Max je pokazao da su soft bile pravi izbor.
VN Singapura 30.9. - 2.10. 2022.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Pereza, odlična utrka za njega od samog starta
Danas je baš posjetio na Bottasa u Mercedesu, kad ga nije bilo nigdje nekoliko utrka, pa iskoristi odlično priliku kad mu je momčadski kolega dosta iza na startu.

Danas je baš posjetio na Bottasa u Mercedesu, kad ga nije bilo nigdje nekoliko utrka, pa iskoristi odlično priliku kad mu je momčadski kolega dosta iza na startu.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma ovaj rb je raketa. Perez je najbolji pokazatelj. A staza je loša za pravo utrkivanje. Ne možeš van idealne jer inače papa. Tako da jedino greške i sreća sa sc-om je bila igra ovu utrku.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 02.10.2022., 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
I da, nikad lošije izdanje Sainza na postolju.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Carlos nije napravio nijednu grešku....
Je, bio je spor, ali nije griješio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1

Lik završi treći, ne napravi nijednu grešku i treba ga stavljati u istu rečenicu sa ovom Maxom, Hamdom i Đorđem, koji su se za jednu trku izgriješili ko Mazepin za čitavu sezonu.
Prost na takvim vožnjama uzeo pobjeda i pobjeda (i titula)

A možda je jednostavno imao neki issue.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Znam, nije griješio istina.Frantic je napisao/la: 02.10.2022., 17:26Carlos nije napravio nijednu grešku....
Je, bio je spor, ali nije griješio
Ali i dalje ostajem pri tome da mu je najlošije izdanje na postolju dosad. Jbg, branio se od Norrisa nekoliko krugova, dok je Leclerc znao biti ispred po 10-15sec.
-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 4 mj
Možeš ne napraviti nijednu grešku ali ako kontinuirano si sekundu po krugu sporiji od timskog kolege, nije baš dobar look, kaj ne?Frantic je napisao/la: 02.10.2022., 17:34![]()
Lik završi treći, ne napravi nijednu grešku i treba ga stavljati u istu rečenicu sa ovom Maxom, Hamdom i Đorđem, koji su se za jednu trku izgriješili ko Mazepin za čitavu sezonu.
Prost na takvim vožnjama uzeo pobjeda i pobjeda (i titula)![]()
A možda je jednostavno imao neki issue.![]()
Svejedno jesi na podiju završio ili nisi, ako jesi to samo znači da su i svi ostali bili kriminalni, a ne da si zaslužio podij svojom vožnjom, barem prema prikazanom danas. Koliko ostali zaslužuju drvlje i kamenje toliko i on.
Zadnja izmjena: Yilla, dana/u 02.10.2022., 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Frantic
- Formula 1
@Vettel-Ferrari, slažem se
Ali opet, krenuo treći, završio treći, zanimljivo je da je imao manje grešaka od Čarlija (koji je izgubio trku na startu).
Uostalom, da je Karlo bio i brži, opet bi završio treći, zar ne?
Ne znam koliko bi pripomogao u pritisku na Checa jer su zaustavljanja bila krug dva prije nekog od Safeta.
Ali opet, krenuo treći, završio treći, zanimljivo je da je imao manje grešaka od Čarlija (koji je izgubio trku na startu).
Uostalom, da je Karlo bio i brži, opet bi završio treći, zar ne?

Ne znam koliko bi pripomogao u pritisku na Checa jer su zaustavljanja bila krug dva prije nekog od Safeta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Uglavom preduga i ne bas bajna utrka.
Tajni agent Russell mi je iz trke u trku sve jadniji. Em je fulao izlaz na slickove za pola sata ranije valjda, em je unsitio Micku utrku, možda i bod. Nakon svega se još čudi što Mick brani poziciju. Ono, realno, idi u pm...
Max je unistio utrku sam sebi, losim startom, kocenjem na kraju, a između ostalog i KMAGu jer ga je zgurao u zid, oštstio mu krilo pa je morao u box.
Lewis je pokzao od čega je mečka građena. Čudo kako je bolid ono preživio.
Perez meni vozač dana. Je da ga Leclerc ni s DRSom nije mogao lovit, ali odradio je sve baš kako treba. Za ono sa SC, nadam se da eventualna kazna ga neće koštat pobjede jer Ferrari nije zaslužio 1-2 danas.
Od svih, najviše mi Alonsa žao. 350. F1 start, dobra pozicija, vožnja ali eto, motor nije izdržao.
Tajni agent Russell mi je iz trke u trku sve jadniji. Em je fulao izlaz na slickove za pola sata ranije valjda, em je unsitio Micku utrku, možda i bod. Nakon svega se još čudi što Mick brani poziciju. Ono, realno, idi u pm...
Max je unistio utrku sam sebi, losim startom, kocenjem na kraju, a između ostalog i KMAGu jer ga je zgurao u zid, oštstio mu krilo pa je morao u box.
Lewis je pokzao od čega je mečka građena. Čudo kako je bolid ono preživio.
Perez meni vozač dana. Je da ga Leclerc ni s DRSom nije mogao lovit, ali odradio je sve baš kako treba. Za ono sa SC, nadam se da eventualna kazna ga neće koštat pobjede jer Ferrari nije zaslužio 1-2 danas.
Od svih, najviše mi Alonsa žao. 350. F1 start, dobra pozicija, vožnja ali eto, motor nije izdržao.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Red Bull
Magnussen je promasio kočenje u T10 i potrgao krilo na Strollovom zadnjem desnom kotaču.MSC je napisao/la: 02.10.2022., 18:37 Max je unistio utrku sam sebi, losim startom, kocenjem na kraju, a između ostalog i KMAGu jer ga je zgurao u zid, oštstio mu krilo pa je morao u box.