VN Španjolske 20.-22. svibnja 2022.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
O sunce ti.... 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
E jbg Ferrari....
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Bit će na kraju RB 1 i 2.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Prvo skoci pa reci hoppero iz bukurešta je napisao/la: 22.05.2022., 15:35 Da Ferrari ima ovoliko problema kao Red Bull tu bi mnogi već vikali - "šlampavost", "traljavi talijani", "uvijek isto"....

- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Max teško da će odvoziti 33kruga do kraja na rabljenom softu, bit će zanimljiv finish.
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 22.05.2022., 15:55, ukupno mijenjano 2 puta.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Odlicno se russel branio. Bas grcevito, svim raspolozivim sredstvima! Odlican dvoboj. Iako da je maxu drs radio normalno, ne bi to ni priblizno ovako izgledalo ali svejedno. Odlican je mali. Nije alonso bezveze govorio da ga russel odusevljava.
Decko je do sada sve utrke u top5 zavrsio, jedini na gridu. Danas cak i postolje ako se stogod ne izjalovi.
Sad da vidimo kakav ce bit maxov soft i koliko ce izdrzati.
Decko je do sada sve utrke u top5 zavrsio, jedini na gridu. Danas cak i postolje ako se stogod ne izjalovi.
Sad da vidimo kakav ce bit maxov soft i koliko ce izdrzati.