Scuderia Ferrari
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Tifosi, što kažete na opciju broj 5? Meni se čini savršenom
https://twitter.com/JunaidSamodien_/status/1598324326771589123

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Horner 

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Isti taj Sainz cesto djeluje inteligentnije od Leclerca, bolje skenira citavu situaciju na stazi. Da nema brzinu Leclerca, ali daleko je on od loseg vozaca. I ne razumijem zasto bi ga se mjenjalo? Nikako da netko da prave cinjeniceFerrari je napisao/la: 02.12.2022., 18:32Mislim...da se mene pita ako žele pravog drugog vozača ilitiga vodonošu, neka potpišu Giovinazzija.Iceman je napisao/la: 02.12.2022., 14:17Ti ga isto drobis nepotrebno valjda od citave situacije oko Leclerca gdje je taj isti Leclerc sam znao zaj.... utrke.nelinjo je napisao/la: 01.12.2022., 10:15
Svako normalan u ovoj sezoni bi dao 100%tnu podrsku Leclercu! I svako normalan bi dao otkaze onome koji pokusava izmisliti toplu vodu!sto je na kraju i uradjeno! Ako je Sainz zbog sponzora u nekom "egalu" sa Leclercom (u trkackom sigurno nije, niti mu brzinom može prici), onda njega brze bolje treba maknuti iz ekipe i uzeti nekog dobrog vozača br 2!
Ako je Sainz tako spor kao sto ti tvrdis (iako budimo iskreni u drugoj polovici 2021 bio poprilicno solidan i cesto al pari sa Leclercom) onda zasto ga mjenjati? Jer je los drugi vozac? Zato sto se nije maknuo znacajno brzem vozacu od sebe?
Na kraju krajeva mozda Sainz nema u ugovoru status vozaca broj dva. Fair enough. Zasto bi i imao?
Ne može laganije od toga. Vozač ko Fisichella još i talijan.
Ovako Sainz nikad neće biti pravi drugi vozač, već netko tko je uvijek tu iako nema brzinu Leclerca, ali ima bolji trkaći mozak i misli bolje na team radiju.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma ja ga ne bi mijenjao, nego mislim da je "predobar" za vozača broj 2 ukoliko netko želi da je Leclerc neosporan No.1.Iceman je napisao/la: 02.12.2022., 21:07Isti taj Sainz cesto djeluje inteligentnije od Leclerca, bolje skenira citavu situaciju na stazi. Da nema brzinu Leclerca, ali daleko je on od loseg vozaca. I ne razumijem zasto bi ga se mjenjalo? Nikako da netko da prave cinjeniceFerrari je napisao/la: 02.12.2022., 18:32Mislim...da se mene pita ako žele pravog drugog vozača ilitiga vodonošu, neka potpišu Giovinazzija.Iceman je napisao/la: 02.12.2022., 14:17
Ti ga isto drobis nepotrebno valjda od citave situacije oko Leclerca gdje je taj isti Leclerc sam znao zaj.... utrke.
Ako je Sainz tako spor kao sto ti tvrdis (iako budimo iskreni u drugoj polovici 2021 bio poprilicno solidan i cesto al pari sa Leclercom) onda zasto ga mjenjati? Jer je los drugi vozac? Zato sto se nije maknuo znacajno brzem vozacu od sebe?
Na kraju krajeva mozda Sainz nema u ugovoru status vozaca broj dva. Fair enough. Zasto bi i imao?
Ne može laganije od toga. Vozač ko Fisichella još i talijan.
Ovako Sainz nikad neće biti pravi drugi vozač, već netko tko je uvijek tu iako nema brzinu Leclerca, ali ima bolji trkaći mozak i misli bolje na team radiju.
Slažem se da bolje čita situaciju u utrci od Leclerca i da ima više autoriteta, ali po meni su u Ferrariju onda trebali potpisati nekog poput Giovinazzija i onda je situacija jasna.
Mene baš zanima kako će to izgledati sljedeće sezone, ako opet budemo brzi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Leclerc je mladji 3 godine od Sainza! Sainz je OK vozač, ali zaista u nekim trkama djeluje presporo! A ja I dalje mislim da bi Kevin Magnusen bio idealan br2 za Ferrari. Ferrari treba vozača br2, a Sainz to nije, niti želi!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
F1 insider my ass!croatic f1 je napisao/la: 02.12.2022., 20:52 Tifosi, što kažete na opciju broj 5? Meni se čini savršenom![]()
Mogli su i mene stavit na listu, jednako sam vjerojatan kao Seidl ili Horner. Horner ili Tost ionako nisu šefovi momčadi.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
A liste im. Opet ispade Vasseur ko jedina logična opcija. Ova dvojica neće. Tost, ne znam bi li i on, a ne vjerujem ni da bi Ferarri njega. A Mnoisha... Bolje da ne kažem ništa.
Nelinjo, sinko đe su ti muda? Navijaš za lika, a tražiš da mu dovedu Bottasa...
Sainz se ne mora nikome sklanjati. Sad kad je riješio prilagodbu na ova nova pravila, očekujem konstantnog Sainza. A takav je opasniji od Leclerca. A i brzina u jednom krugu, bio je za dlaku sporiji od vozača koji je možda i najbolji u jednom krugu. Tempo u utrci mu je u drugom dijelu sezone isto na nivou.
Nelinjo, sinko đe su ti muda? Navijaš za lika, a tražiš da mu dovedu Bottasa...

Sainz se ne mora nikome sklanjati. Sad kad je riješio prilagodbu na ova nova pravila, očekujem konstantnog Sainza. A takav je opasniji od Leclerca. A i brzina u jednom krugu, bio je za dlaku sporiji od vozača koji je možda i najbolji u jednom krugu. Tempo u utrci mu je u drugom dijelu sezone isto na nivou.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
https://f1.worldnewsbn.com/99/mattia-bi ... an-vettel/
E to je to.Ako su htjeli vodonosu onda nisu smjeli Sainza uzeti.Ali logika i Ferrari ne idu skupa.
E to je to.Ako su htjeli vodonosu onda nisu smjeli Sainza uzeti.Ali logika i Ferrari ne idu skupa.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ne znam, meni se čini da će prije Sainz postati šampion nego Čarli.
-
SebastianFerrari
- Formula 4
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Ako ostanu u Ferrariju neće ni jedan postati prvakGrah0 je napisao/la: 03.12.2022., 10:54 Ne znam, meni se čini da će prije Sainz postati šampion nego Čarli.
-
nelinjo
- Formula 2
Ja bih rekao... ne da Sainz nije bio na nivou ove sezone, nego je bio ispod svakog nivoa! Pogotovo u prvom dijelu, kada se Leclerc sam borio protiv Red Bullova! Kakva "prilagodba" na nova pravila!? Pa valjda si dovoljno profi i dobar vozač da ti ne treba nikakva prilagodba!
Charli je previše vjerovao timu, a Carlos nije! Hoćete da kazete da je Max toliko pametan da moze upravljati sam trkom!? Pa PitWall Red Bulla je najjači dio tima! I oni imaju jednaku ulogu u ovom prvenstvu kao i Max Verstappen! Max je imao 15 pobjeda, a bar 3 ili 4 su mu poklonjene od strane Ferrarija!
Da se opet vratim na Sainza! On ima taj mentalitet i ego nekog Alfa muzijaka koji u ovom slučaju nije potkrijepljen brzinom! Isto kao tamo neki prcopjevac kad se usqurči, zeli vidjeti sve pod svojim nogama, i onda dobije batine iz prvog udarca!
Charli je previše vjerovao timu, a Carlos nije! Hoćete da kazete da je Max toliko pametan da moze upravljati sam trkom!? Pa PitWall Red Bulla je najjači dio tima! I oni imaju jednaku ulogu u ovom prvenstvu kao i Max Verstappen! Max je imao 15 pobjeda, a bar 3 ili 4 su mu poklonjene od strane Ferrarija!
Da se opet vratim na Sainza! On ima taj mentalitet i ego nekog Alfa muzijaka koji u ovom slučaju nije potkrijepljen brzinom! Isto kao tamo neki prcopjevac kad se usqurči, zeli vidjeti sve pod svojim nogama, i onda dobije batine iz prvog udarca!

- Grah0 Verified
- Formula 1
Pa onda još gore po Čarlija, izgubi on od tog "alfa mužjaka" 2021, a I drugu polovinu 22.
-
nelinjo
- Formula 2
Ako su dvije trke od 10, pobjeda, onda ok!Grah0 je napisao/la: 03.12.2022., 12:37 Pa onda još gore po Čarlija, izgubi on od tog "alfa mužjaka" 2021, a I drugu polovinu 22.

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Leclerc i Sainz su ako sam dobro izračunao 7-7 u utrkama koje su obojica završavali ove sezone. Sainz je u prvom dijelu sezone bio lošiji od Leclerca, ali kako se prilagođavao na bolid bio je sve bolji i bolji.
Leclerc je apsolutni vladar što se tiče brzine u jednom krugu (tu je možda i najbolji na gridu) i u kvalifikacijama je većinom bio bolji. No, kao što je netko napisao već, Sainz mu je često vremenom bio vrlo blizu.
Uglavnom, već sam pisao da je Sainz previše podcijenjen vozač. To i dalje mislim. Svrstava ga se u rang nekih vozača od kojih je on, po mom mišljenju, daleko bolji.
Ono što mi se sviđa kod njega je da odlično čita utrku, a ima i pravi trkaći instinkt. To je nešto što je, pretpostavljam, pokupio od oca.
Leclerc je apsolutni vladar što se tiče brzine u jednom krugu (tu je možda i najbolji na gridu) i u kvalifikacijama je većinom bio bolji. No, kao što je netko napisao već, Sainz mu je često vremenom bio vrlo blizu.
Uglavnom, već sam pisao da je Sainz previše podcijenjen vozač. To i dalje mislim. Svrstava ga se u rang nekih vozača od kojih je on, po mom mišljenju, daleko bolji.
Ono što mi se sviđa kod njega je da odlično čita utrku, a ima i pravi trkaći instinkt. To je nešto što je, pretpostavljam, pokupio od oca.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
nelinjo
- Formula 2
ako ce Sainz donijeti naslov, namam nista protiv da se on favorizuje... ali znam da nece i ne moze pored Leclerca! i niko ga ne potcijenjuje, samo malo realnosti... svi Sainzovci se hvataju za tu famoznu 2021. godinu, a svi znamo zasto i kako je bio ispred Leclerca u poretku! 

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Dobro sto hoces da kazes? Nema brzinu Leclerca, ali nije dovoljno dobar da bude drugi vozac jer je ipak brzi da bude drugi vozac? ili je ispod svakog nivoa da bude i drugi vozac pa mozda da bude treci vozac a Magnussen drugi vozac?nelinjo je napisao/la: 03.12.2022., 12:27 Ja bih rekao... ne da Sainz nije bio na nivou ove sezone, nego je bio ispod svakog nivoa! Pogotovo u prvom dijelu, kada se Leclerc sam borio protiv Red Bullova! Kakva "prilagodba" na nova pravila!? Pa valjda si dovoljno profi i dobar vozač da ti ne treba nikakva prilagodba!
Da se opet vratim na Sainza! On ima taj mentalitet i ego nekog Alfa muzijaka koji u ovom slučaju nije potkrijepljen brzinom! Isto kao tamo neki prcopjevac kad se usqurči, zeli vidjeti sve pod svojim nogama, i onda dobije batine iz prvog udarca!![]()
-
nelinjo
- Formula 2
kazem da je bolji od Magnusena, a slabiji od Leclerca...Iceman je napisao/la: 03.12.2022., 21:18
Dobro sto hoces da kazes? Nema brzinu Leclerca, ali nije dovoljno dobar da bude drugi vozac jer je ipak brzi da bude drugi vozac? ili je ispod svakog nivoa da bude i drugi vozac pa mozda da bude treci vozac a Magnussen drugi vozac?

- Grah0 Verified
- Formula 1
Ali zato ima mnooogo toga što Čarli nema, da se samo na brzinu dobija titula Max bi imao mnogo više nego ove dvije.