Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Mislim da je vrijeme da ga netko opet spusti na zemlju. Nakon one lakrdije protiv Zhang, nema se šta očekivati od Hrgovića.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Teško je očekivati Hrgovićevu pobjedu nakon meča protiv Zhanga, ali drago mi je da će dobiti priliku i navijat ću za iznenađenje :thumbs:

A sad malo o zanimljivijem borilačkom sportu :prcnjau: Sinoć je održan odličan UFC event, predvodila ga je borba Adesanye i njegovog kriptonita Pereire - niti u MMA ga Izzy nije uspio dobiti, Pereira nakon osam borbi u MMA postao UFC prvak. Prve dvije runde kikboks meč, 1-1, nakon toga Izzyjevo mrcvarenje Pereire na podu u trećoj, umoran Pereira u četvrtoj, ali sve na nogama i onda u petoj rundi Pereira krenuo all-in, pogodio seriju udaraca uz žicu i sudac prekinuo.

Weili Zhang očekivano svladala Esparzu za pojas u slamki, a prije njih u oktogonu su bili Poirier i Chandler, totalna makljaža, na kraju pobijedio Poirier rear naked chokeom. Prije par minuta potvrđeno je da će se u njihovoj (lakoj) kategoriji 11. veljače u Perthu za pojas boriti Mahačev i Volkanovski.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
dobar ufc event. navijao sam ipak za izzy-a ali zasluzeno pereira uzeo pobjedu, bio ie konkretnij i opasnij. kvrgav neki lik, zajeban pravo.

chandler kao i uvijek, prva runda totalni kaos, druga vec slabije i onda ostale runde je ispuhan.

reyes ocito za penziju.

volkanovski vs islam ce bit zanimljivo iako presnost, osjetu, dajem islamu. ali zajeban je volk i ne treba ga otpisati samo tako.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Kralj Cigana protiv Del Boy-a, subota. :pivo: https://twitter.com/BTSportBoxing/status/1597208533489311744
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
blown diffuser je napisao/la: 28.11.2022., 15:58 Kralj Cigana protiv Del Boy-a, subota. :pivo: https://twitter.com/BTSportBoxing/status/1597208533489311744
Cista dosada, ne znam tko to planira gledati. Necu gledat na ilegalnom streamu, a ne da platim. Borba koju svi zelimo je bilo koja kombinacija između Fury x Joshua x Usyk x Wilder. Dovoljno je otici na Instagram i vidit sta ljudi pisu, doslovno svi pljuju jer se zna da je ovo sparring match, nista ozbiljno.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Zamisli da na kraju Chisora nekim čudom pobjedi Furyja.

Tek bi tad bio potpuni cirkus. :mrgreen:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Joshua se zbog Hearn ne smije boriti sa Furyjom/Wilderom.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Joshua po mom misljenju nije ni mentalno na mjestu nakon poraza u zadnjih 5-6 borbi njemu bi dobro bilo protiv nekog slabijeg cisto da vrati samopouzdanje pa onda protiv Wildera, Furya, Usyka i Joe Joyce koji je po mom misljenju 2. teskas u svijetu posle Furya trenutno
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma kakvo više spominjanje Wildera. Taj lik je pokazao da ima samo velika usta, i ništa više... Toga lika više niko ne treba stavljati u konkurenciju za tiutle, isto kao i ovog Chisoru. Više Ruiz zaslužuje još jednu priliku, nakon što mu je Joshua bježao po ringu cijeli meč u revanšu. Smiješno da mu za onakvu borbu vrate titule.

Kada je Hrgović sa Usykom? To će biti zanimljivije pogledati. Mislim da ga Hrgović može srediti.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pastor je napisao/la: 30.11.2022., 16:20 Ma kakvo više spominjanje Wildera. Taj lik je pokazao da ima samo velika usta, i ništa više... Toga lika više niko ne treba stavljati u konkurenciju za tiutle, isto kao i ovog Chisoru. Više Ruiz zaslužuje još jednu priliku, nakon što mu je Joshua bježao po ringu cijeli meč u revanšu. Smiješno da mu za onakvu borbu vrate titule.

Kada je Hrgović sa Usykom? To će biti zanimljivije pogledati. Mislim da ga Hrgović može srediti.
Wilder je za razliku od Joshue voljan da se bije sa bilo kim :chill:
slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
wilder je za joshuu tata mata!

Pastor
Formula 1
Formula 1
Obojica su mekušci. Mnogo omalovažavani Kličko, mlađi i slabiji brat, je za njih izmislio boks...

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
slika
Fury protiv Joshue nakon što je Joshua 2x izgubio, teško da će se ta borba ikad dogoditi
Fury protiv Wildera četvrta borba isto teško, malo tko od promotora bi to platio
Fury protiv Usyka moguća borba ali ni jedan ni drugi nisu glupi da se potroše u jednoj borbi dok ovako protiv nižerangiranih boraca mogu dobivati višemilijunske iznose.
Joe Joyce bi bio ok izazivač za jednog i drugog.
Chisora koji boksa protiv Fury-a zadnjih 6 borbi: 3 pobjede 3 poraza.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Osella je napisao/la: 30.11.2022., 10:12 Zamisli da na kraju Chisora nekim čudom pobjedi Furyja.

Tek bi tad bio potpuni cirkus. :mrgreen:
Usman i Izzy su nedavno pali nakon godina dominacije, i to protiv protivnika koje su mnogi lako otpisali, svi pamtimo Ruizov šok protiv Joshue... Nije nemoguće da i sad kad svi unaprijed upisuju pobjednika bude tako :)

Noćas, točnije oko 4:30 ako sam dobro zapamtio, Roberto Soldić debitira u ONE-u protiv neporaženog Murada Ramazanova, mislim da Arena Fight prenosi.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Pa niko nije baš ni poznavao Ruiza. Ali sad nakon dvomeča sa Joshuom, nije nikakvo iznenađenje. Bolji je bokser od Joshue u svakom pogledu.

zelot
Formula 1
Formula 1
Soldic, ako se ne sprica gadno, je opako dobar borac. Ako ne koristi neke jake dopinge i ako je cist, a radi ovo sto radi i na nacin na koji radi, napravio bi on i u UFC-u poprilican kaos i mnogima bi bio krvnik i tamo.
Ali dobar put je odabrao. Po meni uopce nije fulao sa ONE-om.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
@Pastor, da, i tad su neki upućeniji u boks već upozoravali da Ruiz nije baš totalni bezveznjak, ali svejedno je to bilo ogromno iznenađenje u tom trenutku, na to sam ciljao s usporedbom.

@zelot, sigurno se nečim šprica, ali to ne znači da u UFC-u ne bi imao što za pokazati nakon čišćenja za USADA-u. Meni je žao da nije otišao tamo, ipak je to F1 u svijetu MMA, ali i ovdje će biti zanimljivo popratiti ga.

zelot
Formula 1
Formula 1
ma u ONE-u je u samom startu faca i ima odlican status. U UFC da ode bio bi nitko i nista prvih 3-4 pa i da su sve pobjede.

Napad na pojas bi cekao cca dvije godine ako bi nizao pobjede, neki su trebali 10-12 win streak da bi dosli do borbe za pojas. takodjer mislim da karakterno i markentisnki nema ono sto ufc trazi tako da bi tamo bio utopljen u prosjeku mase.

U ONE-u je u startu visoko, dvije tri pobjede bi ga lansirale u sam vrh organizacije.

Dodao bih i da ne mislim da je UFC bas puno bolji od ONE-a.

Markenting radi cuda a dana i ameri su tu neprikosnoveni. Same borbe i borci u ONE-u su itekako dobri, jaki i mocni samo mi smo pro zapadno orjentirani na svim razinama pa kod nas to jos uvijek zvuci kao nesto puno losije od UFC-a a nije tako.

UFC kao organizacije je broj jedan ali ONE je jako jako blizu u svakom pogledu. cak toliko da mene ne bi cudilo da kroz 5-10 godina one postane najjaca organizacija i pretekne UFC.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Marketing, ista stvar sa Joshuom. Koliko se izdizala svaka borba nekog britanca sa Kličkom, tada dok je on vladao, a ostale se ponižavalo. Zato i jest Joshua postao poznat. Uhvatio Klička pred kraj karijere, i još su ga praktično prisilili na povlačenje. Nešto kao što su radili godinama sa Vettelom u F1. Da je odradio revanš, vjerujem da bi još držao pojas neko vrijeme... Prvo je bio onaj Haye, koji se nije smio pobiti sa starijim Kličkom. Pa i ovaj Chisora. Sve smeća od boraca, a puhalo ih se ko da se pojavio novi Tyson. A bilo je boraca malo istočnije koji su pokazali puno više.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Ne pratim UFC, ovo mi je jutros izbacilo na twitteru. Dobio udarac u međunožje ovaj naš.
Volio bi da se vrati K-1 ili Pride, nisam fan ovih kaveza. https://twitter.com/SpinninBackfist/status/1598896737292521472
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡