VN Austrije 8.-10. srpnja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Diversity
pero iz bukurešta je napisao/la: 10.07.2022., 16:53 To je to; novinarstvo :prcnjau:
Koji su to biseri tj. koja kvazi-stranica?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
24sata

Tudum
GP3
GP3
S nama već: 4 god 5 mj
Navija za: Sainz
:rofl: :rofl:

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Jel to prednja lijeva kod Alonsa bila loše pričvršćena pa je opet morao u box? Nemam zvuka pa ne čujem ako nešto govore u videu:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
monkeyseat je napisao/la: 10.07.2022., 17:27 Jel to prednja lijeva kod Alonsa bila loše pričvršćena pa je opet morao u box? Nemam zvuka pa ne čujem ako nešto govore u videu:
Mislim da je zadnja lijeva.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
monkeyseat je napisao/la: 10.07.2022., 17:27 Jel to prednja lijeva kod Alonsa bila loše pričvršćena pa je opet morao u box? Nemam zvuka pa ne čujem ako nešto govore u videu:
Nisu bili nešto rječiti, ali na videu se vidi da prednja lijeva nije dobro pričvrščena.
FA: Box again, box again.
(pauza)
Tim: OK, what's the issue?
(pauza)
FA: Box again.
(pauza)
Tim: Copy.
(pauza)
Tim: Box, box.
FA: Check front left [tu malo prekida video, ali mislim da kaže to]

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
Frantic je napisao/la: 10.07.2022., 15:45 Ferdo opravdano prema Yukiju sa kažiprstom
Svaki vikend pokazuje da mu mjesto u stali a ne stazi.. Odgojili kretena...
Fino Alla Fine

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
croatic f1 je napisao/la: 10.07.2022., 18:14 Nisu bili nešto rječiti, ali na videu se vidi da prednja lijeva nije dobro pričvrščena.
FA: Box again, box again.
...
Hvala na transkriptu :pivo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari vidno brzi danas.. Odlican Leclerc bez obzira Max vec standardno place kad nije najbrzi... Sainz katastrofa...
Micku zamjeram pretjecanje Strolla, moga je sacekat i ne dat mu priliku da se vrati, tad je izgubio 3,4 sekunde i prikljucak sa Russellom, moga je mozda kasnije i Ocona ganjat ali svakako veliki napredak na do sad vidjeno...
Ovo sa kaznama nisam upratio pola...
Fino Alla Fine

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Da li itko zna sto treba F1 vozac napraviti kada skuzi da mu guma nije dobro pricvrscena? :mrgreen:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 5 mj
pero iz bukurešta je napisao/la: 10.07.2022., 16:50 The future is now :klanjam:

slika
Jel vidis šta piše ispod Maxovog i Leclerovog mjesta..... :prcnjau:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Tudum je napisao/la: 10.07.2022., 17:13 :rofl: :rofl:

Yuki k`o Ayrton i Michael.
Srećom pa se Alpine nije "zanio" s obzirom da je hvatao travu.
Safet k`o kuća.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Iceman je napisao/la: 10.07.2022., 19:19 Da li itko zna sto treba F1 vozac napraviti kada skuzi da mu guma nije dobro pricvrscena? :mrgreen:
Naravno! Staneš pored staze i zoveš HAK :zubo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 10.07.2022., 19:19
Da li itko zna sto treba F1 vozac napraviti kada skuzi da mu guma nije dobro pricvrscena? :mrgreen:
Kaze Fernando da je ima ogromne vibracije na tom setu guma i da je zato isa opet u box...
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
gjoko-mkd je napisao/la: 10.07.2022., 21:11
pero iz bukurešta je napisao/la: 10.07.2022., 16:50 The future is now :klanjam:

slika
Jel vidis šta piše ispod Maxovog i Leclerovog mjesta..... :prcnjau:
Kaj oćeš? Lewisa ni nema na postolju. :)
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Odlična utrka, mišljenja sam ako izbaciš protivnika van staze kao što je ovdje slučaj u Austriji gdje nije beton svuda da je Russell trebao dobiti stop/go 10s.
Šteta za Ferrari, a sve je mirisalo na 1/2... PU je katastrofalan jel ima podatak koliko su iskoristili elemenata nekako mi izgleda da su među najgorima po tom pitanju.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Leo4
Karting
Karting
S nama već: 4 god 8 mj
MrDoomroom je napisao/la: 11.07.2022., 08:04 Odlična utrka, mišljenja sam ako izbaciš protivnika van staze kao što je ovdje slučaj u Austriji gdje nije beton svuda da je Russell trebao dobiti stop/go 10s.
Šteta za Ferrari, a sve je mirisalo na 1/2... PU je katastrofalan jel ima podatak koliko su iskoristili elemenata nekako mi izgleda da su među najgorima po tom pitanju.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Baš da se nadovežem malo na tu kaznu Russela i Gaslyja za isti incident u istom zavoju.
Po meni je to nikakva kazna, Russel je svejedno završio 4, a Perezu je uništio utrku. Isto tako i Gasly i Vettel, samo što Vettel nije imao baš neku utrku, ali nema veze.
Po meni je isto stop&go 10s. puno prikladnija kazna za sve koji nekome drugome upropaste utrku.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
gaslyjeva kazna mi je opravdana.
za russella nisam siguran.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 5 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Po meni su obje kazne opravdane. Jedino bi se dalo diskutirati o jačini kazne jer suparniku uništiš utrku pa tih 5 sekundi ispadne gotovo beznačajno...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
zekohonda je napisao/la: 11.07.2022., 09:13 gaslyjeva kazna mi je opravdana.
za russella nisam siguran.
Ako išta, meni se Gasly-eva greška činila puno većom od Russelove. Vettel mu je ostavio mjesta za šlepera provuć tamo. 10s stop go je prestrogo po meni, ali 5 s je premalo.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡