Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Toto sinoc indirektno rekao Tedu nakon kvalifikacija da je uzrok problemima podnica.
Horner rekao Danici Patrick i Buttonu da W13 "radi" samo u iznimno uskom radnom podrucju.
To nam potvrdjuje Georgeov rezultat iz FP3 kao krajnji domet mogucnosti trenutne verzije bolida, ali i more ostalih losih proba sa setupom od pocetka sezone.
Ovo podsjeca na W03 i probleme s gumama kada je Ross Brawn na svakom GP vikendu u nebrojeno navrata koristio rijeci operating window.

1883
Karting
Karting
Hama ove godine nece SC nikako... :kokice:
George odlican, opet.
Dobri bodovi danas, ali nebitno je to trenutno.
Cekamo Barcelonu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Dobri bodovi, ali race-pace je bio loš. Nadao sam se da ćemo biti treći tim u Miami, a bili smo iza Alfe. U kvalifikacijama možda još niže. Umjesto da iz utrke u utrku idemo ka gore, osjećaj je da idemo prema dole.
U petak nismo imali poskakivanja i tempo je bio poprilično dobar. U subotu i nedelju sve naopako. Russell je bio svijetla tačka, mada bih više volio da smo za dva mjesta zaslužili zbog brzine, a ne zbog SC i VSC.
Ne znam šta će nam donijeti u Barceloni ... Vjerojatno će se i zadnje nade ugasiti, a onda ćemo se okrenuti navijanju za pokoju pobjedu i PP.

Har Kl
Formula 1
Formula 1

1883
Karting
Karting
Nadogradnje rade kako sada stoje stvari. Vozaci zadovoljni, iako bolid jos uvijek djelimicno hopsa kroz brze zavoje 3 i 9 u kojima gube vrijeme. Rijesit ce se i to. Vidjet cemo danas u FP3 i Q hoce li nastaviti u dobrom smjeru ili ce potonuti kao na proslim GP vikendima.
Nadam se daljnjem napretku.
Lijepa su vremena ispred nas 😉

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
mislim da ce bolid biti bolji ali da se nece znacajnije pribliziti vodecima jer su se sigurno i oni ubrzali. merc, uzevsi u obzir protivnici ne stagniraju, mora pronaci jako jako puino vremena a to nece ici samo tako, ako ikako.

1883
Karting
Karting
Moramo prvo vidjeti Q i utrku kako bi uopce mogli okvirno razgovarati o napretku kroz stopericu, i onda nakon toga sto i kako dalje. Za sada ne znamo nista.
Kasnimo tri mjeseca i tesko ce to biti uhvatiti, ali napredovat ce sigurno kroz sezonu, vjerojatno vise od drugih.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
1883 je napisao/la: 21.05.2022., 11:03 Moramo prvo vidjeti Q i utrku kako bi uopce mogli okvirno razgovarati o napretku kroz stopericu, i onda nakon toga sto i kako dalje. Za sada ne znamo nista.
Kasnimo tri mjeseca i tesko ce to biti uhvatiti, ali napredovat ce sigurno kroz sezonu, vjerojatno vise od drugih.
Ovo je puno drugačije, nego u Miami. Bolid izgleda stabilno i izgleda da su konačno riješili problem poskakivanja.
Bitno je da budemo unutar 0.2 sec, a onda će stvari same od sebe leći na svoje mjesto :thumbs:

Gilles
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la:
1883 je napisao/la: 21.05.2022., 11:03 Moramo prvo vidjeti Q i utrku kako bi uopce mogli okvirno razgovarati o napretku kroz stopericu, i onda nakon toga sto i kako dalje. Za sada ne znamo nista.
Ovo je puno drugačije, nego u Miami. Bolid izgleda stabilno i izgleda da su konačno riješili problem poskakivanja.
Bitno je da budemo unutar 0.2 sec, a onda će stvari same od sebe leći na svoje mjesto :thumbs:
U kom smislu? Neće završavati trke sa 45 sekundi zaostatka već sa pola minuta?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Gilles je napisao/la:
Har Kl je napisao/la:
U kom smislu? Neće završavati trke sa 45 sekundi zaostatka već sa pola minuta?

Bolja smo ekipa i imamo bolju vozačku postavu. Ukoliko budu unutar 0.2 sec danas u kvalifikacijama i sutra u utrci, očekujem da će se stvari okrenuti još više u našu korist u narednim utrkama.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

1883
Karting
Karting
Gilles, mozes li molim te objaviti poredak s vremenima/zaostacima kvala i utrke u Barceloni.
Ja sam jos u vremenu izmedju FP3 i kvala, kasnim za tobom minimalno jedan dan...
Hvala :thumbs:

Gilles
GP3
GP3
1883 je napisao/la:Gilles, mozes li molim te objaviti poredak s vremenima/zaostacima kvala i utrke u Barceloni.
Ja sam jos u vremenu izmedju FP3 i kvala, kasnim za tobom minimalno jedan dan...
Hvala :thumbs:
Lec pobeđuje, Russel 4 mesto sa 35 sec zaostatka. Hamilton 6. Krug zaostatka slikaslikaslika

slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Nista, i dalje im fali 0.5 sekundi i to je to. Mislim da na 0.2 nece doci ni do kraja sezone. Mozda dva tri puta u kvalama kad vodeci ne sloze vrhunski krug pa ce se cinit da su tu ali par lasta ne cini proljece.

Motaj kablove toto

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Zelot, treba uzeti u obzir tri stvari.
1. Ovo su prve kvalifikacije u kojima nisu imali problema sa poskakivanjem.
2. Leclerc je odvezao "sexy lap"
3. Naši vozači nisu izvukli najbolje iz bolida.

Ali da, polako postajem svjestan da će ovo biti sezona za otpis. Nismo dovoljno blizu koliko sam se nadao.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Mercedes je napredovao! Ne može se preko novi ocekivati da budu prvi! Ali... ispred jednog Red Bulla su...
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

1883
Karting
Karting
Ja sam zadovoljan napretkom, nisam niti ocekivao cudo.
Iduci korak je fine tuning i pokoji performance upgrade. Nemojte zaboraviti da kasnimo tri mjeseca...
Los nam je treci sektor, a on je pokazatelj za Monaco. U svakoj narednoj utrci ocekujem progres.
Sezona odavno otpisana, ali bolid jos uvijek nije 😉

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
1883 je napisao/la: 21.05.2022., 19:12 Ja sam zadovoljan napretkom, nisam niti ocekivao cudo.
Iduci korak je fine tuning i pokoji performance upgrade. Nemojte zaboraviti da kasnimo tri mjeseca...
Los nam je treci sektor, a on je pokazatelj za Monaco. U svakoj narednoj utrci ocekujem progres.
Sezona odavno otpisana, ali bolid jos uvijek nije 😉
Merc se možda neće ove sezone boriti za titulu, ali možda otkine koju pobjedu... bravo 👏 za napredak u svakom slučaju!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Još nije došla nadogradnja ovjesa koja bi gotovo u potpunosti umanjila dupinanje. Ima tu još puno posla i mislim da ovaj koncept ima potencijala.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Gilles je napisao/la: 21.05.2022., 16:47 Lec pobeđuje, Russel 4 mesto sa 35 sec zaostatka. Hamilton 6. Krug zaostatka slikaslikaslika

Svaka čast na prognozi. :pivo:
Mislim, da Čarliju nije crko bolid to bi bilo to.
Dobro, Žorž bi bio i na više od 35sec (45sec??), Hamdo možda 5. (i bez kontakta) možda 5-10 sec iza.

Dakle, ovo o završavanju na 30sec umjesto 45sec ti i stoji i ne stoji. :mrgreen:
Žorž je iza Maxa ostao 32sec, a sa Čarlijem u igri bi to bilo opet cca. 45sec
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

1883
Karting
Karting
Ferraristi, imate svoj thread i tamo lobotomirajte, imate razloga itekako :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡