VN Nizozemske 2.-4. rujna 2022.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Prohujalo s vihorom.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- monkeyseat
- Formula 2
Ajde Čarli šćepaj taj podij.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- monkeyseat
- Formula 2
Kulen seka u šoku.
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Potpuno nebitno nakon japančevog poklona. Priglupa pravila ništa više.Scuderia je napisao/la: 04.09.2022., 16:32 Može sad Lewis plakat, jesu ga zeznili, ali russell je sam dobro pročitao situaciju i zatražio soft

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- monkeyseat
- Formula 2
Sainz +5. Neće bit ni boda danas vjerojatno.
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Sainz izveo Pereza na Perezu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
kad sam pisao, russell nije bio u boksu. kasni mi stream, da se razumijemo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Imace 3 sedmice posle Monze da zapnu, ako hoće da pobjede bar Mercedes! Ako ovako ostane, preteći će ih Merc!Facooo je napisao/la: 04.09.2022., 16:42 TD 39 ide u ruku red bulla i mercedesa ferrari opet jako sjeban to ti je zeleni stol... Jebesh sva unapregjenja kad ovih ti izmesaju sa pravilima
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
-
Facooo
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Dzaba sva unapregjenja ferrari jos skace vidise po leclercunelinjo je napisao/la: 04.09.2022., 16:45Imace 3 sedmice posle Monze da zapnu, ako hoće da pobjede bar Mercedes! Ako ovako ostane, preteći će ih Merc!Facooo je napisao/la: 04.09.2022., 16:42 TD 39 ide u ruku red bulla i mercedesa ferrari opet jako sjeban to ti je zeleni stol... Jebesh sva unapregjenja kad ovih ti izmesaju sa pravilima
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
pohvala za russella i trazenje softa. mislim da hama nisu trebali zvati u box kad je bio vsc. imao bi p2 siguran jer je hard radio odlicno a sa ovim pravik sc-om opet min. p2 a mozda i p1. steta.
solidna utrka.
max ipak isporucio i rjesio sve iako je bilo mo klimavo.
ferr nastavlja sa greskama.
solidna utrka.
max ipak isporucio i rjesio sve iako je bilo mo klimavo.
ferr nastavlja sa greskama.