VN Mađarske 29.-31. srpnja 2022.
- GP2Engine
- Karting
- S nama već: 4 god
Nadam se da sad SVI, ali apsolutno SVI vidimo zašto Sebastian Vettel, jedan od najvećih svih vremena u 5 godina Ferrarija nije osvojio niti jedan naslov, a bogami niti zvijezda u usponu Charles Leclerc neće. Level amaterizma u ovom timu je na neviđenim razmjerima. Da je Marchionne ostao živ, Seb bi imao tu 2018., Charles vjerojatno i ovu, Binotto ne bi ni postao šef ekipe, Rueda bi otišao iz strateške ekipe. Ali to je sve ŠBBKBB
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Koliki je to krkan majko mila da se to nekad davno desilo vec bi glave bile bivse al izgleda da je Binotto bas neka politicka krtica koju ne mozes smjenit i polako je izgrizao cijeli Ferrari

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Nije vise ni smjesno...pigmalion je napisao/la: 31.07.2022., 17:28 Evo, Binotto daje intervju.
Kaže Matia; Charlesov auto nije bio dobar, nešto nije štimalo.
Pita ga Ted Kravitz; što nije valjalo na Charlesovu autu? Sve je bilo OK, zar ne, vodio je utrku......
![]()
![]()
No!
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Dakle, zna se, tko je prvak, koji vozač osvaja prvenstvo za 2022.
Sada u vozačkom prvenstvu imamo borbu za drugu mjesto.
Ne znamo tko će biti drugi; raspon bodova; drugi Charles ima 178., a šesti Lewis ima 146 bodova.
8 utrka do kraja prvenstva.
Ne znamo tko će biti drugi; raspon bodova; drugi Charles ima 178., a šesti Lewis ima 146 bodova.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- GP2Engine
- Karting
- S nama već: 4 god
Lewis će biti drugi.pigmalion je napisao/la: 31.07.2022., 17:51 Dakle, zna se, tko je prvak, koji vozač osvaja prvenstvo za 2022.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne samo Vettel, već i Alonso. Realno...čuda su radili s obzirom na ovu ekipu.GP2Engine je napisao/la: 31.07.2022., 17:31 Nadam se da sad SVI, ali apsolutno SVI vidimo zašto Sebastian Vettel, jedan od najvećih svih vremena u 5 godina Ferrarija nije osvojio niti jedan naslov, a bogami niti zvijezda u usponu Charles Leclerc neće. Level amaterizma u ovom timu je na neviđenim razmjerima. Da je Marchionne ostao živ, Seb bi imao tu 2018., Charles vjerojatno i ovu, Binotto ne bi ni postao šef ekipe, Rueda bi otišao iz strateške ekipe. Ali to je sve ŠBBKBB
U 2018. na pauzu je Seb išao s 24 boda prednosti nad Hamiltonom u onom Mercedesu. Danas da smo na -24 sve bi dali.
Katastrofa od ekipe i što mi priušte skoro svaku nedjelju. Da mene sada glava boli i da se nerviram zbog ovih šarlatana.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Meni je samo drago što se implozija u Ferrariju poklapa sa povratkom Mercedesa. Neće zaprijetiti Maxu za naslov, ali na stazi neće biti dosadno to je sigurno. Mogli bi zaprijetiti za konstruktorski doduše.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- vlado Verified
- Formula 1
Kimi je uzeo titulu ferrariju. Massa je bio projekt. Poslednja titula je bila 2004.Ferrari je napisao/la: 31.07.2022., 17:56Ne samo Vettel, već i Alonso. Realno...čuda su radili s obzirom na ovu ekipu.GP2Engine je napisao/la: 31.07.2022., 17:31 Nadam se da sad SVI, ali apsolutno SVI vidimo zašto Sebastian Vettel, jedan od najvećih svih vremena u 5 godina Ferrarija nije osvojio niti jedan naslov, a bogami niti zvijezda u usponu Charles Leclerc neće. Level amaterizma u ovom timu je na neviđenim razmjerima. Da je Marchionne ostao živ, Seb bi imao tu 2018., Charles vjerojatno i ovu, Binotto ne bi ni postao šef ekipe, Rueda bi otišao iz strateške ekipe. Ali to je sve ŠBBKBB
U 2018. na pauzu je Seb išao s 24 boda prednosti nad Hamiltonom u onom Mercedesu. Danas da smo na -24 sve bi dali.
Katastrofa od ekipe i što mi priušte skoro svaku nedjelju. Da mene sada glava boli i da se nerviram zbog ovih šarlatana.
No!
- Cale od Lewisa
- GP3
Kako ako su otjerali schumija sa 38 god radi raikkonena ?vlado je napisao/la: 31.07.2022., 18:01Kimi je uzeo titulu ferrariju. Massa je bio projekt. Poslednja titula je bila 2004.Ferrari je napisao/la: 31.07.2022., 17:56Ne samo Vettel, već i Alonso. Realno...čuda su radili s obzirom na ovu ekipu.GP2Engine je napisao/la: 31.07.2022., 17:31 Nadam se da sad SVI, ali apsolutno SVI vidimo zašto Sebastian Vettel, jedan od najvećih svih vremena u 5 godina Ferrarija nije osvojio niti jedan naslov, a bogami niti zvijezda u usponu Charles Leclerc neće. Level amaterizma u ovom timu je na neviđenim razmjerima. Da je Marchionne ostao živ, Seb bi imao tu 2018., Charles vjerojatno i ovu, Binotto ne bi ni postao šef ekipe, Rueda bi otišao iz strateške ekipe. Ali to je sve ŠBBKBB

- vlado Verified
- Formula 1
Jeste.Cale od Lewisa je napisao/la: 31.07.2022., 18:41Kako ako su otjerali schumija sa 38 god radi raikkonena ?vlado je napisao/la: 31.07.2022., 18:01Kimi je uzeo titulu ferrariju. Massa je bio projekt. Poslednja titula je bila 2004.Ferrari je napisao/la: 31.07.2022., 17:56
Ne samo Vettel, već i Alonso. Realno...čuda su radili s obzirom na ovu ekipu.
Treba imati na umu da je Alonso uzeo titule na gumama. Ja i dalje pokusavam shvatiti sta se desilo na vrhu da MSC ustvari dobije otkaz. Slicno se desilo sa razmjenom MSC i HAM-a nakon povratka.
Cini mi se da je lobiranja kompanija peresudio. I danas ne vjerujem da je MSC izabrao penziju, suze su bile nesto drugo u italiji. Zalost.
Povratak je bio potez butovnika. I ponovilo mu se isto.
No!
- vlado Verified
- Formula 1
Nisam ni sebi jasan. Za laku noc.
Ja mislim da kada je sebicni interes u pitanju nema dugorocnih planova.
Kimi je doveden. Massa je bio podrzan od citate ekipe a najvise od MSC koji je sjedio na barskim stolicama.
Ja ne kazem da imam odgovor, pokusavam shvatiti. Nesto smrdi u ekipi Ferrrari i od prije 1999.
Ferrari je za mene administracija. A ne ekipa kao rb.
Kimi je doveden. Massa je bio podrzan od citate ekipe a najvise od MSC koji je sjedio na barskim stolicama.
Ja ne kazem da imam odgovor, pokusavam shvatiti. Nesto smrdi u ekipi Ferrrari i od prije 1999.
No!
- Cale od Lewisa
- GP3
Ako se sjetimo 2009 kada je skoro schumi uletio umjesto masse al se sjebo na motoru to bi znacilo da je otjeran iz Ferrarija i to nesto gnjilo u Ferrariju je opstalo radi titule 2007 koje im je Mclaren poklonio defacto.I dalje zivi nazalostvlado je napisao/la: 31.07.2022., 19:01 Nisam ni sebi jasan. Za laku noc.

- vlado Verified
- Formula 1
Ferrari sam sebi ne moze oprostiti 2007. Ferrari je pokusao ispostovati Massu zbog toga sto su ga tretirali kao roba. I opet na drugoj strani je covjek bez minimum podrske dok jede sladoled postaje prvak.
Nije bitna bodovna razlika. Mislim da Kimi dan-danas ne moze vjerovati sta mu se desilo.
A koliko je trebalo ferrariju da uzme vozacku titilu do 2000.
Ja samo ne shvatam kako su MSC prodali tu pricu. Mozda ga ja idealiziram. Mozda je on isti...
Nije bitna bodovna razlika. Mislim da Kimi dan-danas ne moze vjerovati sta mu se desilo.
A koliko je trebalo ferrariju da uzme vozacku titilu do 2000.
Ja samo ne shvatam kako su MSC prodali tu pricu. Mozda ga ja idealiziram. Mozda je on isti...
No!
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ferrari bez cele one uspešne ekipe je niš, bez ekipe koja se skupila nakon dolaska Michaela oni ne mogu biti uspešni. U prethodnoj eri nisu uspeli sa Sebom i Nandom a pre Michaela su se totalno amaterski ophodili prema Profesoru. A da ne spomenem kaos unutarmomčadske borbe Pirronija i Villeneuvea.
Sve čestitke Maxu, ono je pokazivanje klase opet i iznova dok Ferrari opet puca kao kokice. Leclerca mi je žao jer recimo ima dobar bolid ali nemože to pretvoriti u rezultate, Nando i Seb su bili već prvaci dok se Ferrari samouništavao (uz vozače) ali Leclerc se nalazi u situaciji gde nema naslov i mora psihički preživeti loše odluke Ferrarija. Malo me ovo podseća na Ferrari od 96-99 ali tad su imali ljude i već momka koji je došao sa naslovom. Prost također.
Ovako sa dva gladna vozača bez naslova i amaterskim vođenjem, tragično me podseća na Pirroni/Villeneuve situaciju na 40. godina pogibije Gillesa...
Sve čestitke Maxu, ono je pokazivanje klase opet i iznova dok Ferrari opet puca kao kokice. Leclerca mi je žao jer recimo ima dobar bolid ali nemože to pretvoriti u rezultate, Nando i Seb su bili već prvaci dok se Ferrari samouništavao (uz vozače) ali Leclerc se nalazi u situaciji gde nema naslov i mora psihički preživeti loše odluke Ferrarija. Malo me ovo podseća na Ferrari od 96-99 ali tad su imali ljude i već momka koji je došao sa naslovom. Prost također.
Ovako sa dva gladna vozača bez naslova i amaterskim vođenjem, tragično me podseća na Pirroni/Villeneuve situaciju na 40. godina pogibije Gillesa...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Alene
1996-1999, bolid je ispočetka bio spor i kvario se, kasnije je bio samo spor, poslije je bio brži (ali ipak sporiji od Mclarena) da bi na kraju MS slomio nogu.
Bez obzira, nisu radili ovakve predstave, već su (sa sporijim bolidom) odrađivali trke tipa Mađarska 1998, Belgija 1997, Španija 1996, pa čak da tu dodamo i Rossovo nadjebavanje sa sucima u Britaniji 1998 i sl.
I ulazili u zadnju trku sa šansama za WDC (1997-1998-1999) a 1999 su i osvojili WCC.
1996-1999, bolid je ispočetka bio spor i kvario se, kasnije je bio samo spor, poslije je bio brži (ali ipak sporiji od Mclarena) da bi na kraju MS slomio nogu.
Bez obzira, nisu radili ovakve predstave, već su (sa sporijim bolidom) odrađivali trke tipa Mađarska 1998, Belgija 1997, Španija 1996, pa čak da tu dodamo i Rossovo nadjebavanje sa sucima u Britaniji 1998 i sl.
I ulazili u zadnju trku sa šansama za WDC (1997-1998-1999) a 1999 su i osvojili WCC.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Reko sam... ovo je doktorat slampavosti! Imaš najbrzeg vozača na trci i unistis sigurnu pobjedu! Ovo je sramota! Ne znam šta više treba da se desi da neki ljudi u Ferrariju dobiju otkaze!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
@Frantic dobar potpis
A za crvene više se i ne trebaju trošit riječi, na kraju će opet vozači biti krivi, kao i sa Sebom i Fernandom.

A za crvene više se i ne trebaju trošit riječi, na kraju će opet vozači biti krivi, kao i sa Sebom i Fernandom.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
On je Totov šah mat ferrariju. Sjeti se da je bila borba tko će voditi ferrari, a Binotto je navodno prijetio prelaskom u mercedes.Cale od Lewisa je napisao/la: 31.07.2022., 17:33 Koliki je to krkan majko mila da se to nekad davno desilo vec bi glave bile bivse al izgleda da je Binotto bas neka politicka krtica koju ne mozes smjenit i polako je izgrizao cijeli Ferrari