blown diffuser je napisao/la: 29.10.2022., 08:02
Međutim, ništa od toga ne zanima Hornerovog kolegu iz McLarena Andreasa Seidla, koji je press konferenciju nazvao "bajkom".
Nisam to slušao jer mogu zamisliti da je to vjerojatno bio još jedan sat bajke. Ne zanima me to rekao je Seidl
Kakvim se glupostima bave to je cudo jedno brinu se koliko struje se potrosi radi grijanja guma pa vijecaju dal je bolje 3 sata na 50c ili 2 sata na 70c ko da je to tako bitno i ima veliki utjecaj na svijet.Vise struje potrosi super konzum u jednom danu nego oni cijelu sezonu.
ALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
Ne znaju raditi svoj posao.
Ne zaslužuju svoja radna mjesta.
Ali, zato...... uzimaju dobru lovu.
Uhljebi.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
baš me zanima kako planiraju da će vozači zagrijati gume na kišnom Monaku ili još nekoj sporoj stazi.
Krš i lom za većinu. Ne sviđa mi se to nikako, nadam se da će Pirelli pronaći rješenje.
Kad smo ko uštede energije, siguran sam da bi se više energije uštedilo da usklade malo logičniji poredak utrka u kalendaru...
Jako puno bi se postiglo kad bi se F1 ukinula. Uzasno puno energije bi ustedilo a ponajvise s.ranja kojima smo svjedoci ponajvise od strane Brackley ekipe, Domenicallija, cijelog FIA managementa itd
gjoko-mkd je napisao/la: 07.11.2022., 22:09
Ako iduće godine neko od jačih timova ugradi ovo....znači da nije fake. Ako nema toga na bolidima ferarija, Merca, Mcklrna.....zna se-fake news
U F1 ne može se držati neka inovacija duće od nekoliko mesecima
Točno.
Za sada, to je neki bot.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run