WTF @zeko
Ovako su u trkama ginuli prije 60-70 godina.
Ali najjači mi je ovaj redar što je ostao ondje kod drveta (pred kraj videa, kao da izlazi "ispod auta"). Vjerovatno je bio zaštićen nečim s druge strane. Ali treba sačuvati prisebnost pa skontati da je možda i bolje ostati na mjestu, sa nekim zaklonom, nego bježati
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Spomenuh ga ranije u temi - Kimi Antonelli u zadnja dva vikenda osvojio dva F4 prvenstva, njemačko i talijansko, ovo potonje je zaključio savršenim vikendom s 3/3 pobjede u Mugellu
https://twitter.com/F1FeederSeries1/status/1583774455838707712
Dogodine ga valjda čeka FRECA ili F3, netko je na Twitteru napisao da F3 diže minimalnu dob sa 16 na 17 godina, ali nisam našao nikakav izvor za to pa ćemo to zasad izignorirati, gdjegod završi ću ga svakako pratiti. Spomenuto FRECA prvenstvo, svoje prvo u karijeri, ovog vikenda osvojio je Dino Beganović
Na Paul Ricardu se održava svojevrsna Olimpijada motorsporta (mislim po formatu, ne značaju, jasno ), FIA Motorsport Games, mislim da su F4 jedine formule koje su na programu, a tamo upravo počinje kvalifikacijska utrka: https://www.youtube.com/watch?v=VM7s-EuB9ek
S pole positiona kreće Andrea Kimi Antonelli, pored njega je Charlie Wurz koji je također ranije spomenut u temi, svi predstavljaju svoju zemlju, a jedina ex-yu zemlja koja ima predstavnika je Srbija - s P6 kreće njihov F4 vozač Filip Jenić.
Da se nadovežem na ovo svoje iznad - Kimi zaključio sezonu zlatnom medaljom na Motorsport Gamesu, Jenić završio 12. nakon što je startao zadnji jer ga je jučer u kvalifikacijskoj utrci izbacio australski predstavnik. Također je potvrđeno da će Kimi dogodine voziti FRECA-u.
https://twitter.com/F1FSLive/status/1586647313811968006
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 29.10.2022., 17:31
Na Paul Ricardu se održava svojevrsna Olimpijada motorsporta (mislim po formatu, ne značaju, jasno ), FIA Motorsport Games, mislim da su F4 jedine formule koje su na programu, a tamo upravo počinje kvalifikacijska utrka: https://www.youtube.com/watch?v=VM7s-EuB9ek
S pole positiona kreće Andrea Kimi Antonelli, pored njega je Charlie Wurz koji je također ranije spomenut u temi, svi predstavljaju svoju zemlju, a jedina ex-yu zemlja koja ima predstavnika je Srbija - s P6 kreće njihov F4 vozač Filip Jenić.
Nisam ovo na vrijeme vidio da javim, čak smo uspjeli ponešto od natjecanja na Igrama ispratiti na sptv-u, oba GT finala i finale relija. Koje je kasnilo sat vremena, pa sam potpuno nepripremljen morao u live prijenosu komentirati snimke kvalifikacija i F4…
Definitivno premalo natjecatelja u većini disciplina, no ideja je zanimljiva i dobra, nadam se da će profunkcionirati i postati privlačnija i velikim imenima. Naši odlični, u auto slalomu su Iva i Nenad Damarija ušli u polufinale i završili četvrti, korak do medalje, a u esportu (uvjerljivo najbrojnijoj kategoriji) je Mihael Matika uspio ući u finale, završio je 16.
Sinoć sam negdje nakon F1 utrke na TV programu baš vidio da je tad trebala biti snimka Motorsport gamesa, ali naravno da je bilo nešto sasvim drugo kad sam upalio program
Nisam popratio ništa osim F4 pa nisam ni znao da je bilo naših, svaka čast na ulasku u polufinale, šteta što nije bila i medalja. Slažem se da je ideja ovog natjecanja dobra, ali ne znam baš koliko će zaživjeti, naravno da bi bilo lijepo da to u budućnosti zbilja bude nešto blizu trkaćoj Olimpijadi.
croatic f1 je napisao/la: 08.10.2022., 20:42
Hvala na informaciji za prvenstvo Kodrića pratim na društvenim mrežama, ali isto nisam odavno vidio ništa o utrkivanju, sad sam gledao baš objave, na FB-u nema ničeg uopće, a na Instagramu ima sadržaja, ali ne trkaćeg. Ovu utrku nije ni spomenuo (jedino ako sam propustio neki story) pa sam također mislio da ništa ne vozi.
Chadwick napokon izvan W serije - vozit će Indy NXT prvenstvo (preimenovani Indy Lights) za Andretti:
https://twitter.com/FollowAndretti/status/1598331188996980736
Formula E se kandidirala za najgori rebranding ikad:
Ne vidim nikakav problem. Zapravo me previše ne zanima, ali više je bure izazvalo kada je F1 promijenila znak u ovaj današnji. Pa ga sad niko ne spominje... Neki "modni guru" na twitteru nađe neku zamjerku, i onda papagaji ponavljaju...
Rebranding bi bio bolji da ga je radila Gazdina Agencija.
Ne bih ovo uspoređivao s logom Formule 1. I prijašnji i sadašnji su po meni sjajni. Prošli mi je i dalje draži, ali tu sam vjerojatno (pod udarom nostalgije) malo subjektivan.
Inače, ušao sam na portal FE. Ni njega nisu odradili na najs(p)retniji način. Lošiji font, razne boje...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"