VN Austrije 8.-10. srpnja 2022.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Magnussen ispao govno dva kruga prije pobjec iz drsa da Micka rjesi Hamilton.Sve u svemu fali jedno 10 krugova taman bi bilo 150 km a ne 100km.Btw. neznam zasto se forsira Leclerc puno grijesi i marginalno je brzi,vjerujem da moze i Sainz riskarat 100 % i biti malo brzi ali covjek vozi odmjerenije.

- Cale od Lewisa
- GP3
Wow ta kombinacija mi nije pala na pamet.Iako se Rikardo u zadnje vrijeme budi koda.GP2Engine je napisao/la: 09.07.2022., 17:50 Ja mislim da Seb nakon ove godine ili penzija ili McLaren

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja ne znam Å”ta se ljudi pale na borbu Ferrarija, Leclerc je kaskao u prvih par krugova i normalno da Äe ga Sainz napadat' Å”ta treba uskladit' tempo spram Leclerca
Jedino je po mom miŔljenju Leclerc malo bezobrazno zatvorio Sainza i umalo su se sudarili, ali ne vidim problem sa utrkivanjem.
Ali dobro to je ipak Ferrari, svaka sitnica se preuveliÄava

Jedino je po mom miŔljenju Leclerc malo bezobrazno zatvorio Sainza i umalo su se sudarili, ali ne vidim problem sa utrkivanjem.
Ali dobro to je ipak Ferrari, svaka sitnica se preuveliÄava

-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Vettelu 25 000⬠kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracijaā¦Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak āmanjinaā u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Kazna kao da je pipkao bolid.
Trebao je donest koÅ”nicu i pustit im pÄele. Možda bi im napokon mozgovi poÄeli radit kako treba.
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
-
AMG
- Karting
- S nama veÄ: 7 god 4 mj
Alonso king je napisao/la: 09.07.2022., 18:55 Vettelu 25 000⬠kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracijaā¦Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak āmanjinaā u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom![]()
Ja mislim da F1 kao "sport" nije toliko oronuo koliko su neki drugi sportovi l, prije svega nogomet tako da...
Hunt je pre napuhana priÄa i zar bi bilo dobro danas gledati takve predstave, neke kvazi "gigolo" Å”eme uz stazu i "pretjerano laktanje" na stazi?

- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
DanaÅ”nja sprint utrka je pokazala koliko je ovakva vrsta utrke POTPUNO nepotrebna.Alonso king je napisao/la: 09.07.2022., 18:55 Vettelu 25 000⬠kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracijaā¦Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak āmanjinaā u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom![]()
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Netko je ljuuut
A Äarli je "oduÅ”evljen" sa Maxovom priÄom
To je juÄer nakon kvalifikacija.

A Äarli je "oduÅ”evljen" sa Maxovom priÄom

To je juÄer nakon kvalifikacija.
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Mercedes od sada isto ima dvodjelni pod kao Bull I Ferr

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
Moze izvor za seba?Alonso king je napisao/la: 09.07.2022., 18:55 Vettelu 25 000⬠kazne zbog ranijeg napustanja sastanka i izrazavanja frustracijaā¦Kladim se da i ono sto je rekao je bilo najblaze moguce receno s obzirom na sramotu koja je prisutna o ovoj novoj eri sporta. Hunt bi u danasnjem vremenu bio suocavan sa zatvorskim kaznama zbog postavljenih standarda. Budale pretvaraju normalno u nenormalno i obratno. Jedva cekam da kroz koju sezonu krenu poticati i ulazak āmanjinaā u sport cisto da pokazu toleranciju u svijetu dok bi istodobno i rodenu majku prodali za milijun vise. Tko se nade uvrijeden ovakvim komentarom neka shvati i mene, prozivio sam tezak dan s danasnjom sprint utrkom![]()
Mislim da je jasno kako postoje vozaci sa svojim ciljevima i korporacije kojima nije bitna pozicija na gridu...
No!
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
Leclerc se priprema za sjutra... ako mu Ŕta tim i timski kolega nezaxerugjoko-mkd je napisao/la: 09.07.2022., 20:55 Lecler je rekao da je Ŕtedio gume u prvi dio sprinta...
Posle sprinza je prilazio i gledao gume na Maxsovom bolidu
BivÅ”i navijaÄ Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- vlado Verified
- Formula 1
Ne znam...pero iz bukureŔta je napisao/la: 09.07.2022., 20:54 Mercedes od sada isto ima dvodjelni pod kao Bull I Ferr
![]()
Ovo izgleda kao da je iskopano sa druge planete. Preljepo.
Na kraju dana u modernoj formuli borba je izmedju strebera. A ne vozaca.
No!
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
https://twitter.com/imjustce_/status/1545787240164560901
Seb kraljina
https://twitter.com/ocsebvettel/status/1545726564054302721 Mislim da McLaren opasno favorizuje Norrisa i da su Ricciardu dani odbrojani
https://twitter.com/f1dan_/status/1545818822262738944
https://twitter.com/ocsebvettel/status/1545726564054302721 Mislim da McLaren opasno favorizuje Norrisa i da su Ricciardu dani odbrojani

https://twitter.com/f1dan_/status/1545818822262738944

- vlado Verified
- Formula 1
Btw, moze li ekipa sa pravim iskustvom objasniti ovo "dvodjelno".
Kao netko neuk koji je gradio, radio sa drvetom... ne vidim prednost raditi ovakav spoj.
Sto vise. gore imamo par milimetara o dole skoro oko dva cm. Zasto ovo ljepljeno i kako to moze uticati na karbon iznad koje ne voli biti savijan. Gdje je najslabiji. Ne shvatam.
Kao netko neuk koji je gradio, radio sa drvetom... ne vidim prednost raditi ovakav spoj.
Sto vise. gore imamo par milimetara o dole skoro oko dva cm. Zasto ovo ljepljeno i kako to moze uticati na karbon iznad koje ne voli biti savijan. Gdje je najslabiji. Ne shvatam.
No!
- Cale od Lewisa
- GP3
Mah gadi mi se Mclaren s tim favoriziranjem landa nebi se cudio da namjerno britanski lobi usporava Rikarda samo do bi se Lando uzdigao kao nevjerovatan vozac.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
I onda Äe Zak reÄi da se Ricci mora trgnuti. Ne znam, ne sviÄa mi se Lando veÄ neko vrijeme. Naprasit prema timu i kolegi, sve pokuÅ”ava preko nekakvih djeÄjih smijurija. Äudan skroz. A od kada je potpisao novi ugovor radi i viÅ”e greÅ”aka.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 09.07.2022., 22:25, ukupno mijenjano 2 puta.