VN Azerbajdžana 10.-12. lipnja 2022.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
McLaren gubi pola sekunde u 3. Sektoru, ne znam kako su mislili uhvatiti Alonsa.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
To si ovi sto mlate nakon svake utrke tako pisali..Frantic je napisao/la: 12.06.2022., 14:34Oni kvarovi u Babreinu su svi bili zbog neke pumpe....zelot je napisao/la: 12.06.2022., 14:29 @Frantic
Nisu li rbr 3 puta odustali ove godine?
Donedavno je bilo mnogo govora o pouzdanosti honde i da max ne moze osvojiti naslov sa tako nepouzdanim bolidom.
Talijanske proizvodnje, koliko se sjećam![]()
Na znam šta je ono bilo u Australijii.
Ne znam na kojim su komponentama vozači Red Bulla, ali mislim da su ih potrošili puno manje nego Ferrarijevi....
Mi malo stariji nismo zadirali u pouzdanost Honde jer je pouzdana

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Maxu i Red Bullu, nedjeljna utrka iz snova za njih 
Također i Mercedesu, još jednom maksimilizirali rezultat u utrci. Pogotovo Russellu
Ferrari će teško preokrenuti momentum, u mnogo goroj situaciji su već RB početkom sezone.

Također i Mercedesu, još jednom maksimilizirali rezultat u utrci. Pogotovo Russellu

Ferrari će teško preokrenuti momentum, u mnogo goroj situaciji su već RB početkom sezone.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Nisam čak ni razočaran.
Što je poražavajuća činjenica.
Čestitke RB i Maxu.
Stigao Laudu i Clarka po broju pobjeda.
Mislim da padaju u vodu priče o tome da je Ferkan brži bolid.
U Q su li-la, s tim što Čarli tu izvlači krugove.
U race paceu RB malo brži.
Međutim, i pored ranijih odustajanja RBa, kada ubacimo u računicu ova odustajanja Ferrarija, prednost RB/Honde je dosta vidljivija.
Checo na tragu Valtera, ali tako je kako je.
Žorž, šta reći, vidjeli ga na startu, vidjeli ga kad je Checo izašao i vidjeli ga sad kad je davao izjavu i tjt.
DOTD, ajd, ako je zbog bolova, neka bude.
Da li su mu dali brufen?
Čestitke RB i Maxu.
Stigao Laudu i Clarka po broju pobjeda.
U Q su li-la, s tim što Čarli tu izvlači krugove.
U race paceu RB malo brži.
Međutim, i pored ranijih odustajanja RBa, kada ubacimo u računicu ova odustajanja Ferrarija, prednost RB/Honde je dosta vidljivija.
Checo na tragu Valtera, ali tako je kako je.
Žorž, šta reći, vidjeli ga na startu, vidjeli ga kad je Checo izašao i vidjeli ga sad kad je davao izjavu i tjt.

DOTD, ajd, ako je zbog bolova, neka bude.
Da li su mu dali brufen?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bio sam u Spanjolskoj...Dns uopce nisam, prihvatis sta imas...Frantic je napisao/la: 12.06.2022., 14:53 Nisam čak ni razočaran.
A ne znam uopce zasto se ta prica navlacila.. Jako su rijetko izgledali brze od RBa...
Samo ta Australija je bila paradoks..
Fino Alla Fine
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Alonso i njegov karakter, zato je i ostao na samo 2.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Utrka zanimljiva do Leclercova odustajanja. Nakon toga se sve razvodnilo.
Ne vjerujem da je Leclerc danas imao šansu pobijediti. Red Bull u Maxovim rukama je jednostavno bio prebrz. Ali mogao je komotno biti 2. jer Perez nije briljirao (makar tko zna kakav bi Perez imao tempo da se morao trudit).
Ne vjerujem da je Leclerc danas imao šansu pobijediti. Red Bull u Maxovim rukama je jednostavno bio prebrz. Ali mogao je komotno biti 2. jer Perez nije briljirao (makar tko zna kakav bi Perez imao tempo da se morao trudit).
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Leclerc skuplja PP, dok Max skuplja pobjede...
Da ne bude sada da je opet izgubio 30 i nešto bodova, mislim da nije imao šanse za pobjedu. Čak ne bih isključio ni 1-2 za Red Bull, i bez Leclercovog odustajanja. Ali ne znam ni odakle sad ove priče da Ferrari nije brz, ili da nije bio brz. Pa na prošle dvije utrke su bili brži od Red Bulla. I ona Australija je bila najdominantnija. A Red Bull, i kad je bio brži, bio je za malo. A i dalje su trebali prestići Ferrari na stazi, kao i ovdje... Više im je Ferrari poklonio nego što su oni svojom brzinom ostvarili. A mislim da je realno Ferrari na više utrka bio brži, i imao prosječno veću prednost.
Da ne bude sada da je opet izgubio 30 i nešto bodova, mislim da nije imao šanse za pobjedu. Čak ne bih isključio ni 1-2 za Red Bull, i bez Leclercovog odustajanja. Ali ne znam ni odakle sad ove priče da Ferrari nije brz, ili da nije bio brz. Pa na prošle dvije utrke su bili brži od Red Bulla. I ona Australija je bila najdominantnija. A Red Bull, i kad je bio brži, bio je za malo. A i dalje su trebali prestići Ferrari na stazi, kao i ovdje... Više im je Ferrari poklonio nego što su oni svojom brzinom ostvarili. A mislim da je realno Ferrari na više utrka bio brži, i imao prosječno veću prednost.
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso

Nek Mercedes lijepo digne bolid za koji milimetar i sve su tegobe riješene...
You should never underestimate the predictability of stupidity
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Norris je sve objasnio. Vuk i njegove političke igrice.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha...
Head on.. No bullshit..
Head on.. No bullshit..
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Slažemo se da se ne slažemo.Mr.Spaceguy je napisao/la: 12.06.2022., 17:25
Norris je sve objasnio. Vuk i njegove političke igrice.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Red Bull ubija konkurenciju, a Ferrari se ubija sam.
Meni je danas bilo super gledat Seba. Čudo da nije SCa bilo.
Meni je danas bilo super gledat Seba. Čudo da nije SCa bilo.
"What a little star." May 26, 2012.
- Pastor
- Formula 1
Ono sa Hamiltonom je samo predstava za FIA-u. I one gluposti da on nešto testira, samo da opravdaju zaostatak za Russellom. I Russell je poskakivao, a eno ga na podiju, ništa mu ne fali... Ali naravno, reći će ovi da Hamilton poskakuje više, jer on testira...
- Pastor
- Formula 1
Šteta za Seba za ono izlijetanje. Da je tada prestigao Ocona, mogao je na kraju biti četvrti ili peti. Jbg, zaglavio je iza najtežeg bolida za prestići ovdje, ali je u onoj prilici imao više prostora, nego kasnije kada ga je prestigao. Ali nije baš izgledalo lako za prestizanje na ovoj stazi, gdje je prethodnih godina bilo prestizanja i po 3 bolida odjednom. Mislio sam da će posebno Aston Martin biti u mogućnosti za prestizanje, poslije brzine koju su pokazivali ovaj vikend. Ali nisu bili nešto. Ni Stroll se nije puno probio, a oni oko njega su ga lako prestizali. Ali Vettel je imao dobar tempo. Samo da se malo lakše probijao...