VN Španjolske 20.-22. svibnja 2022.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ne radi baš zeleni Bull...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Bravo Miče.
S obzirom na sjeban treći trening, dobro je.
Doduše, ima brzine u Haasu, što je pokazao K-Mag.
Za razliku od Aston Martina, kojem ni totalno novi koncept bolida (a sve po uzoru na bolid najvećeg život F1 dizajnera), izgleda ne pomaže.
A možda im je bolid jači u race paceu.....
S obzirom na sjeban treći trening, dobro je.
Doduše, ima brzine u Haasu, što je pokazao K-Mag.
Za razliku od Aston Martina, kojem ni totalno novi koncept bolida (a sve po uzoru na bolid najvećeg život F1 dizajnera), izgleda ne pomaže.

A možda im je bolid jači u race paceu.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni je žao zbog Seba samo (generalno što tamo završi), a za AM mi je drago da im ne prolazi kopiranja kao prije dvije godine.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jedva cekam komentare o promoviranju Piastrija umjesto starog Alonsa kojeg pere Ocon…Tko god gleda ovu sezonu mislim da svjedoci najgoroj sreci jednog vozaca mozda ikada. Jednostavno nevjerojatno. Nemam volju niti za gledati vise.
- Frantic
- Formula 1
Mogu ti reći da sam i ja slipnog mišljenja.
Naravno, odnosi se isključivo na ekipu.
Bježi Seb odatle.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Crofty se trese, a oba Ferrarija i Verstapen na starim gumama
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mercedes je ozbiljna prijetnja, bez obzira na korištene gume.
Ako održe ovo i u Q3, bit će to dosta jak povratak.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Bravo za sačuvane gume Leclerca 

- pero iz bukurešta
- Formula 1
Djeluje dobro Mercedes, ali Magnussen ima isto vrijeme kao Hamilton; dakle Haas bez nadogradnji je isti kao Mercedes!?Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.05.2022., 16:36 Mercedes je ozbiljna prijetnja, bez obzira na korištene gume.
Tj, tu negdje...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Za Mercedes se pika Russellovo vrijeme.pero iz bukurešta je napisao/la: 21.05.2022., 16:43Djeluje dobro Mercedes, ali Magnussen ima isto vrijeme kao Hamilton; dakle Haas bez nadogradnji je isti kao Mercedes!?Vettel-Ferrari je napisao/la: 21.05.2022., 16:36 Mercedes je ozbiljna prijetnja, bez obzira na korištene gume.
Ali svejedni, odličan Haas i Magnussen, s obzirom na to da im je ovo nepromijenjen bolid.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 21.05.2022., 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Zar ne GOAT?

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Ako bude brži od kolege, da.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Uh, spasi Norris Micka.
Čudna su mi ova vremena. Tek se sad u Q2 ozbiljnije pomjerili od brzine sa FP1... Trebalo bi ovo biti puno brže, ali ne znam zbog čega nije.
Aston za sada loše. Ali imaju još dosta učiti. Vettel je barem dosta brži od Strolla. Ja za razliku od nekih uživam u ovom "kopiranju" (koje je već potvrđeno da nije uopšte kopiranje...). I jedva čekam da profunkcionišu i oderu većinu ekipa kojima smetaju...
Seb je imao na testiranju 19,8 na C5. Mislim da nije puno lošiji bio ni na C3 koje su ovaj vikend Soft. A sad bi trebali biti puno bolji uslovi. I još nadogradnje... Mislim da je Haas najpametnije postupio ovaj vikend.

Čudna su mi ova vremena. Tek se sad u Q2 ozbiljnije pomjerili od brzine sa FP1... Trebalo bi ovo biti puno brže, ali ne znam zbog čega nije.
Aston za sada loše. Ali imaju još dosta učiti. Vettel je barem dosta brži od Strolla. Ja za razliku od nekih uživam u ovom "kopiranju" (koje je već potvrđeno da nije uopšte kopiranje...). I jedva čekam da profunkcionišu i oderu većinu ekipa kojima smetaju...
Seb je imao na testiranju 19,8 na C5. Mislim da nije puno lošiji bio ni na C3 koje su ovaj vikend Soft. A sad bi trebali biti puno bolji uslovi. I još nadogradnje... Mislim da je Haas najpametnije postupio ovaj vikend.
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 21.05.2022., 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Ajme, Leclerc!!
Moćan Mercedes
Moćan Mercedes