Kupnja ulaznica za F1 utrku

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

nikola_kranjcic
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Pozdrav ekipo,
kolega i ja planiramo potegnuti do Mađarske na trku ove godine, no na službenim F1 stranicama su ostale jedino general admission karte i one najskuplje.
Ono što me zanima je li netko kupovao karte preko stranica gptickets.com ili global-tickets.com?
Hvala!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
kad ukucam gptickets.com ne dobijem ništa, global mi se čini skup i nisam kupovao preko njih.
sumnjivo mi je da nema karata na službenom sajtu.
ovdje ima i nešto drugih karata: https://www.mygpticket.com/f1/eng/race/ ... icket_list
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

nikola_kranjcic
Karting
Karting
Hvala na odgovoru!

Kuko11
Karting
Karting
S nama već: 3 god 7 mj
Nisam nikad kupovao karte za utrku, zanima me sto znaci general admission karte, jer sam i ja mislio potegnuti do Madje.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
to su ti stajaća mjesta. U Mađarskoj su dobra mjesta kod zadnjeg sektora jer imaš nešto hlada ako uraniš.
Inače mislim da su ti bronze i general admission skoro ista cijena. Ako planiraš samo na utrku možda je GA najbolja opcija.
slika

nikola_kranjcic
Karting
Karting
Planiramo sva tri dana, nekako silver 4 mi se čini kao best buy (cca 200eura)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
vidjeh na faceu da su dodali par novih tribina. služebni sajt:
https://gpticketshop.com/en/f1/hungaria ... ckets.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Kuko11
Karting
Karting
S nama već: 3 god 7 mj
senna66 je napisao/la: 10.01.2022., 14:23 to su ti stajaća mjesta. U Mađarskoj su dobra mjesta kod zadnjeg sektora jer imaš nešto hlada ako uraniš.
Inače mislim da su ti bronze i general admission skoro ista cijena. Ako planiraš samo na utrku možda je GA najbolja opcija.
Hvala ti na odgovoru!!

lokolokoloko
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Dal ima tko koji divan? prije ovog kurčevog covida smo bili u Austriji na rb ringu milina bila.. Sad gledam kupit ulaznice, uopće nema?! kao sold out?
Ajde reko mađarska.. isto sve sold out, samo ima onih kao VIP po parsto tisuća

Wtf?

Dal ima tko od vas karte i kako ste kupili?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Imas stajaća mjesta iliti gneral admission za Mađarsku. Ne vjerujem da su zadnjih godina bile ovako brzo rasprodane.

https://www.gootickets.com/en/7-formula ... 7-hungary/
slika

Passion
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F1, Ferrari
Pozdrav F1 kolege,
isao sam kupit karte za GP Monza, ali na sluzbenim stranicama stoji da jos nisu u prodaji. Ali vidio sam da ima kod nekih brokera ... Preko koga je najbolje kupiti karte i zasto jos nema preko sluzbene stranice?
Tnx

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ček Mađarska je sold out cijela? Osim GA....
Mislio sam na VN Španjolske, ali to je propalo, pa kazem dobro idem u Mađarsku, necu uzimati još karte biti će ih, sad gledam, sve sold out.
Zna li netko neke stranice gdje bi se mozda mogao dokopati 2 karte za neku tribinu?

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ne znam gdje, ali ne čudi me. Prošla sezona je bila dobra, ove sezone se Ferrari vratio, Netflix, interes je vjerojatno najveći u povijesti sporta. Prije si mogao do ulaznica za tribine i mjesec-dva prije utrke.
slika

LeClerc16
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Pozdrav!
Gledam na gptickets.com ulaznice za Austriju i vidim da je većina ulaznica prodana pa me zanima ako će biti još nešto ulaznica biti pušteno?
Hvala unaprijed

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Danas Monza rasprodana u 2 sata. Mislio sam skoknut ove godine ovisno o cijenama, ali čini se da ništa od toga.

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
A ništa, ostaje MotoGp u Austriji u osmom mjesecu
#DankeSeb

HŽV
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Pozdrav, zanima me kada najranije krene prodaja ulaznica za sljedecu sezonu, posto je ova rasprodana?
Konkretno Hungaroring.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
za hungaroring zna početi godinu ranije.

laky614
Karting
Karting
S nama već: 7 god 10 mj
Pozdrav,

Zanima me ako su ulaznice za F1 personalizirane, to jest ako osoba A kupi ulaznicu online, može li dati osobi B i da ona uđe bezproblema na utrku? neznam ako to šta provjevaju na ulazu. Hvala puno.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡