VN Austrije 8.-10. srpnja 2022.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ovo im je trenutno jedini način da se bore protiv Hamiltona u dosta moćnijem bolidu.monkeyseat je napisao/la: 09.07.2022., 16:53 I Mick može brže, ali neda Kev naprijed. Polagano ih jedu ovi iza, a možda bi Mick mogao se malo odvojit.
Zasad obavljaju dobar posao

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
I meni se čini, ali je KMag vazda bio težak za preteći.monkeyseat je napisao/la: 09.07.2022., 16:53 I Mick može brže, ali neda Kev naprijed. Polagano ih jedu ovi iza, a možda bi Mick mogao se malo odvojit.
Ali, vjerovatno bi ih obojicu vrlo brzo pretekao, ako bi Mick uzeo Kevina
Jbga, Mick potrošio gume......
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 09.07.2022., 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Pojest će gume Mick, ispast iz DRSa Kevina i onda su gotovi.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
E jbg, sad su ispali iz DRS-a 2 kruga prije kraja.
- Frantic
- Formula 1
Mick pojeo gume
Još će ga i Bottas preteći
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ma da. Kod onog zatvaranja Lewisa se Magnussen vjv i odvojio (ako se ne varam da je i u tom krugu Mick imao DRS).
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
mogo je kmag pričekat micka do kraja.
sve u svemu zanimljiv sprint.
rezultat dobar za rb, za at užasan.
gasly ovaj put skrenuo u hamstu, dobro da nije bilo posljedica.
sve u svemu zanimljiv sprint.
rezultat dobar za rb, za at užasan.
gasly ovaj put skrenuo u hamstu, dobro da nije bilo posljedica.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Lijepa borba Ferrarija, ali Max sa tim ljepim borbama polako i sigurno bježi napred u maglu...
Šteta šta Mick nije izdržo do kraja
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Nekako ova dva iz Ferrarija nisu nešto oduševljeni u međusobnom razgovoru
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Sainz potrošio gume i vrijeme boreći se s Leclercom, a djelovao je brži, bar u prvom dijelu utrke.
Mick se držao dobro protiv Lewisa. Više nego se itko nadao.
Mick se držao dobro protiv Lewisa. Više nego se itko nadao.
"What a little star." May 26, 2012.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Bez obzira na njih dvojicu, ovo je Maxovo prvenstvo praktično od prve utrke...pero iz bukurešta je napisao/la: 09.07.2022., 17:08 Lijepa borba Ferrarija, ali Max sa tim ljepim borbama polako i sigurno bježi napred u maglu...
Sainzu treba biti zabranjeno pretjecati Leclerca? Razumijem kao tu bitku za naslov, ali to je zapravo gotova stvar, stoga navali Sainz.

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Odličan dvoboj Schumachera u Hamiltona! Mick se dosta dugo držao. Moram priznati da me iznenadio.
Po pokazanom, bit će zanimljiv sutrašnji prvi krug.
Po pokazanom, bit će zanimljiv sutrašnji prvi krug.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
nelinjo
- Formula 2
Sainz ne može nikako parirati Leclercu! Jasno je ko je bolji vozač. I danas je bilo jasno! Forsirao je do daske da bi njega pretekao i na kraju zavrsio 4 sekunde iza... pa Ferrari je jos prošlu trku odustao od prvenstva, što znači da će se ova dvojica boriti međusobno, a Perez će biti drugi na kraju jer je RB bolji tim i imaju brži auto...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kako to Sainz ne može parirati Leclercu? Charles jest brži vozač i ja bih rekao da je kod njega vidljivije 'ono nešto', ali ovo podcjenjivanje Sainza mi je stvarno smiješno. Čovjek je imao više bodova prošle sezone, ove su zasad na nekih 10-ak bodova razlike i cijelo vrijeme se priča kao da je Sainz 5 puta lošiji vozač. Jučer na kvalifikacijama su tisućinke odlučivale, a rijetko gdje sam naišao na pohvalu Sainza. Kao da je zaostao više od pola sekunde.
Ja sam rekao da je Ferrarijev problem što imaju dva vrhunska vozača, a nemaju definiran tko je broj jedan jer između njih dvojice je teško odlučiti. Morate to shvatiti. Nije Carlos lud kad je još gotovo bodovno izjednačen s Leclercom micat se na stazi. Uostalom, pokazao je i da je kalibar za nešto više.
Eto neka kojim slučajem Leclerc sutra odustane i što onda? To sam pitanje postavio i poslije prošle utrke na portalu...
Ja sam rekao da je Ferrarijev problem što imaju dva vrhunska vozača, a nemaju definiran tko je broj jedan jer između njih dvojice je teško odlučiti. Morate to shvatiti. Nije Carlos lud kad je još gotovo bodovno izjednačen s Leclercom micat se na stazi. Uostalom, pokazao je i da je kalibar za nešto više.
Eto neka kojim slučajem Leclerc sutra odustane i što onda? To sam pitanje postavio i poslije prošle utrke na portalu...
Lasciatemi guidare...
-
nelinjo
- Formula 2
Šta ako Sainz odustane!?
Leclerc treba da odustaje da bi ovaj bio ispred!? I rekli bi bolji je vozač!? Ko može da se usudi da kaže da je Sainz bolji vozac od Leclerca!? Sta je mjerilo vozača!? Pa ovdje su mnogi blatili Sainza na početku sezone! Ni jednu trku Sainz nije bio brži vozač! Cak ni proslu, a pobjedio je... ja još nisam vidio masterclass trku Sainza!? Dečko nit smrdi, nit mirise (u vozackom smislu)... nije čak ni obavljao posao drugog vozača kao Checo, jer je 7 trka bio u zapecku... njegov problem je što mu izgleda protivnici nisu Max i Checo, nego Leclerc! A ovaj mora da se bori protiv svih, pa i svog tima!
Ferrari je užas! Bojim se da neće biti titule ni u ovom ciklusu pravila! I zao mi je Leclerca! Ali eto... nadam se da će mu se ove nesrećne trke negdje vratiti! Jer čovjek nije imao vecih grešaka ove sezone osim Imole, pa i Miamija do nekle. Ni kriv, ni dužan je pao na treće mjesto i sad se opet povampirili navijači ovog španskog pacera! Pa samo slijepa ne vidi da je Leca za klasu bolji vozač! Ali za KLASU!
Leclerca je danas napao jer je ovoga omeo Verstapen na startu, pa je morao tražiti idealnu putanju, a ovaj iskoristio blizinu i zavjetrinu da bi napao... I šta je uradio Sainz!? Dobio još jednu lekciju iz vožnje! Na kraju 4s za Leclercom!
Ferrari je užas! Bojim se da neće biti titule ni u ovom ciklusu pravila! I zao mi je Leclerca! Ali eto... nadam se da će mu se ove nesrećne trke negdje vratiti! Jer čovjek nije imao vecih grešaka ove sezone osim Imole, pa i Miamija do nekle. Ni kriv, ni dužan je pao na treće mjesto i sad se opet povampirili navijači ovog španskog pacera! Pa samo slijepa ne vidi da je Leca za klasu bolji vozač! Ali za KLASU!

Leclerca je danas napao jer je ovoga omeo Verstapen na startu, pa je morao tražiti idealnu putanju, a ovaj iskoristio blizinu i zavjetrinu da bi napao... I šta je uradio Sainz!? Dobio još jednu lekciju iz vožnje! Na kraju 4s za Leclercom!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!