Oba AMa treću trku zaredom ispadaju u Q1, ako se ne varam.
Ricci za dlaku ispao.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bitno je da su $trollu izbrisali vrijeme 1:37:xxx
Nek se nešto radi.
Kakve birokrate u PM.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sa sigurnoscu mogu reci da je Vettelov odlazak u Aston Martin najcudniji i najzalosniji transfer kojeg sam imao priliku vidjeti za vrijeme pracenja F1. Jedno relativno veliko ime automobilske industrije s takvim vozackim imenom, a opet tako trulim vodstvom i taktikama je zalosno za gledati. Od “fan favorite” Force Indie koja je s jednim od najmanjih budzeta (ako sam u pravu) radila cuda u sportu do evo ovog tragicnog tima u kojem otac milijarder osigurava mjesto sinu (koji je, da se razumijemo, imao ogroman potencijal, no u F1 usao putem Verstappena i preskocio posljednju stepenicu k Formuli 1) koji ne pruza zadovoljavajuce rezultate i vec po drugi puta pokusava prekopirati bolide vodecih momcadi nadajuci se boljim rezultatima. Iako sam ocekivao vecinu toga, nekada se zapitam sto je ovo Vettelu trebalo. Nivac, manjak opcija ili nesto trece? U svakom slucaju uzas.
Ne znam zašto su Ferrariji opet izlazili.
Edit
Ok, svi izlaze.
Mada mislim da Ferrariji, Mercedesi i Max su bili mirni
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”