Možda je Ricc i dalje beton vozač, samo filozofija bolida McLa mu ne odgovara. Možda.Frantic je napisao/la: 03.09.2022., 22:42 Ovi su budale ako uzmu Riccija spram Micka
Osim ako Mick ne ode u AT ili Alpine
Daniel Ricciardo
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Možda.
Možda i nije.
Nebitno.
Ono što je bitno ke da je Mick je 10 godina mlađi i ima prezime kakvo već ima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Mick je ionako precijenjen sama činjenica da mu mjesto u jebenom Haasu nije sigurno govori sve o njegovoj kvaliteti realno bez prezimena je upitno da li bi uopće bio u F1 
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Je da prvak Formule 3 i Formule 2 se postaje sasvim lako samo zbog prezimena.LH44 je napisao/la: 04.09.2022., 18:17 Mick je ionako precijenjen sama činjenica da mu mjesto u jebenom Haasu nije sigurno govori sve o njegovoj kvaliteti realno bez prezimena je upitno da li bi uopće bio u F1

- Frantic
- Formula 1
LH44 je napisao/la: 04.09.2022., 18:17 Mick je ionako precijenjen sama činjenica da mu mjesto u jebenom Haasu nije sigurno govori sve o njegovoj kvaliteti realno bez prezimena je upitno da li bi uopće bio u F1

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Da, prvak F3 i F2 je slučajno došao do F1. Stvarno me nekad fasciniraju ovakve izjave.LH44 je napisao/la: 04.09.2022., 18:17 Mick je ionako precijenjen sama činjenica da mu mjesto u jebenom Haasu nije sigurno govori sve o njegovoj kvaliteti realno bez prezimena je upitno da li bi uopće bio u F1

Treba nekad gledati i malo širu sliku. Haasova strategija ove sezone je tragikomična, ali često prolaze ispod radara (ponajviše zbog Ferrarija). Mick od Velike Britanije - kad je skinuo uteg osvajanja bodova - vozi jako dobro, po meni dosta bolje od timskog kolege Magnussena. Ne treba zaboravit da je K-Mag dosta iskusniji od Schumachera i nije baš bezazlen vozač. Kroz niže serije Mick je pokazivao da mu treba malo vremena da se privikne na bolid tako da i to treba uzeti u obzir.
Mick je precijenjen samo u glavama onih koji su očekivali da će odmah voziti u rangu oca u najboljim danima. Možda neće biti prvak, možda neće biti najbolji ikad, ali da je slučajno u F1 - nije. Ne treba ga omalovažavati jer nije ni približno neki obični pay driver. Tko zna, možda jednog dana i postane prvak.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- LH44
- Formula 1
Ovdje je usporedba sa Ricciardom kojem tatin sin nije ni do koljena. Te titule u F2 i F3 nisu toliko impresivne jer je obe osvojio u drugoj sezoni dok u F1 ima vozača čije su sezone u F2 i F3 bez titule impresivnije od Mickovih sezona u kojim je osvojio F2 i F3

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Koji Ricci...Ovaj od ove godine... Dobre adute ima za najlosijeg vozaca sezone...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Tatin sin definitvno ove sezone vozi bolje od Riccija.CrashOverride je napisao/la: 04.09.2022., 19:09 Koji Ricci...Ovaj od ove godine... Dobre adute ima za najlosijeg vozaca sezone...
A i Mick takođe.

Ustvari, svi voze bolje od Riccija ove sezone.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jedino je Hulkemberg ti negdje a mozda je i on bolje odvezo...Frantic je napisao/la: 04.09.2022., 19:33Tatin sin definitvno ove sezone vozi bolje od Riccija.CrashOverride je napisao/la: 04.09.2022., 19:09 Koji Ricci...Ovaj od ove godine... Dobre adute ima za najlosijeg vozaca sezone...
A i Mick takođe.![]()
![]()
Ustvari, svi voze bolje od Riccija ove sezone.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ricci strugling again.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- LH44
- Formula 1
Prime Ricciardo, ne ovaj u bolidu koji mu ne paše i ekipi koja ga je potpisala i samo čeka kraj sezone što se njega tiče
Mislim poredite Micka i Ricciarda, nepojmljivo

Mislim poredite Micka i Ricciarda, nepojmljivo

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Je evo ceka kraj sezone od treceg mjeseca i otpisan u McLarenu od treceg mjeseca ..
Frajer vozi tragicnu sezonu...
A koja je tocno poanta usporedbe tog prime Rikija i Micka u kontekstu mjesta za narednu sezonu u Haasu??
A koja je tocno poanta usporedbe tog prime Rikija i Micka u kontekstu mjesta za narednu sezonu u Haasu??
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 04.09.2022., 20:30 Je evo ceka kraj sezone od treceg mjeseca i otpisan u McLarenu od treceg mjeseca ..

Mislim, meni je Ricci drag lik.
I mogu shvatiti par trka, pola sezone, pa čak i sezonu da ne ide, ali dvije sezone, to je puno.
I to sa 2 različita koncepta bolida (i Landu je ove godine sve bilo novo).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da, ali čemu usporedba s Ricciardom koji nije ni u približnoj "prime" formi?LH44 je napisao/la: 04.09.2022., 23:23 Da je Mick za usporedbu ne bi mu se treslo sjedište sad kad su neki vozači slobodni
Među 5 najlošijih vozača je već dvije godine zaredom.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
Ma ja ne vjerujem da bi Mick dobio ni ovog mlakog toplo-hladno Ricciarda u istom bolidu doslovno ne mislim da je Mick neki vozač i samim time mi nije za usporedbu sa Danielom

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
navodno ricci odmara dogodine:
https://au.sports.yahoo.com/formula-one ... 0cpmc7b04w
https://au.sports.yahoo.com/formula-one ... 0cpmc7b04w
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.