ma Red Bull se igra sa ovim pacerima! doslo je vrijeme u sezoni kad mogu malo da se opuste i posprdaju amaterima! mogu da puste i koju trku kad ih zamole ovi iz FIA! Belgija je pokazala pravi odnos snaga! oni sada lagano pripremaju bolid za 2023.
nelinjo je napisao/la: 02.09.2022., 22:38
ma Red Bull se igra sa ovim pacerima! doslo je vrijeme u sezoni kad mogu malo da se opuste i posprdaju amaterima! mogu da puste i koju trku kad ih zamole ovi iz FIA! Belgija je pokazala pravi odnos snaga! oni sada lagano pripremaju bolid za 2023.
U prijevodu "da ne bude dosadno". Pustit Ferrariju Monzu s malo manje odvrnutim motorom, ostalo sve do kraja pobijedit u ultra dominantnom Vettel stilu sa 25 sekundi prednosti pred svima.
GP2Engine je napisao/la: 02.09.2022., 22:58
U prijevodu "da ne bude dosadno". Pustit Ferrariju Monzu s malo manje odvrnutim motorom, ostalo sve do kraja pobijedit u ultra dominantnom Vettel stilu sa 25 sekundi prednosti pred svima.
U Monzi će ih baš oduvati, ali pustiće ih u Singapuru ili Brazilu ili Mexicu... tako neka trka... čisto da ne bude dosadno! A Max će mislim uzeti 14 pobjeda, to im je sad cilj!
gjoko-mkd je napisao/la: 02.09.2022., 22:32
Rb sigurno testira neke set up-e koje su malo radikalnije.....imaju dovoljno bodova prednosti za eksperimente
Marko je rekao, da bolid nema balansa, pregrijavaju prebrzo gume, nema gripa. Također kaze da su dobro izgledali na hard gumi i da su se opustili u set upu za ostale komponente, hard se vjer nece koristiti u utrci.
Lambiase zna uzrok nevolja, pa Marko ne brine da će pronaći pravi balans.
CrashOverride je napisao/la: 03.09.2022., 15:20
Vettel pegula. Bit ce mu bolje u mirovini
Ricci takođe neka ide van.
Jbga, bio mi je vrlo drag lik, a sad govorim ovo....
Lando pod istragom, naravno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 03.09.2022., 15:28
Vidio sam svašta u F1, ali mislim da je ovo prvi put da baklja na "terenu" prekida sesiju
Vidio sam svašta, ali ovo je prvi put da vidim baklju bačenu na stazu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”