Može on kao i njegov kolega Alonso, stari lisac kako ga bješe Brundle nazvao, tako uzet nekoliko godina pauze i onda u neku ekipu uletiti. (Nadam se, ali to je ipak lažna nada, Seb + Mick u Ferrariju, ako Charles ne bude mogao podnijeti ove...) Iako, ne očekujem to.Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.07.2022., 12:14 Mogao je komotno još sezonu dvije odvoziti. U svakom slučaju veliki gubitak za F1 i nadam se da će se predomisliti i vratiti na grid.
Sebastian Vettel
- GP2Engine
- Karting
- S nama već: 4 god
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Moram priznati da nisam očekivao. Mislio sam da će odvoziti još koji sezonu. Doduše, je da se u posljednje vrijeme dao malo više u nekakve političke poruke, ekologiju i slično, ali dojma sam da nam je imao još toga ponuditi u bolidu. Šteta što u Aston Martinu ne znaju raditi posao i što je vlasnik momčadi čovjek koji nema pojma kako voditi momčad. Možda bi da je drugačije, što se kaže, bila druga pjesma.
Meni jedan od najdražih vozača posljednjih godina. Čovjek koji je ostvario pobjedu s Torro Rossom, dominirao s Red Bullom, pokušavao vratiti Ferrari na vrh... Ali, što je najvažnije, na njemu se vidjelo da živi za F1. Nadam se da bi se mogao predomisliti i na kraju vratiti na grid.
Svakako, mislim da neće potpuno napustiti F1 i da bismo ga mogli viđati na raznim funkcijama.
Meni jedan od najdražih vozača posljednjih godina. Čovjek koji je ostvario pobjedu s Torro Rossom, dominirao s Red Bullom, pokušavao vratiti Ferrari na vrh... Ali, što je najvažnije, na njemu se vidjelo da živi za F1. Nadam se da bi se mogao predomisliti i na kraju vratiti na grid.
Svakako, mislim da neće potpuno napustiti F1 i da bismo ga mogli viđati na raznim funkcijama.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Ah šteta, navijam za čovjeka još od 2008. Kad je osvojio prvi naslov skakao sam od sreće, mada je i 2009 bio vraški blizu. Sa moje subjektivne strane jedan od najboljih vozača ikad, fantastična persona, putevima svojeg idola svim silama je htio u Ferrari, i mislim da ga je to uništilo, pogotovo sezona 2018 i utrka u Njemačkoj.
Po meni vozač koji najbolje čita utrku, najbolji strateg iz vozila, čak bolji od pojedinih stratega za računalom.
Neka mu je sa srećom.
Po meni vozač koji najbolje čita utrku, najbolji strateg iz vozila, čak bolji od pojedinih stratega za računalom.
Neka mu je sa srećom.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Veliki vozac i poseban lik .
2008 prva pobeda sa Toro Rosom,pol i pobeda
2009 za malo izmakla titula
2010-2013 4 titule
Najvise pobeda u nizu u sezoni
Najmladji Sampion u F1
Borio se dao sve u Fer
Emotivno je kostao sebe zbog te povezanosti ali zato je poseban.
Manjak postovanja prema njemu postoji u odnosu na sve sto je postigao ali njega to ne dotice previse i zato mi je lakse . Srecno.
2008 prva pobeda sa Toro Rosom,pol i pobeda
2009 za malo izmakla titula
2010-2013 4 titule
Najvise pobeda u nizu u sezoni
Najmladji Sampion u F1
Borio se dao sve u Fer
Emotivno je kostao sebe zbog te povezanosti ali zato je poseban.
Manjak postovanja prema njemu postoji u odnosu na sve sto je postigao ali njega to ne dotice previse i zato mi je lakse . Srecno.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Nisam ovo ocekivao.
Hvala Vettel na karijeriji koju si podjelio sa nama. Hvala sto si bio dio ekipe koja po imenu nije bila cjenjena. Njegova posvecenost "konzervi" ga je dovela u top 5 po najvecim mjerilima u f1. Nevjerovatna karijera.
Najbolniji dio je kada se odlucio za crvene koji su mu unistili snove i vjerujem naucili ga kako je svijet puno drugaciji nego kada ga se gleda kroz poster na zidu.
Hvala Seb na svemu osim za multi 21.
Hvala Vettel na karijeriji koju si podjelio sa nama. Hvala sto si bio dio ekipe koja po imenu nije bila cjenjena. Njegova posvecenost "konzervi" ga je dovela u top 5 po najvecim mjerilima u f1. Nevjerovatna karijera.
Najbolniji dio je kada se odlucio za crvene koji su mu unistili snove i vjerujem naucili ga kako je svijet puno drugaciji nego kada ga se gleda kroz poster na zidu.
Hvala Seb na svemu osim za multi 21.

No!
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Grande Seb!!

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nisam očekivao da će otvoriti instagram, a još manje da će tamo objaviti da ide u mirovinu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Kada bih mogao uticati na njega... volio bih jedno 10 godina posvecenog obrazovanju. Razvoju.blown diffuser je napisao/la: 28.07.2022., 18:33 Nisam očekivao da će otvoriti instagram, a još manje da će tamo objaviti da ide u mirovinu.
Zrtvovao je toliko za svoju karijeru. Daleko je on od relativno zaokruzene osobe. Ideologije bujaju na takvima. Opasno.
No!