Kako i gdje gledati utrku
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
mamicu im, sad kad odalzi sk sa max tv-a.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
F1bodul
- Karting
- S nama već: 2 god 9 mj
- Navija za: McLaren i Haas
Pozdrav! Svima koji žele gledati Sport Klub najviše Vam se isplati uzeti EONtv start paket, 50kn mjesecno, svi sport klubovi. Ima i mobilnu aplikaciju, nesto kao maxtvtogo tako da mozete pratiti f1 i na poslu..
Ne treba vam prijamnik već možete preko web preglednika, ili smart tv app.
Inače dugo trazio linkove, bude po 6 - 8mbps al mi je Crofty i ekipa pilaju mozak te imaju reklame u qually i treninzima. . Tako da sad gledam na Sport Klubu, a preko A1 imam Arene, sve za malo para.

Inače dugo trazio linkove, bude po 6 - 8mbps al mi je Crofty i ekipa pilaju mozak te imaju reklame u qually i treninzima. . Tako da sad gledam na Sport Klubu, a preko A1 imam Arene, sve za malo para.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Imam EON.F1bodul je napisao/la: 15.10.2022., 21:22 Pozdrav! Svima koji žele gledati Sport Klub najviše Vam se isplati uzeti EONtv start paket, 50kn mjesecno, svi sport klubovi. Ima i mobilnu aplikaciju, nesto kao maxtvtogo tako da mozete pratiti f1 i na poslu..Ne treba vam prijamnik već možete preko web preglednika, ili smart tv app.
Sta se tice A1 , imas li taj " to go" nacin , ili fixno doma?
Koliko vidim za "to go" nude samo Arenu 1 i 3 , u bili kojem paketu.
Trebao bi biti barem 1 paket sa svim Arenama.

-
F1bodul
- Karting
- S nama već: 2 god 9 mj
- Navija za: McLaren i Haas
Imam A1 optički i sportski paket, nista GO.AlkY je napisao/la: 16.10.2022., 22:56Imam EON.F1bodul je napisao/la: 15.10.2022., 21:22 Pozdrav! Svima koji žele gledati Sport Klub najviše Vam se isplati uzeti EONtv start paket, 50kn mjesecno, svi sport klubovi. Ima i mobilnu aplikaciju, nesto kao maxtvtogo tako da mozete pratiti f1 i na poslu..Ne treba vam prijamnik već možete preko web preglednika, ili smart tv app.
Sta se tice A1 , imas li taj " to go" nacin , ili fixno doma?
Koliko vidim za "to go" nude samo Arenu 1 i 3 , u bili kojem paketu.
Trebao bi biti barem 1 paket sa svim Arenama.
Ako mi se gleda nogomet kad sam vani nađem stream.
Eon odlican 50kn - svi SK. Isplati se ko gleda f1 i motogp
i na A1 imas premotavanje.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Ljudi pomagajte.... Da li postoji kakav stream za pratit F1. Nije mi potrebna nekakva kvaliteta slike vazno da mi radi. Znam da nije primjereno stavljati linkove pa bi vas molio ukoliko netko ima soluciju da mi posalje u inbox...
F1tv mi nije opcija jel se nalazim u drzavi koja ne podrzava f1tvpro. Kao ni EONtv jer sam van europe (i nemam kvalitetan VPN). Unaprijed zahvaljujem
Živili!
F1tv mi nije opcija jel se nalazim u drzavi koja ne podrzava f1tvpro. Kao ni EONtv jer sam van europe (i nemam kvalitetan VPN). Unaprijed zahvaljujem

Živili!

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Pogledaj poruku.Ferrari1345 je napisao/la: 05.03.2023., 15:17 Ljudi pomagajte.... Da li postoji kakav stream za pratit F1. Nije mi potrebna nekakva kvaliteta slike vazno da mi radi. Znam da nije primjereno stavljati linkove pa bi vas molio ukoliko netko ima soluciju da mi posalje u inbox...
F1tv mi nije opcija jel se nalazim u drzavi koja ne podrzava f1tvpro. Kao ni EONtv jer sam van europe (i nemam kvalitetan VPN). Unaprijed zahvaljujem![]()
![]()
Živili!

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs