Sarma je napisao/la: 04.09.2022., 17:20
Najviše me živcira što neće da priznaju grešku te iste ponavljaju... Šta da čovjek više kaže? Nema smisla...
Ništa buraz
Samo opušteno, jbga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sarma je napisao/la: 04.09.2022., 17:24
Ma ja, bude bolje nagodinu
Naravno
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja ne kužim jednu stvar, koja je logika zvat Sainza prvog u box dok je treći i zadržava ekipu iza sebe, a Leclerc nabija prednost ispred ovih iza sebe (mercedesa i pereza). Nema logike nikakve zvat Sainza prvog dok god je ispred Hamiltona bio
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
monkeyseat je napisao/la: 04.09.2022., 17:33
I ekipa, šta ste uzeli nakon utrke?
Uopce se ne osvrces na ovo vise...
Ovo je za ocekivat..
Inace, Ferrari za koji sam ja i vecina pocela navijat je anomalija...
Ovo danas sto gledamo je u biti pravi Ferrari...
monkeyseat je napisao/la: 04.09.2022., 17:33
I ekipa, šta ste uzeli nakon utrke?
Ne vidim ikakav razlog za uzimanjem ičega.
Ovo je sasvim normalna i uobičajena situacija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 04.09.2022., 17:39
Ma mislio sam na ove šta se još uzbuđuju i čude postupcima
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Frantic je napisao/la: 04.09.2022., 17:39
Ma mislio sam na ove šta se još uzbuđuju i čude postupcima
A-ha, onda OK.
Mislim da su i ovi mlađi sazreli....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ferrari je novom direktivom izgubio pola sekunde...
ocigledno Binotto maze oci navijacima i javnosti! pola sekunde je tacno ta razlika koja fali... da nisu izgubili performanse bili bi brzi od Red Bula, i na Zandvoortu bi lagano slavili!
Čarli se kiselo smije, a Karlo ne može ni da se nasmije
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”