I dalje ne kuzim zasto se ne smije reci onaj crnac je napravio to i to.Kako to moze biti rasizam? Kako nije rasizam reci onaj bijelac je napravio to i to.It's a Brazilian slang for "nigga", but in Brazil we use it either with black and white people. We use it to greet friends. It's not a offensive word in Brazil, but sometimes it can be.
CoƩ neguinho, tranquilo?
Fala aà parceiro, tÓ tranquilo!
Yo nigga, what's up?
Hey bro, I'm fine!
Nekako sam znao da ÄeÅ” tako neÅ”to napisati ...Cale od Lewisa je napisao/la: 28.06.2022., 13:32 Koja hajka protiv piqueta al da razjasnimo malo tu rijec."Neguinho"I dalje ne kuzim zasto se ne smije reci onaj crnac je napravio to i to.Kako to moze biti rasizam? Kako nije rasizam reci onaj bijelac je napravio to i to.It's a Brazilian slang for "nigga", but in Brazil we use it either with black and white people. We use it to greet friends. It's not a offensive word in Brazil, but sometimes it can be.
CoƩ neguinho, tranquilo?
Fala aà parceiro, tÓ tranquilo!
Yo nigga, what's up?
Hey bro, I'm fine!
Prije tocno godinu dana.Tako ako Max pobijedi da ga izvižde na podiju.Cirkus na kvadrat oko nicega.avetma je napisao/la: 28.06.2022., 15:28 Nego, ima li itko informaciju kad je to Nelson izjavio pa da se izvlaÄi uoÄi Silverstonea?![]()
croatic f1 je napisao/la: 28.06.2022., 18:21 Nisam dovoljno upuÄen u portugalske slengove pa ne mogu previÅ”e komentirati to, vidim da u ovom objaÅ”njenju s Urban dictionaryja piÅ”e da nekad može biti uvredljivo; ako pretpostavimo da je uvredljivo prema crncima, onda je to teÅ”ka glupost od Nelsona, ali kažem, ne znam cijeli kontekst da bih sad žestoko branio ili napao Nelsona.
Ono Å”to mene nervira u toj cijeloj priÄi oko famoznog "n-worda" je da je npr. neki crnac napisao "my nigga Lewis fucked up", apsolutno nitko ne bi ni trepnuo. Neka to bude uvreda uvijek ili nikad, Äemu sad obrnuta diskriminacija![]()
Za kraj moram odati poÄast ratnicima druÅ”tvene pravde na Twitteru. Ta mreža mi je bila odliÄan izvor informacija, ali u zadnje vrijeme me bombardira random ratnicima koje uopÄe ne pratim. U njihovim tweetovima ima svega - od optužbi da je Lewisu ukraden naslov jer je crnac do iskopa starih izjava poput Nelsonove. Nedavno mi je izaÅ”ao screenshot Zhouove i Å varcmanove zajebancije od prije dvije godine oko Zhouovog modnog izriÄaja na nekoj slici, ali oÄito to joÅ” nije doÅ”lo do mainstream gay zajednice da se i njih napadne.