Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 30.11.2022., 21:44 Sad bi bilo ludilo da Poljaci naprave još 2 žuta kartona, tj. da imaju isto žutih kao i Meksiko.
Vjerojatno su stisnuli kocnicu ovu tekmu da ne rade puno zutih :D.
A onda bi gledali Fifinu tabelu , kad vec nema bacanja novcica :zubo:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Koliko god Poljaci odigrali večerašnju tekmu prepovučeno, prepičkasto i bez imalo ambicije za postizanjem gola, ipak su "više" zaslužili prolazak u 1/8.
Tj. preciznije bi bilo reći da je Meksiko manje zaslužio prolazak od Poljske, s obzirom kako su odigrali prva 2 kola.
A Lewa nije iskoristio penal baš protiv Meksika.
Svejedno, Francuzi idu u 1/4 bilo preko Poljske, bilo preko Meksika.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Yilla
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Pa koliko se sjecam, Meksiko je bio bolji od Poljske i penal je bio jako navučen. Žao mi je kaj je Poljska prošla jer imam osjećaj da bi Meksiko barem malo namučio Francuze, ovako će ih Francuska rastaviti na proste faktore.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Yilla je napisao/la: 30.11.2022., 22:08 Pa koliko se sjecam, Meksiko je bio bolji od Poljske i penal je bio jako navučen. Žao mi je kaj je Poljska prošla jer imam osjećaj da bi Meksiko barem malo namučio Francuze, ovako će ih Francuska rastaviti na proste faktore.
Meni je isto Meksiko ostavio nešto bolji dojam, a pogotovo je večerašnja igra Poljske bila katastrofalna.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa i igra Meksika protiv Argentine je bila u najmanju ruku isto tako katstrofalna. Obojica ste to napisali.
Plus, morate staviti stvari u kontekst.
Poljaci su igrali protiv Argentine u trećem kolu kada su znali da im remi, pa čak i minimalan poraz, a evo vidimo i poraz od 2 gola razlike (naravno, ne u slučaju da je Meksiko poderao Saudijce sa 3-4 gola), donosi prolaz dalje.
Uostalom, Saudijci dali gol u 95. minuti, a Meksiko bio taj koji je morao uvaliti.
I ne bih se kladio da bi Meksiko više namučio Francuze od Poljske.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Yilla
Karting
Karting
Ma sve stoji, kažem samo kakav mi je subjektivni dojam. I protiv Argentine Meksiko nije ništa odigrao, ali imam osjećaj da su ih barem više namučili. Jbt, protiv Poljaka su Argentinci imali 25+ šuteva.

Isto tako, Poljaci su bili igrom lošiji i od Saudijaca ali tu je presudila individualna kvaliteta i iskustvo igranja Poljaka u jačim ligama. Sad smo vidili da je Meksiko rastavio Saudijce, ovaj gol u 95 ni ne brojim, imali su 20+ šuteva. Ali s druge strane i Meksiko je kalkulirao tako da. Samo mislim da će Francuzi jednostavno razbiti Poljake i da će biti sramota taj meč za osminu finala.

Scuderia
Karting
Karting
Meksiko je protiv Argentine isto igrao odvratan defanzivni nogomet, al barem im nisu dozvolili da stvore 2 šanse. Moglo je to lako i remijem završit da messiju nije ušao onaj dalekometni. S druge strane, poljaci mogu biti sretni da nisu 5 razlike izgubili. Ja ne znam što su mislili s ovom igrom.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Upravo to što sam iznad napisao. :mrgreen:
Da prođu sa remijem ili minimalnim porazom.
Kasnije su se malo (malo više) i pogubili, da li da probaju (ako bi i uopšte mogli) ići na gol ili se uzdati npr. u Lautara (imao je i Leo jednu dobru šansu na 2:0)
Nisu znali bil' srali il' pišali, a nije ih tjeralo ni jedno ni drugo.
Tako da ti stoji opaska da ne znaš šta su mislili sa ovom igrom, jer kako je vrijeme išlo nisu znali ni oni.
Iako je večeras Meksiko bio puno bolji rival od Saudijaca, ja bi rekao da su oni ostavili možda i bolji dojam i od Meksika i od Poljske, gledajući sva 3 kola.
Naravno, dojam ne donosi prolaz.
Rekoh prije par dana da bi volio scenario u kojem prolaze Poljska i Arabija, ali da me nešto pere da će proći Argentina i Poljska. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Scuderia
Karting
Karting
A dobro, meni samo smeta taj ziheraški pristup. Ni Meksiko ni Poljska nisu probali igrati protiv Argentine, a mislim da se može. Čini mi se da je Poljska danas učinila da Argentina izgleda i bolja nego što možda realno jest. Sad baš gledam ždrijeb i čini mi se da argentinci imaju solidnu šansu za polufinale.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
jebateled :bonk:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ono je bilo 5cm maximalno
Ode Maroko dalje, 2:0 je već.

Edit
E moj Vaha, tersu jedan, treba nekad malo i popustit, ne biti toliko tvrdoglav.
Doduše, ne možemo znati da li bi Maroko sa Vahom na klupi prošao u 1/8, ali....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Odlično drugo poluvrijeme.
Šteta što nije bilo golova.
Imali ste svoje šanse komšije, mogli i uvaliti, ali i vas su vile 3x dooobro pronosale (sva 3x Lukaku).
Ko bi reko da će Maroko biti prvi u grupi. :shock:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Kakva stresna završnica. Ne možemo mi nikad mirno to odradit. Livaković me zabrinuo par puta, sreća imamo Gvardijola. Bitno da smo prošli, iako nas čeka težak ždrijeb

Yilla
Karting
Karting
Iskreno, zadovoljan sam kako su naši odigrali, bili smo bolja strana većinu tekme. Gvardiol doktor. I sva sreća na Lukakuu 🤣 Ali kronično nam fali napadač, mislim da Livaja jednostavno nije za ovu razinu dok Petković nešto i odigra ali ne mogu ga gledati kak se šeće po terenu.

A sad nam daj Španjolce da se igramo. Preferiram njih više od Njemaca.

Frantic
Formula 1
Formula 1
jenson je napisao/la: 01.12.2022., 18:04 Kakva stresna završnica. Ne možemo mi nikad mirno to odradit. Livaković me zabrinuo par puta, sreća imamo Gvardijola. Bitno da smo prošli, iako nas čeka težak ždrijeb
E da, Joško Gvardiol :klanjam:
Imate stopera za narednih 15 godina.

A sad, da li protiv Furije ili Elfa, sretno vam!
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Daliću, Daliću......... :facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Isplatilo se Daliću hodočašće ali španjolci su isto veliki vjernici tako da bez dobre igre, taktike i pravovremenih izmjena nema dalje. Prošli smo, idemo dalje. Sretno. Čestitam dečkima.
#DankeSeb

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sad-kad Japanci razguze Španjolce........ :rofl: :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Danas smo konačno imali sreće

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Bili smo bolja strana, ali isto toliko i sreće.

Za Božić od tate Pereza želim da mi dovede Joška. Inače je poznat po dovođenju zvijezda nakon Svjetskog :klanjam: :zubo:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡