VN Monaka 27.-29. svibnja 2022.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ma kakva kazna ocito neko ne cita pravila ne smijes prijeci liniju a ne gaziti liniju..

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Da, očito neko ne čita pravilaCale od Lewisa je napisao/la: 29.05.2022., 17:06 Ma kakva kazna ocito neko ne cita pravila ne smijes prijeci liniju a ne gaziti liniju..

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Kakav team radio!!
Da je osto vani bilo još gore!!
Da je osto vani bilo još gore!!

- pero iz bukurešta
- Formula 1
A u redu je da je roling...
ima samo trkaća linija te bi ovi na mokroj strani bili jako zakinuti
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Charlie ce sad vjerojatno krenuti na Maxa, domaca utrka, bio je 1, nabrijan je....a onda je sve moguce...
Poslano sa mog SM-A526B koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-A526B koristeći Tapatalk
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ne zaboravi time limitzjurina je napisao/la: 29.05.2022., 17:07 OK.... cool.. ima još 47 krugova za vozit... može još svašta bit![]()

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Nema logike da je Rolling start zastooo ?

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Iskreno, ne znam pa ne bih kao ostali mlatio... Ali ne vjerujem da se tako striktno gleda, posebno po ovakvim uslovima... Ima čini mi se Abu Dhabi, sa zidovima okolo na izlazu. Imaju tu i neke crte do zida, ali ne predstavljaju zid... Čini mi se da je ovdje u Monaku uvijek bilo diranja crte, zbog ovog dugog izlaska obilježenog samo crtama. Posebno jer ima krivina koju samo crte označavaju. I upravo u krivini je bilo često diranja, ili presijecanja crte...
-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
(Pre)velika je razlika između parnih i neparnih startnih mjesta... ispravna odluka po meni
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ima samo trkaća linija te bi ovi na mokroj strani bili zakinuti
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ako imaju snimku na kojoj jasno vide kako je nagazio crtu - dobit će +5s. Grosjean je pobrao istu kaznu u Monaku, ali je isto tako Max jednom prošao lišo jer nije bilo snimke na kojoj se vidi guma na crti.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Imaš 1-2 i najbrži bolid na ovoj stazi.Ibarac00 je napisao/la: 29.05.2022., 17:08 Čak i ne zamjerim puno Ferkanu, RB nista nije mogao izgubiti, puno lakša pozicija za povlačenje poteza
I onda ti vozač 1, koji je ispred vozača 2 čitavih 5sec, završi na 4. mjestu, iza glavnog konkurenta u prvenstvu.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”