VN Japana 7.-9. listopada 2022.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nije se ovo trebalo ovako dogodit... Bas mi izgleda sve bzvz...LH44 je napisao/la: 09.10.2022., 10:24 Max je danas zaslužio titulu samo zbog prve krivine i dominantne vožnje u kišnim uvjetima #2THEMAX
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja sam sretan zbog Seba da se sa Suzukom oprosti na lijep način.
Čestitke Maxu i Red Bullu. Napravili su najbolji posao ove sezone. Bolid, vozač, tim, daleko ispred svih ostalih. Kazna za Charlesa je okej, dobivalo se i za manje kao što ju je jučer i Max mogao dobit bez problema.
Naravno, sad nas zanima politika i financije idući tjedan.
Čestitke Maxu i Red Bullu. Napravili su najbolji posao ove sezone. Bolid, vozač, tim, daleko ispred svih ostalih. Kazna za Charlesa je okej, dobivalo se i za manje kao što ju je jučer i Max mogao dobit bez problema.
Naravno, sad nas zanima politika i financije idući tjedan.
"What a little star." May 26, 2012.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Oh, imamo i Piqueta na stazi. 

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
Nemojte pretjerivati, odmah mi na pamet padaju sainz u brazilu čini mi se i perez u abu dhabiu (ili obrnuto) kad su isto na team radio komentirali nešto tipa "did you see that move", a sigurno ima još primjera.Frantic je napisao/la: 09.10.2022., 09:44Znači, fakat lik sam sebi reko "Nice move".![]()
Ovaj diže ljigavost na nove levele.
Definitivno mi postaje najomraženiji vozač.
-
toky13 Verified
- Karting
- S nama već: 3 god
- Navija za: Schumi4ever
Nemoj protiv Latifija !!
Vidis da je u bodovima.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kako su tocno dobili sve bodove ? Zar za to ne treba min 75% utrke ?
Fino Alla Fine
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
CrashOverride je napisao/la: 09.10.2022., 10:29 Kako su tocno dobili sve bodove ? Zar za to ne treba min 75% utrke ?
Zato jer je utrka pocela pa se nastavila,pola bodova se dobiva samo ako se utrka ne moze nastavit
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Znaci da su cekali da 3 minute prije isteka vremena i nastavili utrku isto bi bilo premda bi odvezli samo 3,4 kruga.... Koliko pravila oni imaju i onda uvijek jedno pravilo koje ostalima pokaze srednji prst... Prestrasno...Kico je napisao/la: 09.10.2022., 10:33CrashOverride je napisao/la: 09.10.2022., 10:29 Kako su tocno dobili sve bodove ? Zar za to ne treba min 75% utrke ?
Zato jer je utrka pocela pa se nastavila,pola bodova se dobiva samo ako se utrka ne moze nastavit
Fino Alla Fine
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nisu to nigdje ni napisali. Ja sam samo vidio ono na podiju winning constructor, što se odnosi na ovu utrku.LH44 je napisao/la: 09.10.2022., 10:30 Ni meni ništa nije jasno, kako su prikazali da je Red Bull konstruktorski prvak kad bodovno još uvijek nije
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
@Scuderia
Nijedan nije zvučao tako prepotentno kao Jorge danas?
I (barem) meni ima razlike kad čujem onako razdragano "Did you see that move?" (raduje se kao malo dijete) ili kad Karlo pjeva "Smooth operator" spram ovako prepotentnog "Nice move".
Plus, posebno to pada u oči kod osobe kojoj su uvijek krivi bolid, asfalt, gume, Mick Scumacher, itd....., nikad on nije kriv.
I (barem) meni ima razlike kad čujem onako razdragano "Did you see that move?" (raduje se kao malo dijete) ili kad Karlo pjeva "Smooth operator" spram ovako prepotentnog "Nice move".
Plus, posebno to pada u oči kod osobe kojoj su uvijek krivi bolid, asfalt, gume, Mick Scumacher, itd....., nikad on nije kriv.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Slozio bi se....Frantic je napisao/la: 09.10.2022., 10:38 @Scuderia
Fino Alla Fine
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Ispada tako. Strašno kakve nesposobne budale.CrashOverride je napisao/la: 09.10.2022., 10:36 Znaci da su cekali da 3 minute prije isteka vremena i nastavili utrku isto bi bilo premda bi odvezli samo 3,4 kruga.... Koliko pravila oni imaju i onda uvijek jedno pravilo koje ostalima pokaze srednji prst... Prestrasno...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Koji showmeni, jbt. Festival grešaka FIA-e. Čak i da nije ovo pravilo o prekinutoj utrci, mislim da smo svakako zaslužili danas da vidimo cijelu utrku, i cijele bodove. Jer nismo je vidjeli upravo zbog greške FIA-e. Nastave utrku opet kad se odmah moglo preći na inter.
Moglo se nastaviti puno prije. Pa čak i onda kada su bili krenuli da restartuju, pa otkazali.
Čak su i pogriješili sa krajem utrke. Max je prošao kroz cilj u predzadnjem krugu prije isteka vremena, što znači da je trebao voziti ovaj zadnji krug i još jedan poslije toga. Ali opet greška sa mahanjem zastavicom, kao ono što smo imali prije, što znači da je utrka gotova, iako nije trebala biti... Ali dobro, barem se Vettel uspio odbraniti od Alonsa zbog toga.

Čak su i pogriješili sa krajem utrke. Max je prošao kroz cilj u predzadnjem krugu prije isteka vremena, što znači da je trebao voziti ovaj zadnji krug i još jedan poslije toga. Ali opet greška sa mahanjem zastavicom, kao ono što smo imali prije, što znači da je utrka gotova, iako nije trebala biti... Ali dobro, barem se Vettel uspio odbraniti od Alonsa zbog toga.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha... Ima i vatre u tom liku.. Nije se sve ugasilo... Sretan covjek...
Fino Alla Fine