Šuška se u kuloarima da bi navodno Rikardo put Hassa sljedece sezone sta bi bilo idealno za hass i americko trziste.Samo neznam ko bi otpao iz hassa mick vjerovatno.
ALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
Neće Mick slijedeće godine nigdje
Ako neko ode iz Haasa to će biti Kevin, bez obzira kako završio unutar timski duel sa Mickom
A Riccija, u ovakvoj formi, ne bi dovodio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 29.05.2022., 14:45
Ako neko ode iz Haasa to će biti Kevin, bez obzira kako završio unutar timski duel sa Mickom
Zašto misliš da je Mick siguran? Ovo što pokazuje je dosta loše i to naspram Magnussen koji nije bog zna kakav talent.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Frantic je napisao/la: 29.05.2022., 14:45
Zašto misliš da je Mick siguran? Ovo što pokazuje je dosta loše i to naspram Magnussen koji nije bog zna kakav talent.
Sve dok Ferrari i Haas imaju "takav" odnos (ne mislim samo na prodaju motora), mislim da on neće nigdje, barem ne 2023.
Dobro je što je Kevin došao, da je Mazepin ostao u timu ko zna na šta bi to ličilo.
A opet, možda bi se Mazepin bolje prilagodio na ove nove bolide (kao što je možda i kevinu zbog iskustva to lakše).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne znam što se dogada s Ricciardom, vozio je odlično u RB, Renaultu, ova epizoda u McL mi totalno nema smisla. Drzim ga visoko na listi kvalitetnih vozača, ali ovo mi je skroz nejasno. Da ga Lando dere svaku utrku, a znamo kako je Sainz vozio protiv Landa...
Čovjek je skroz nesiguran u sebe i bolid i sve.
Jel moguće da se kod njega veliki pad motivacije dogodio. Nikad u karijeri nije imao bolid koji bi se cijelu sezonu borio za pobjede, RB je tih godina bljesnuo na svega par utrka u sezoni. Otišao je u Renault i vidio da neće oni tako brzo na vrh. Otišao u McLaren i prošle se godine nije najbolje snašao, ali je izgledao ipak bolje nego ove. A sad kad se pogleda kakva je perspektiva ovog McLarena ne znam baš kuda to vodi. Nisu iskoristili promjenu pravila, a vodeće je teško stići i kroz nekoliko sezona razvoja sa ovim zaostatkom i trebali bi po meni ozbiljno paziti da i Landa ne izgube.
A da se vratim na Riccia simpatičan i drag vozač, pokazao da zna vozit, pobjeđivat i atratktivno se utrkivat, ali ovo jako loše izgleda. Gadno je i što iz McLarena u medije dolaze izjave da se mora poboljšati tako da ako ne napravi ozbiljan preokret ne vjerujem da će još dugo biti tu...
CrashOverride je napisao/la: 31.05.2022., 10:08
Ako on zavrsi sezonu u McLarenu, smatrat cu to cudom...
Ne bih bio,...... baš toliki....... pesimist.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ibarac00 je napisao/la: 30.05.2022., 20:11
Ne znam što se dogada s Ricciardom, vozio je odlično u RB, Renaultu, ova epizoda u McL mi totalno nema smisla. Drzim ga visoko na listi kvalitetnih vozača, ali ovo mi je skroz nejasno. Da ga Lando dere svaku utrku, a znamo kako je Sainz vozio protiv Landa...
Čovjek je skroz nesiguran u sebe i bolid i sve.
Ovako, kada ovo čitam...... čini se neki dublji razlog.
Kao da ga nešto privatno pere, nešto loše, što ne može izbaciti iz glave.
Možda je gay, pa ne zna to ( javno ) priznati.
Ili ide prema tome da se prebaci u drugu orijentaciju.
De ti, znaj.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Cini mk se da je ricck tip vozaca koji mora imati jako predvidljiv bolid kojem moze vjerovati 100%. Kada ga ima, odlican je. Kasna kocenja najbolje to pokazuju.
Kada nema, ocito je nesiguran a zeli zavrsavati utrke po bilo koju cijenu umjesto da riskira oa ne zavrsava.
Steta, zao mi ga je. Odlican momak, nadam se da ce pronaci sebe i svoju brzinu i da ce se vratiri tamo gdje svi vjerujemo da pripada.
Siguran sam da ovu sezonu ostaje u mclarenu
Ne znam kakvo mu je stanje sa ugovorom. Ako mu vrijedi i za 2023, mislim da ce ostati. Ako mu istice, moguce je svasta.. ili slabija momcad ili cak da izgubi mjesto na gridu iako u ovo zadnje sumnjam dok je latifija, strola i slicnih..