VN Monaka 27.-29. svibnja 2022.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nesposobni su!
Nema drugog objašnjenja
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Sad će crvena zastava dovoljno dugo da Gunther zavari Mickov bolid ponovno u jedan komad.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa zar u Ferrariju nisu vidjeli da im je Perez bio unutar pitstopa kad je prešao na inter? Leclerc je izašao jedno 6-7 sekundi iza njega, dakle ni blizu, a na istoj strategiji. Sainz je barem imao neke šanse sa 1 boxom manje. Katastrofalno...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ma kazna, Max je stisko jer je Leclerc dolazio i proklizo je na žutu liniju!!
kako to niti ne razmatraju, tko je lud?
kako to niti ne razmatraju, tko je lud?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Pravilo je takvo da je ovo kazna ko kućaPastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:00 Je li izišao vani? Ja nisam vidio da jest. Ne znam kakvo je pravilo, ali ne vjerujem da je košarkaško pravilo u pitanju...
Mislim da bi problem bio ako je izašao na stazu, znači prešao liniju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vjerojatno neće biti.
A moguće da bi se Leclerc mogao naći pored njega da je izašao na stazu kako treba.
- Frantic
- Formula 1
MajstoriIcestorm je napisao/la: 29.05.2022., 17:00 Moraš bit posebno talentiran da imaš vozača na P1 sa oko 4-5 sekundi prednosti ispred svog vozača na P2...
I onda prvog gurneš na 4 mjesto, iza svog drugog vozača![]()
![]()
![]()

Čuj team radia sa Čarlijem

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 29.05.2022., 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Rolling start haha.
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
U dobrim starim danima tamo negdje 2006 il 2007 je Raikkonen dobio kaznu jer je nagazio liniju koliko me sjecanje sluzi.. to je pravilo . Vrlo je jednostavno. Ta bijela linija predstavlja zid i da je zid ovdje biox max sada ne bi nastavio utrku. Pravilo je vrlo jasno.. nagazit, preci preko, samo dotaknut, s namjerom ili bez = kazna. A to kaj je FIA u meduvremenu uspostavila standarde koji za jedne vrijede, a za druge ne je problem FIAe pa danas imamo ovo da se sada niti ne razmatra uopce je li kriv , kao sto se i Hamiltonu gledalo kroz prste itd..Pastor je napisao/la: 29.05.2022., 17:00 Je li izišao vani? Ja nisam vidio da jest. Ne znam kakvo je pravilo, ali ne vjerujem da je košarkaško pravilo u pitanju...
Mislim da bi problem bio ako je izašao na stazu, znači prešao liniju.
Fernando is faster than all of you