Ostale serije (general)

WEC, WRC, Indy...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Juju Noda došla do prvih bodova u W Series.

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Eh, mi se trudimo i idemo u live prijenosu cca polovicu utrke, samo ja sam preko vikenda odradio preko šest sati komentiranja 24h Spa, a vi gledate na YouTubeu... :bonk:

Inače, do 2018. žene u Saudijskoj Arabiji nisu smjele niti voziti automobil, a jučer smo na jednoj od najvećih svjetskih utrka svjedočili kako saudijska vozačica Reema Juffali osvaja pobjedu u klasi! Još jedan dokaz kako i automobilizam, ali i, mnogo važnije, čovječanstvo, malo-pomalo ipak napreduju u ispravnom smjeru.

Nemojte sad prigovarati da je bila riječ o "klasi" od dva automobila, nije uopće poanta u pobjedi, nego u samoj činjenici da nastupa.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Pastor je napisao/la: 31.07.2022., 23:57 Juju Noda došla do prvih bodova u W Series.
i bila vozač dana! :party:
što se tiče dmj-ovg posta moram dodat da su druge cure osvojile gold cup i tu je bilo više od dvije posade u klasi. :
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
https://twitter.com/F1FeederSeries1/status/1564944398147878912 Svakako se nadam da će naći neko mjesto izvan W Serije dogodine. Iz članka bih još izdvojio ime Sting Ray Robb, ali doslovno samo ime jer mi je uz bok Willu Poweru i Scottu Speedu. U Americi uvijek neka šou imena :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
što ti je murica. u evropi nije mogla vozit f3.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Žene ( djevojke ) nemaju sreće u autosportu. :(
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god
Super Formula '22, Fuji, potez Ryo Hirakawe

U mojoj osobnoj estimaciji, najviši standard vožnje od svih serija jednosjeda na svijetu

pigmalion
Formula 1
Formula 1

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god
gosuasus je napisao/la: 08.09.2022., 09:24 Super Formula '22, Fuji, potez Ryo Hirakawe

U mojoj osobnoj estimaciji, najviši standard vožnje od svih serija jednosjeda na svijetu
Lijepo je to odradio Hirakawa, no pomogle su puno novije gume na kojima je bio :mrgreen: Btw, ovog vikenda vozi se Super GT.
slika slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
41. Buzetski dani

Jaka konkurencija ove godine, puno natjecatelja i zanimljivih auta.

slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

pigmalion
Formula 1
Formula 1
blown diffuser je napisao/la: 19.09.2022., 11:13 41. Buzetski dani

Jaka konkurencija ove godine, puno natjecatelja i zanimljivih auta.

slika
Odlično. Ima svega,..... i formula i običnih automobila.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
poznata lica pobijedila u talijanskom gt prvenstvu vozeći ferrari 488 gt3:
https://en.endurance-info.com/auto/arti ... nTx8UuAvv4

pigmalion
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 19.09.2022., 13:54 poznata lica pobijedila u talijanskom gt prvenstvu vozeći ferrari 488 gt3:
https://en.endurance-info.com/auto/arti ... nTx8UuAvv4
Legende! :vozi: :vozi:

pigmalion
Formula 1
Formula 1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
krš li lom u dtm-u:
https://youtu.be/PAGFKl_uVsw

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Uh, baš je ružno izgledalo ovo u DTM-u, drago mi je da su svi ok.

Taman sam danas naletio na vijest koja se uklapa u ovu temu, guglao sam o čemu se tu točno radi (koje prvenstvo itd.), ali neuspješno, znaš li možda ti @zeko nešto više (ili netko drugi ako prati)? :misli:

Hrvatski vozači trećim mjestom izborili GT World Cup [Sandro Mur i Martin Kodrić]
https://germanijak.hr/ostali-sportovi/v ... cup/104278

Također, iako sumnjam da ikoga ovdje zanima ta kategorija, svejedno ću spomenuti - danas sam uspio popratiti prvu utrku Talijanske F4 na Monzi, prvenstveno zbog Kimija Antonellija na čiji hype train sam odlučio rano uskočiti, čisto da ga baš vidim na stazi. Solidno je krenuo s P6, a onda je već u prvom zavoju ostao bez prednjeg krila. Grid je imao rekordna 44 bolida, Kimi je pao na P42 (dvojica su se skršila i izazvala SC koji mu je pomogao da zadrži priključak), ali onda su mu svi naredni SC-ovi (još tri ako se ne varam) odmogli u proboju - unatoč tome se probio do P11 u cilju, korak do bodova :klanjam:

Sutra se voze još dvije utrke, jedna ujutro (9:10), jedna popodne (17:10), obje se voze 30 minuta + 1 krug, ne znam točan format, ali na jednoj bi Kimi trebao startati s polea; ako ću ga slučajno opet gledati, valjda mu neću donijeti ovakvu sreću kao danas :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
croatiče, hvala na linku i komentaru. drago mi je da kodrić opet vozi, jer ništa nisam čuo dobrih godinu dana.
nakon malo guglanja: vozi lambo super trofeo, nažalost to je support utrka gt world cupu. davno je martin prerastao lambo trofeo.

a danas kad smo kod monze i f4 čitam da je pobijedio charlie wurz, starog alexa sin.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Hvala na informaciji za prvenstvo :pivo: Kodrića pratim na društvenim mrežama, ali isto nisam odavno vidio ništa o utrkivanju, sad sam gledao baš objave, na FB-u nema ničeg uopće, a na Instagramu ima sadržaja, ali ne trkaćeg. Ovu utrku nije ni spomenuo (jedino ako sam propustio neki story) pa sam također mislio da ništa ne vozi.

Što se tiče Charlieja, odlično je iskontrolirao to s PP-a, pogotovo s obzirom na sve restartove i konstantan pritisak vozača iza. Na gridu je bio i još jedan od Fittipaldijevih potomaka, ali ajde, njih ima u svakoj juniorskoj kategoriji, veća mi je zanimljivost bio Badoerov sin :D

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
prenosim s rebelsa, auto na stablu (višemanje). tipično engleski. :D srećom bez posljedica.
[tweet][/tweet]
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡