VN Mađarske 29.-31. srpnja 2022.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
S bolidom kao danas ima nemale šanse za to ove sezone.
Nije da će biti neki podvig, budimo realni.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 31.07.2022., 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Uhhh kako smo losi, da boli....
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Nema veze što ste prokockali pobjedu...uzmite vi najbrži krug...moroni!! 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Sainzu izgleda već popuštaju S gume.
- monkeyseat
- Formula 2
Ovo danas može jedino @avalon opravdat svojim liturgijom i nabrajanjem.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Hahahahahahahhaa
Pa šta rade ovi ljudi!? Pa je li ovo moguće!? Kad misliš da ne može gore... pa da schumi iz najboljih dana i Ayrton licno, sa ovima nikad sampioni ne bi postali!
Pa šta rade ovi ljudi!? Pa je li ovo moguće!? Kad misliš da ne može gore... pa da schumi iz najboljih dana i Ayrton licno, sa ovima nikad sampioni ne bi postali!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- monkeyseat
- Formula 2
A mogao si gledat hard siseFacooo je napisao/la: 31.07.2022., 16:22 Za koga gubim cjelidan ne idem na plazu za da gledam ovih ferrarijevih sranja