Pogledao dokumentarac Heroes. Skoro 2 sata seciranja karijera osoba iz motorsporta (Hakkinen, Massa, Kristensen, Mouton).
Dosta se pričalo i o Schumacheru, a na kraju slika koja te malo stegne oko srca
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Sinoć "skuhan", nisam imao vremena za pogledati.
Akbgda, danas.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nicine reakcije na satove nasih vozaca. Carlos ladno 2M RM cisto za konferenciju...
popravljeno
Dakle, ide ovih 11 znakova youtube koda PxK3NmQnSDw (konkretno za ovaj video)
Klikni na quote svog posta, pa klikni na quote mog posta, pa vidi razliku
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Oprostite svi ali ja ne mogu shvatiti postovanje sa yt.
Popravljeno
Zaboravio su otvaranje zagrade, a prije kose crte, kod ovog drugog "youtube".
Quotaj pa vidi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
vlado je napisao/la: 19.11.2021., 21:36
Hahaha. Franatic, tebe sam i ocekivao. Aha, mislim da sam sada korak blize do uspjeha.
Hvala ti za postavljanje videa. Mislim da je bas onako, dobar.
@Sarma je danas postavio taj video, ali sa Twittera u temu "Sprdbox"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nije F1, ali večeras u 20:00 je na HRT 2 dokumentarac o NASCAR legendi Timu Richmondu. Rijetka prilika da vidimo nešto takve tematike na javnoj televiziji.
Frank Grillo kao Ferruccio Traktorista
Gabriel Byrne kao Il Commendatore
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run