PulsManager 2021.
-
Alonso1981
- Karting
- S nama već: 4 god 2 mj
- Navija za: Alonso
Zasto sam dobio 0 bodova za Mercedesove motor na V.N.Kanade?
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Refresh, bug je bio.
-
NRteamLH44
- Karting
- S nama već: 7 god 6 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Pozdrav. Već par vikenda nema izvještaja o poenima sa zadnje trke pa tako sada samo imamo zadnje poene sa Singapura a za Japan nema , shodno tome me zanima kako je neko uspio izračunati liku koji je bio iza mene vise bodova a imamo isti tim. ?
Tipa on je sa 5 tog mjesta skočio na 2 mjesto a ja sam ostao 4 ti stim da imamo isti tim samo sto on ima Motor Ferrarija i šasiju RB a ja obrnuto Hondin motor i šasiju Ferrarija ali to ne bi trebalo da pravi masivnu razliku u poenima.
Moje mišljenje je ili da nisu dobro obračunati poeni ili da je njemu upisano nešto vise nego nama. Ali nema šanse da je on drugi jer smo već pola godine svi na istim mjestima jer svi imamo skoro iste timove tipa Max Lecler i Honda Ferrari. Do nekih promjena može doći samo ako neko tipa Haasa ili Taurija upadne u top 10 pa donese pokoji bod vise za motor Honde / Ferraria ali to nije veća razlika od 10-15pt.
Tipa on je sa 5 tog mjesta skočio na 2 mjesto a ja sam ostao 4 ti stim da imamo isti tim samo sto on ima Motor Ferrarija i šasiju RB a ja obrnuto Hondin motor i šasiju Ferrarija ali to ne bi trebalo da pravi masivnu razliku u poenima.
Moje mišljenje je ili da nisu dobro obračunati poeni ili da je njemu upisano nešto vise nego nama. Ali nema šanse da je on drugi jer smo već pola godine svi na istim mjestima jer svi imamo skoro iste timove tipa Max Lecler i Honda Ferrari. Do nekih promjena može doći samo ako neko tipa Haasa ili Taurija upadne u top 10 pa donese pokoji bod vise za motor Honde / Ferraria ali to nije veća razlika od 10-15pt.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zatvaram menadžer, što se igralo igralo se, više nemam vremena baviti se time.
-
NRteamLH44
- Karting
Pa koliko to vremena traži? Znam da je jednom bila priča ko hoće da se bavi time , da si bio raspoložen dati nekome drugom na vodjenje.
Tipa ja poslije svake F1 trke sigurno imam 1h slobodnog vremena. Ali ne znam mnogo o programiranju. Ako je u pitanju opstanak fantazija, ja sam za to da pomognem.
Tipa ja poslije svake F1 trke sigurno imam 1h slobodnog vremena. Ali ne znam mnogo o programiranju. Ako je u pitanju opstanak fantazija, ja sam za to da pomognem.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Pomagao je Sarma prošle godine, bio na raspolaganju svakog vikenda čovjek, ali unatoč tome ima previše posla za mene, a projekt je čista gnjavaža i trošak vremena.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
znao sam, taman kad sam kupio honda motor...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
NRteamLH44
- Karting
Oke , hvala na dosadašnjoj organizaciji u svakom slučaju