VN Austrije 8.-10. srpnja 2022.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Magnussen ispao govno dva kruga prije pobjec iz drsa da Micka rjesi Hamilton.Sve u svemu fali jedno 10 krugova taman bi bilo 150 km a ne 100km.Btw. neznam zasto se forsira Leclerc puno grijesi i marginalno je brzi,vjerujem da moze i Sainz riskarat 100 % i biti malo brzi ali covjek vozi odmjerenije.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Cale od Lewisa
GP3
GP3
GP2Engine je napisao/la: 09.07.2022., 17:50 Ja mislim da Seb nakon ove godine ili penzija ili McLaren
Wow ta kombinacija mi nije pala na pamet.Iako se Rikardo u zadnje vrijeme budi koda.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja ne znam Å”ta se ljudi pale na borbu Ferrarija, Leclerc je kaskao u prvih par krugova i normalno da će ga Sainz napadat' Å”ta treba uskladit' tempo spram Leclerca :D
Jedino je po mom miŔljenju Leclerc malo bezobrazno zatvorio Sainza i umalo su se sudarili, ali ne vidim problem sa utrkivanjem.

Ali dobro to je ipak Ferrari, svaka sitnica se preuveličava :chill:
slikaslika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Vettelu 25 000€ kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracija…Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak ā€œmanjinaā€ u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom :rofl:

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Alonso king je napisao/la: 09.07.2022., 18:55 Vettelu 25 000€ kazne
Kazna kao da je pipkao bolid.
Trebao je donest koŔnicu i pustit im pčele. Možda bi im napokon mozgovi počeli radit kako treba.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!ˇ

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Alonso king je napisao/la: 09.07.2022., 18:55 Vettelu 25 000€ kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracija…Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak ā€œmanjinaā€ u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom :rofl:

Ja mislim da F1 kao "sport" nije toliko oronuo koliko su neki drugi sportovi l, prije svega nogomet tako da...
Hunt je pre napuhana priča i zar bi bilo dobro danas gledati takve predstave, neke kvazi "gigolo" Ŕeme uz stazu i "pretjerano laktanje" na stazi?
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Alonso king je napisao/la: 09.07.2022., 18:55 Vettelu 25 000€ kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracija…Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak ā€œmanjinaā€ u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom :rofl:
DanaŔnja sprint utrka je pokazala koliko je ovakva vrsta utrke POTPUNO nepotrebna.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Netko je ljuuut :mrgreen:

A Čarli je "oduÅ”evljen" sa Maxovom pričom :dance:
To je jučer nakon kvalifikacija.

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mercedes od sada isto ima dvodjelni pod kao Bull I Ferr

slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Lecler je rekao da je Ŕtedio gume u prvi dio sprinta...

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Moze izvor za seba?

Mislim da je jasno kako postoje vozaci sa svojim ciljevima i korporacije kojima nije bitna pozicija na gridu...
No!

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 09.07.2022., 20:55 Lecler je rekao da je Ŕtedio gume u prvi dio sprinta...
Leclerc se priprema za sjutra... ako mu Ŕta tim i timski kolega nezaxeru

Posle sprinza je prilazio i gledao gume na Maxsovom bolidu šŸ˜€
BivŔi navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
pero iz bukureŔta je napisao/la: 09.07.2022., 20:54 Mercedes od sada isto ima dvodjelni pod kao Bull I Ferr

slika
Ne znam...

Ovo izgleda kao da je iskopano sa druge planete. Preljepo.
Na kraju dana u modernoj formuli borba je izmedju strebera. A ne vozaca.
No!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
https://twitter.com/imjustce_/status/1545787240164560901 Seb kraljina
https://twitter.com/ocsebvettel/status/1545726564054302721 Mislim da McLaren opasno favorizuje Norrisa i da su Ricciardu dani odbrojani :chill:
https://twitter.com/f1dan_/status/1545818822262738944
slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Btw, moze li ekipa sa pravim iskustvom objasniti ovo "dvodjelno".

Kao netko neuk koji je gradio, radio sa drvetom... ne vidim prednost raditi ovakav spoj.

Sto vise. gore imamo par milimetara o dole skoro oko dva cm. Zasto ovo ljepljeno i kako to moze uticati na karbon iznad koje ne voli biti savijan. Gdje je najslabiji. Ne shvatam.
No!

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Mah gadi mi se Mclaren s tim favoriziranjem landa nebi se cudio da namjerno britanski lobi usporava Rikarda samo do bi se Lando uzdigao kao nevjerovatan vozac.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Meni ovo daska izgleda kao uza verzija onog sklopivog stola za selske zabave i vjencanja

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Meni izgleda kao stol kojega bi ja kreirao za zenu koju volim i predvidjam da ce me zasluzeno varati na vasaru....
No!

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
I onda će Zak reći da se Ricci mora trgnuti. Ne znam, ne sviđa mi se Lando već neko vrijeme. Naprasit prema timu i kolegi, sve pokuÅ”ava preko nekakvih dječjih smijurija. Čudan skroz. A od kada je potpisao novi ugovor radi i viÅ”e greÅ”aka.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 09.07.2022., 22:25, ukupno mijenjano 2 puta.
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Fora mi je kako Pero primjecuje spoj a sve oko njega ne vidi. Dobro, sutra moze da se zali na prenos engleza... :pivo:
No!
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔