u zagonetkama s vremena na vrijeme bude američki tim koji je nastupao samo na indyu 500 pedesetih.
vetma ih nije izbrisao pa se sad tu i tamo se pojave na našu radost.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Volio bi da se s novim redizajnom stranice doda i prikaz koja slova smo vec stisnuli. Npr. da se slovo zazeleni, pocrveni ili da se vise ne moze stisnuti.
Inace, najdraza dnevna razbibriga
zekohonda je napisao/la: 01.09.2022., 20:16
za promjenu danas zečjii masterclass.
Svaka čast
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zanimljivo kako se baš danas "potrefila" ova ekipa.
Ili kako se potrefila Spa na dan kad je tamo bila trka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Istina .
Cim sam vidio da ima novi komentar u ovoj temi isao sam prvo rijesiti zagonetku pa onda citati.
Iako mi apsolutno nista nebi znacilo i da sam procitao , kad nemam pojma ovako i onako
Ista situacija i na desktop verziji.
Prije je zeleni gumb skakao u oci sam od sebe , sada i osobno nerijetko zaboravim na zagonetku jer me nista ne podsjeti
Dobro je ovo što se sad vidi koja slova su tipkana kada pređeš preko svakog imena. Ne znam od kad je to uvedeno.
Juče jedan imao slova PIERGASLY. Očito da je vidio negdje rješenje. Trebalo bi takve pomjeriti na dnu sa onih nemogućih 99 grešaka.