VN Monaka 27.-29. svibnja 2022.
-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
Lol Ham zazvao Fiu i ovi odmah 5sec Oconu dodijelili
Zadnja izmjena: miki the pirate, dana/u 29.05.2022., 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ocon valjda?miki the pirate je napisao/la: 29.05.2022., 17:24 Lol Ham zazvao Fiu i ovi odmah 5sec albonu dodijelili
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Kakav naslov druze!?pero iz bukurešta je napisao/la: 29.05.2022., 17:24 Nemogu niti pratit Red bull
kakvi jebeni kreteni!
Ne zaslužuju naslov, neka idu u pm

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
A DRS?
Ili su zaboravili da to postoji kao i u Imoli

Ili su zaboravili da to postoji kao i u Imoli

-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
da... ispravio... taman Alb napravio FL pa mi se pomiješaloPastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:26Ocon valjda?miki the pirate je napisao/la: 29.05.2022., 17:24 Lol Ham zazvao Fiu i ovi odmah 5sec albonu dodijelili

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ma čuvaju hard gume za napad u zadnjem krugu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakva sprdačina od utrke.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Utrka sveukupno može trajati 3h, po novom pravilu.Pastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:28 Glupo mi ovo što je sad utrka vremenski ograničena. Zar nije bilo da je ovo ograničenje duže u ovakvim uslovima?
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Bolje da što prije ovaj jad završi, i ovo do sada je previše.Pastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:28 Glupo mi ovo što je sad utrka vremenski ograničena. Zar nije bilo da je ovo ograničenje duže u ovakvim uslovima?

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Znači promjenjeno je. Mislim da je bilo 4 sata.Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.05.2022., 17:30Utrka sveukupno može trajati 3h, po novom pravilu.Pastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:28 Glupo mi ovo što je sad utrka vremenski ograničena. Zar nije bilo da je ovo ograničenje duže u ovakvim uslovima?
-
nelinjo
- Formula 2
Svi ste tražili kišu! Vapili za njom! Sad gledajte i uzivajte! Ima akcije! Htjeli smo promjene u poretku trke i dobili smo ih... nećemo dobiti pobjednika koji to zasluzuje i trudi se kao niko, ali dzaba kad imaš retarde za pitwallom! A da nije bilo toliko zeljene kiše, ne bi bilo ovog sranja!Pastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:28 Glupo mi ovo što je sad utrka vremenski ograničena. Zar nije bilo da je ovo ograničenje duže u ovakvim uslovima?
Cestitke Perezu, stvarno je momak cijeli vikend bio drugi najbolji i treba da pobjedi on, ako već ne može onaj koji to prije zasluzuje!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Gotovo je ovo.
Ferrari ostaje bez STARIH hard guma, hahahahaha
Ferrari ostaje bez STARIH hard guma, hahahahaha
-
AMG
- Karting
Sjeti se da je Lewis zasluzio pobjediti zadnju utrku sezone, bit ce ti lakše...nelinjo je napisao/la: 29.05.2022., 17:33Svi ste tražili kišu! Vapili za njom! Sad gledajte i uzivajte! Ima akcije! Htjeli smo promjene u poretku trke i dobili smo ih... nećemo dobiti pobjednika koji to zasluzuje i trudi se kao niko, ali dzaba kad imaš retarde za pitwallom! A da nije bilo toliko zeljene kiše, ne bi bilo ovog sranja!Pastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:28 Glupo mi ovo što je sad utrka vremenski ograničena. Zar nije bilo da je ovo ograničenje duže u ovakvim uslovima?
Cestitke Perezu, stvarno je momak cijeli vikend bio drugi najbolji i treba da pobjedi on, ako već ne može onaj koji to prije zasluzuje!