VN SAD-a 21.-23. listopada 2022.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Treba ovu ekipu koja dobije sansu da mase checkered flagom malo na vjezbanje...
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Maxa, brutalna pobjeda i fakat nevjerojatna sezona!
Bravo i za Leclerca, odličan rezultat obzirom odakle je startao. A reko bih da je danas vozio treći bolid po brzini
Seb DOTD

Bravo i za Leclerca, odličan rezultat obzirom odakle je startao. A reko bih da je danas vozio treći bolid po brzini

Seb DOTD

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ajde ne kenjaj kakvo skretanje. Trebao je baš skrenuti, a ne ovako mlako. Barem tako max radi, ako treba i gur protivnika van.

- GP2Engine
- Karting
- S nama već: 4 god
Rekao sam već puno puta. Jedino Hamilton može parirati Maxu. Ferrari neće i ne može. Jadan Charles sa ovakvim amaterima u ekipi i bolidom koji ovako jede gume.nelinjo je napisao/la: 23.10.2022., 22:52 Ferrari mora napraviti bolid za sledecu sezonu! motor je tu, vozaci su tu, ali auto je izdao na kraju!
- Dani Verified
- Formula 1
Može ferrari parirati. Ali se mora postaviti kao RB i dati prednost jednome vozaču, a drugi vozač neka blokira protivnike i žrtvuje taktiku. Stvarno im fali čvrsta ruka, jer su prosuli prednost koju su imali na početku sezone. Laclercu je ovo sezona školovanja borbe za naslov. Sljedeće godine mora biti bolji. Inače......

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma kakvi...Na osnovu cega...Deklasirani su...Dani je napisao/la: 23.10.2022., 22:59 Može ferrari parirati. .....
jer su prosuli prednost koju su imali na početku sezone. Laclercu je ovo sezona školovanja borbe za naslov. Sljedeće godine mora biti bolji. Inače......
Fali njima dosta toga sem cvrste ruke...
Nije tu bilo neke borbe... Klasa za sebe Max i RB...
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
@crash
A gle ferrari ima taj unikatni oblik sidepodova zakoji nitko ne zna kako funkcionira. Možda su došli do maksimuma na sredini sezone. Ali moje mišljenje je da je na njih utjecala ona FIA-ina odluka o dupinanju. nakon toga su i sporiji od rb-a i brže troše gume . Puno toga je išlo na ruku rb-u ove sezone, počevši sa većim budžetom od drugih, zatim ta fia-ina odluka.Te mercedeova promašena sezona . Jer kada gledaš njima otpočetka bolid gotovo nije poskakivao, ali je bio težak i kvarljiv. Kada su to riješili bolid je bio klasa za sebe.
A gle ferrari ima taj unikatni oblik sidepodova zakoji nitko ne zna kako funkcionira. Možda su došli do maksimuma na sredini sezone. Ali moje mišljenje je da je na njih utjecala ona FIA-ina odluka o dupinanju. nakon toga su i sporiji od rb-a i brže troše gume . Puno toga je išlo na ruku rb-u ove sezone, počevši sa većim budžetom od drugih, zatim ta fia-ina odluka.Te mercedeova promašena sezona . Jer kada gledaš njima otpočetka bolid gotovo nije poskakivao, ali je bio težak i kvarljiv. Kada su to riješili bolid je bio klasa za sebe.

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Max bi bez bolida mogao samo da se uhvati za uši...CrashOverride je napisao/la: 23.10.2022., 23:04Ma kakvi...Na osnovu cega...Deklasirani su...Dani je napisao/la: 23.10.2022., 22:59 Može ferrari parirati. .....
jer su prosuli prednost koju su imali na početku sezone. Laclercu je ovo sezona školovanja borbe za naslov. Sljedeće godine mora biti bolji. Inače......
Fali njima dosta toga sem cvrste ruke...
Nije tu bilo neke borbe... Klasa za sebe Max i RB...

i naravno, da podsjetim... da bi Max vjerovatno imao 3-4 pobjede manje da Ferrari nije crkavao i da ekipa nije zeznula stvari!
Zadnja izmjena: nelinjo, dana/u 23.10.2022., 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Čestikte +5% momčadi na naslovu.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Dani
Slozio bi se sa nekim stvarima..
I bez odluke o dupinjanju je RB bio brzi, odluka je samo popravila razmak...
Ovo za financoje nemam komentata, ne znam sta da mislim
Slozio bi se sa nekim stvarima..
I bez odluke o dupinjanju je RB bio brzi, odluka je samo popravila razmak...
Ovo za financoje nemam komentata, ne znam sta da mislim

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa bio je drugi sa FLom i DNFnelinjo je napisao/la: 23.10.2022., 23:18 Dje je bio u Austriji i Australiji kad bolid ne fukncionise kako on zeli?

Fino Alla Fine
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
mislis nije bio klasa, nije pobjedio? 3 puta pretican!?CrashOverride je napisao/la: 23.10.2022., 23:32Pa bio je drugi sa FLom i DNFnelinjo je napisao/la: 23.10.2022., 23:18 Dje je bio u Austriji i Australiji kad bolid ne fukncionise kako on zeli?![]()

nego... cestitke Red Bullu! pravi tim, i ako voli da predje budzet...

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
30 sek kazne Alonsu zbog izlaska na stazu "in an unsafe conditions"
Kaj rec...

Kaj rec...
Fernando is faster than all of you 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Haha
Nad Gašom iživljavanje sa kaznama, Ferdo evo dobi pola minute, bilo ih je još sa 5sec zbog track limitsa, a tupko dobije istih 5sec zbog onakvog izbacivanja direktnog konkurenta iz trke.
Da je bio kakav drugačiji kontakt (recimo onako kako je Ricci izbacio Sainza u Imoli), "A" mu ne bi rek'o. Vjerovatno ne bi ni bilo kazne. Ali lik se ponaša kao da Sainza nema na stazi. Zanima me kako bi Hamdo prošao, da Sainza nije bilo.
I onda lik još ima obraza da kaže "He came across me".

Nad Gašom iživljavanje sa kaznama, Ferdo evo dobi pola minute, bilo ih je još sa 5sec zbog track limitsa, a tupko dobije istih 5sec zbog onakvog izbacivanja direktnog konkurenta iz trke.
Da je bio kakav drugačiji kontakt (recimo onako kako je Ricci izbacio Sainza u Imoli), "A" mu ne bi rek'o. Vjerovatno ne bi ni bilo kazne. Ali lik se ponaša kao da Sainza nema na stazi. Zanima me kako bi Hamdo prošao, da Sainza nije bilo.
I onda lik još ima obraza da kaže "He came across me".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”