kao favorite, ali ih ne podcjenjujem. Vidit ćemo sad protiv Nizozemske i doktora Van Gaala kako će proći. Nizozemci imaju sličan pristup, beton iza i jedna šansa naprijed, gol. Bit će izrazito zajebana tekma.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni vise smrdi da ce prije osvojit nego da ce ih netko nakantat...
Ovo da nemaju talenta osim Messija je yoke...
Ovo da nemaju talenta osim Messija je yoke...
Fino Alla Fine
-
Yilla
- Karting
Ma dobro, preuveličao sam kad sam rekao da nemaju talent, ali realno gledajući glavne violine su im 35-godišnji Messi, 34-godišnji Di Maria i nedokazani Alvarez. Papu Gomez je propao, Dybala i Lautaro Martinez im ne igraju a u sredini glavnu ulogu im igra De Paul za kojeg većina nije ni čula. Pa usporedi to s prijašnjim repkama i Higuainom, Aguerom, Mascheranom i ostalima.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
I ono nesto malo volje za ovaj dvoboj je otislo u vjetar golom Girouda...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisam da sam broja ali iz svog 16erca do zgoditka za cc 10 sekundi...
Ako bude po planu bit ce dobro zanimljivo sa Engleskom..
Fino Alla Fine