Mick Schumacher

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ne vidim što je problem bio jučer, ima puno pravo bit ljut, Magnussen je ignorirao team order i sjebao ga, dok je on prije poštovao naredbe i nije ga prešao.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Kaiser je napisao/la: 10.07.2022., 12:54 Ne vidim što je problem bio jučer, ima puno pravo bit ljut, Magnussen je ignorirao team order i sjebao ga, dok je on prije poštovao naredbe i nije ga prešao.
Upravo to! Vidjela se konzerviranost prilikom napadanja. Mick je mogao par puta prestići Kevina, ali nije htio kršiti timske odredbe...
Pogotovo onda kada je Perez stigao Micka, stigao ga je baš zato jer je Mick malo jače kočio, da ne stigne Kevina...
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

PhillSF
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Kaiser je napisao/la: 10.07.2022., 12:54 Ne vidim što je problem bio jučer, ima puno pravo bit ljut, Magnussen je ignorirao team order i sjebao ga, dok je on prije poštovao naredbe i nije ga prešao.
Iz perspektive jednog vikenda apsolutno se slažem, ali iz perspektive kompletne sezone jedan veliki ne.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sami bodovi za Micka nisu iznenadenje nego je to ocekivano s obzirom koji bolid vozi.
Ali sami potezi na stazi su za svaku pohvalu.
Bas sam odusevljen s njim danas :thumbs:
slikaslika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Probuđeni Mick! Bilo je i vrijeme, samo da malo ocvrsne jer ce mu to trebati ako misli ista ozbiljnije

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Mene je Mick baš oduševio ovaj vikend. Vrlo dobar u kvalifikacijama pa dvoboj s Hamiltonom u sprintu. Današnju utrku ne treba puno ni komentirat jer je po meni odradio stvarno odličan posao.

Nadam se da će nastaviti u ovom tempu! :thumbs:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

toky13 Verified
Karting
Karting
S nama već: 3 god
Navija za: Schumi4ever
Bravo Mick !!!!

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Kad ima makinu vidi se da je dečko dobar vozač! Cijeli weeckend na nivou! Bravo!!!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Da se priključim pohvalama!
I jučer i danas odličan!

ALi pohvale i za HAAS; ono, ako je istina da nemaju nadogradnje, biti u top 10 je baš ono, top :thumbs:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Napkon gazdin mali proradio. Uzivao sam dok je pretjecao magnusena. Nadam se da ce ga sad pocet rodivito pobjedjivati i privuci poglede timova boljih nego sto je haas.

Odlican vikend za maloga. Samo tako naprijed.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pohvale dečku. Samo mi ide malo na jetru kako su ga blatili "Kevin mu uzima mjeru", "ne bi imao mjesto u f1 da ne nema to prezime" i slično. A jučer i danas sami hvalospjevi. Njemu je teško baš zbog prezimena, a naslove u nižim kategorijama je osvajao unatoč tome.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Prezime je i blagoslov i teret, to je bar jasno svima sa ocima..
Da mu je Kevin uzimo mjeru, jeste..
Da se Mick popravio, jeste.
Da li to ocekujemo od njega redovito, ocekujemo..
Nema smisla ic u nebesa zbog dva dobra nastupa jer je i dalje puuuuno vise losih voznji, masa greski, pogresnih procjena..
Nadam se da ce ovakve predstave od njega u buduce ic pod "normalan dan u uredu".
Bit ce mi drago, nemam jos neke simpatije prema njemu ali cisto zbog prezimena i Michaela bi volio da mali nesto napravi u F1...
Fino Alla Fine

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Dani je napisao/la:Pohvale dečku. Samo mi ide malo na jetru kako su ga blatili "Kevin mu uzima mjeru", "ne bi imao mjesto u f1 da ne nema to prezime" i slično. A jučer i danas sami hvalospjevi. Njemu je teško baš zbog prezimena, a naslove u nižim kategorijama je osvajao unatoč tome.
Megnusen je svakako bio bolji u prvim trkama...sad su recimo egal. Dobro je da je neko kao Kevin došao jer mislim da Mick ne bi napredovao da je ostao Mazepin....mislim dobiti Mazepina i nije neki uspeh (kad gledamo F1 vozače naravno). Ovako je Mick dobio neku referencu za početak i da nešto i nauči...videćemo da li su zadnje dve trke pravilo ili izuzetak.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa normalno da nije mogao napredovati uz Mazepina. Hamilton se učio uz Alonsa, Vettel uz Webbera, Max uz Riccija. Uvijek je bolje kada učiš id odličnih vozača, nego nekog kao Mazepin.
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Zato mi nije bilo jasan potez Ferrarija da ga ne stavi prvu godinu sa Kimijem

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zelot je napisao/la: 10.07.2022., 19:31 Napkon gazdin mali proradio. Uzivao sam dok je pretjecao magnusena. Nadam se da ce ga sad pocet rodivito pobjedjivati i privuci poglede timova boljih nego sto je haas.

Odlican vikend za maloga. Samo tako naprijed.
Mislim da je i Hamdiju i KMaga "natjerao" (da se tako izrazim) na grešku.
Za očekivati je bilo da mu Hamdo kasnije vrati, ako ništa kroz boxove, ali uradio je to na stazi.
Ali nakon što je prešao Kevina, čitavo vrijeme je bio brži do kraja, i to fino dizao za po 0,1-0,2s po krugu do kraja, iako je izgubio dobar dio prednosti nakon drugih boxova.
Ajd, da ne prejudiciram ništa.
Samo neka tako nastavi.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Iceman je napisao/la: 10.07.2022., 21:08 Zato mi nije bilo jasan potez Ferrarija da ga ne stavi prvu godinu sa Kimijem
Ma Ferrari je u mgmt aspektu u potpunom rasulu - genetika vlada.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Iceman je napisao/la: 10.07.2022., 21:08 Zato mi nije bilo jasan potez Ferrarija da ga ne stavi prvu godinu sa Kimijem
Možda je Alfa u to vrijeme već imala potpisan ugovor s Giovinazzijem pa to nije bilo moguće. Nisam provjeravao pa je ovo samo nagađanje.

Inače, po meni je za Micka ovo prva prava sezona. Prošlu je imao bolid kakav je imao i kolegu koji, uz dužno poštovanje, nije baš neko mjerilo. Sa prošlogodišnjim Haasom (bolje rečeno pretprošlogodišnjim :P) imao je i par bljeskova, a uglavnom mu je cilj bio završavati utrke i tako skupljati iskustvo.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Mickova reakcija kad je saznao da je vozač dana :dance:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vidio sam video jučer. Mada mi nije baš jasno kako to nije prije saznao, zar sad nije praksa da se na kraju utrke na radio javi vozaču da je DOTD :misli:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡