VN Španjolske 20.-22. svibnja 2022.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
btw Razmatrat ga u tom društvu prije sagledavanja cjelokupne karijere po meni nije fer, jer kako se čini ima još sezona da vozi i da pokaže vrijednost. Zadnje dvije godine je daleko od GOAT razine, po mom mišljenju.Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.05.2022., 16:52Ako bude brži od kolege, da.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Crkla Honda opet...

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Da...
Mercedes preko pola sekunde iza Ferrarija...
Još jedan pokazatelj da se ne treba odmah krcat na vlak nakon treninga...
A Red Bull i nepouzdanost su već prijatelja dva
Mercedes preko pola sekunde iza Ferrarija...
Još jedan pokazatelj da se ne treba odmah krcat na vlak nakon treninga...
A Red Bull i nepouzdanost su već prijatelja dva
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Leclerc!
Još jednom pokazuje da je u kvalifikacijama daleko u svojoj ligi, uz veliku grešku u prvom pokušaju
Nadam se da ovaj put zadržava P1 u utrci
Sainz sve teže prati Leclerca...
Bravo za Verstappena i Russella

Još jednom pokazuje da je u kvalifikacijama daleko u svojoj ligi, uz veliku grešku u prvom pokušaju

Nadam se da ovaj put zadržava P1 u utrci

Sainz sve teže prati Leclerca...
Bravo za Verstappena i Russella

- Frantic
- Formula 1
Bravo Čarli
Ostaje sumnja da li bi imao PP, zbog Maxovog problema, ali svejedno, jebački krug.
Benz, pomak naprijed ali ipak ne onoliki koliko smo prethodno govorili.
I to samo bolji vozač Benza je preskočio Pereza.

Ostaje sumnja da li bi imao PP, zbog Maxovog problema, ali svejedno, jebački krug.
Benz, pomak naprijed ali ipak ne onoliki koliko smo prethodno govorili.
Kao što rekoh.
I to samo bolji vozač Benza je preskočio Pereza.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Bome svaki put kad olakšaju bolid problemi!!!! Na kraju Ce bit neki Safe senzor se upali!!! Katastrofa,nadam se jos jednom pretijecanju Maxa !!!vlado je napisao/la: 21.05.2022., 17:10 Sta bi bilo kad bi bilo nije bitno. Sutra treba strjepiti na svaki tr od rb.
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Mozemo i sluzbeno reci da borba za naslov ostaje iskljucivo privilegija ferr i rb i to iskljucivo lec i max.
Merc moze komotno pocet razvijat bolid za 2023. Sa ogranicenim budzetom i zaostatkom nakon najbitnije nadogradnje bolida od 0.5 sekundi najmanje, mogu se slikat. P3 u konstruktorima i p5 p6 u vozackom je najvise sto ce postici. Nazalost. Al neka malo i njih po strani ajde.
Lec odlican krug ali dojam kvari ona bezvezna greska. Precesto radi greske i greskice. Vidjeli smo lani kako doslovno pp bod odlucuje o prvaku a on ce kad tad prosuti ogromne bodove sa ovakvom voznjom.
Ima brzinu maxa ali mema mirnocu i zato vidim maxa kao prvaka.
Merc moze komotno pocet razvijat bolid za 2023. Sa ogranicenim budzetom i zaostatkom nakon najbitnije nadogradnje bolida od 0.5 sekundi najmanje, mogu se slikat. P3 u konstruktorima i p5 p6 u vozackom je najvise sto ce postici. Nazalost. Al neka malo i njih po strani ajde.
Lec odlican krug ali dojam kvari ona bezvezna greska. Precesto radi greske i greskice. Vidjeli smo lani kako doslovno pp bod odlucuje o prvaku a on ce kad tad prosuti ogromne bodove sa ovakvom voznjom.
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Honda
Sutra to Max riješava ima race pace bolji,bilo bi zanimljivo da okine i Sainza i Leclerca ,samo ako auto moze izdrzat!vlado je napisao/la: 21.05.2022., 17:21 Netko ih sabotira.Vjerovatno totova ekipa koje je presla kod njih.
Jedini balans je ocekivati greske CL.
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Kakvi su ovo crnjaci, šta je ovo!?
Ferrariste strah Charlesa, Red Bullovce strah sopstvenog bolida!
Ja sam već digao ruke od prvenstva, ako ne bude pobjeda u sjutrasnjoj trci! A onda ću da uzivam u Pole Positionima Charlesa Leclerca, pošto mu Ferrari ne može isporuciti bolid za pobjede. Nikako mi ne ide kako Ferrari već godinama ne može da napravi bolid koji cuva gume! Ili Pirreli namjerno namece pritiske u gumama koje odgovaraju RB... znam da nekima ovo zvuči čudno... ali Pirreli i Ferrari su suparnici... ovamo Troncheti-Provera, onamo Agnellijevi... visedecenijsko rivalstvo u biznisu!

Ja sam već digao ruke od prvenstva, ako ne bude pobjeda u sjutrasnjoj trci! A onda ću da uzivam u Pole Positionima Charlesa Leclerca, pošto mu Ferrari ne može isporuciti bolid za pobjede. Nikako mi ne ide kako Ferrari već godinama ne može da napravi bolid koji cuva gume! Ili Pirreli namjerno namece pritiske u gumama koje odgovaraju RB... znam da nekima ovo zvuči čudno... ali Pirreli i Ferrari su suparnici... ovamo Troncheti-Provera, onamo Agnellijevi... visedecenijsko rivalstvo u biznisu!

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ja bi ipak pričekao utrku dvije za analizu. Tko zna kako će sutra u utrci djelovati mercedes. Pa rb je na 0.35 i 0.6 od Leclerca. Najgore je donijeti odjednom velik broj nadogradnji jer je teže analizarati koliko koja donosi prednosti. Pogledaj bijeli Ferrari i Magnussena, njima ni ne treba nadogradnja jer znaju postavke sa testiranja.zelot je napisao/la: 21.05.2022., 17:21 Mozemo i sluzbeno reci da borba za naslov ostaje iskljucivo privilegija ferr i rb i to iskljucivo lec i max.